Както ти казва христослав изключи 100-те херца като гледаш филми. Също така напиши с какви настройки за видео в плеъра гледаш.Първоначално публикувано от iuli1971
Както ти казва христослав изключи 100-те херца като гледаш филми. Също така напиши с какви настройки за видео в плеъра гледаш.Първоначално публикувано от iuli1971
Че тия 100 hz за какво да ги ползваме?
За гледане на телевизия /пак без филми/ може да се ползват. Там донякъде помагат, но и някои случаи вредят.
За спорт задължително иначе топката ще я гледаш като трасиращ куршум.Първоначално публикувано от bobob
Video Output-auto
Framerate Sync -NTSC/PAL/24
Това са настройките на пуканката за видео сигнала,а това че трябва да са изключени 100-те херца наистина не го знаех.Така че всъщност няма никакъв проблем.
Взех си Samsung 46C650 с матрица на АUO.Подсветката е равномерна и няма изгорели пиксели.Единственото по което отстъпва на модела с S-PVA e ъгъла на гледане но ще го преживея.Доволен съм и не съжалявам че върнах Тошибата![]()
Какво се оказа че и има на Тошибата , лесно ли се съгласиха на смяна ?Първоначално публикувано от trax
Има ли някой идея защо на SAMSUNG 40C650 при възпризвеждане на ".MKV" файл (флаш-памет 4GB) към края на съдържанието на файла плеъра спира и включва TV-то?!?
Казвам към края защото два пъти се случи прблема след половината съдържание ... което е странно!
И защо само на НЯКОИ филми (отново .MKV) не работи превъртането?!?
Интересен факт 46С550 с матрица на Самсунг SQ01 , а по скъпия 46C650 с AUO - AA01 , иди ги разбери тези от Самсунг![]()
Става въпрос за ТМ Русе.Нямаше никакъв проблем със замяната,даже не се наложи да говоря с управителя.Поръчаха го от София понеже имаха само 40 инчовия вариант.Опитах се да обясня на продавач-консултанта за лотарията с матрици при Самсунг но без успех.Не казвам че матрицата на AUO e лоша но S-Pva определено e по-добрия избор
ЧеститоПървоначално публикувано от trax
Почти съм сигурен че причината е по големият контраст в матрицата на AUO поставена в 46C650 спрямо матрицата на Samsung 46С550Първоначално публикувано от nkd
Здравейте,
може ли да ми кажете с каква матрица се произвежда 32C650
- само Samsung S-PVA
- само AUO P-MVA
- или са възможни и двата варянта
Мерси
Възможни са и двата варианта !
Здравейте,
Обещах да ви споделя впечатления за LE-40C650.
Телевизия
Вчера махнах скарта и вързах HDMI кабел към кабеларката МЕГАЛАН. Качеството на телевизията видимо се подобри. Такава ясна и детайлна телевизия не съм гледал досега в къщи. Разбира се има забележки като размазване и квадратиране и т.н. зависи от самия канал. След няколко часа настройки установих че MOTION PLUS e много по добре да е включено отколкото да не е особено за спорт. Можете да пробвате като пуснете демо от менюто на motion plus. Динамичния контраст според мен трябва да се изключва. При сравнение на телевизия с PANASONIC TX42PY самсунга се справи в пъти по добре дори и на спорта. При панасоника имаше снежинки, а на спорта/мотори, футбол и тенис/ не се представи добре. Жалко, че нямаше възможност да сравня с някой нов модел на панасоник примерно TX-42S20E.
Филми
Свързахме телевизора с TViX през USB и го ползвахме като външна памет.
Вградения плейър се представи забележително добре. Изкара субтитрите на всички .mkv независимо дали са вградени или не.
Качеството на картината и звука при .mkv е много добро.
Не съм доволен, че не плейва чист BLUE RAY формат - .mts и други подобни.
Ако може да се настрой да плейва .mts моля да ми кажете.
Ако може да плейва blue ray сме спестили 600-700 лв.
Това засега.