Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 58 от 172 ПърваПърва ... 848565758596068108 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Проблем е, че не може да се възстанови стария 2005...
    Ако някой научи как, моля да пише тук...

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Аз не съм с последния фърмуер, а съм с 1005(B750).Понеже нямам други HD източници,реших да пробвам и изтеглих HD филм *.mkv и субтитри *.srt.На лаптопа с Медиа пл. класик не тръгва,иска някакъв кодек,въпреки,че плейъра го заредих като съпътващ последния K-lite full пакет.
    С WPM тръгва заедно с БГ субтитрите,но без звук ??.
    Прехвърлих го на USB флашка и го пуснах на ТV.Преди да тръгне изписва (Unsupported codec).Филма върви без звук и субтитрите са на маймуница с ударения отгоре...Превъртане на ляво на работи. Филма е в папка където са видео файла и субтитрите,които са със същото заглавие.
    И така-дали причината е във филма,че на никакъв плеър не върви както трябва,но по различен начин?

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

звука сигурно е DTS, трябва да го конвертираш
    http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/

За субтитрите, пробвай да ги конвертираш в utf-8
    Аз го правя с UltraEdit - File / Conversiions / ASCII to UTF-8, може би става и с Нотепад - File / SaveAs - encoding UTF-8

Oт USB флашка превъртането работи за всички файлове, но през ДЛНА за повечето не работи (нито пък продължаване от където си спрял) - решението е СамиГо екстеншънс

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от peter_nn
    звука сигурно е DTS, трябва да го конвертираш
    http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/

За субтитрите, пробвай да ги конвертираш в utf-8
    Аз го правя с UltraEdit - File / Conversiions / ASCII to UTF-8, може би става и с Нотепад - File / SaveAs - encoding UTF-8

Oт USB флашка превъртането работи за всички файлове, но през ДЛНА за повечето не работи (нито пък продължаване от където си спрял) - решението е СамиГо екстеншънс
    Звука на лаптопа се оправи след рестарт,бил се е бъгнал нещо.Сега и с двата плеъра върви картина,звук и субтитри на лаптопа.

Това не значи ли,че звука не е DTS и как да разбера какъв е?

Субтитрите преобразувах с Notepad в UTF-8 и тръгнаха на TV,но трябваше да махна .txt разширението,да остане .srt.
    Звука го няма.(Unsupported codec)
    Дистаннционните ни може да са различни,но за превъртане използвам <> до ОК бутона.Напред работи,но не гладко,с много накъсване,на ляво не работи.
    Бутоните на плеъра по-надолу<<>>-десния увеличава скороста x2,левия не работи.
    Опитах да изтегля Аудиоконвертера,но Аваста не дава-казва,че има вирус.Да няма ключ за хакване в тоя файл?

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

след като нямаш звук от ТВ, сигурно е ДТС - повечето .мкв филми вървят с такъв звук. На компютър няма проблем с ДТС ако имаш нужния кодек, но в ТВ такъв няма и затова звука трябва да се конвертира.

>>как да разбера какъв е - мисля към конвертора вървеше един туул Медиа Инфо или нещо подобно, дава подробна информация за видео и аудио.

Конвертора е безплатен, няма ключ и няма вирус. Може да ъплоуднеш файла на virustotal.com и там ще ти го проверят с 40+ антивирусни програми.

7. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от seth3x7
    Здравейте,
    от миналия уйкенд сме горди собственици на Самсунг ЛЕ32Б544 и засега сме без забележки
    Преди 2 дена обаче изведнъж изчезнаха ефирните цифрови телевизии, които се бяха запаметили автоматично при първоначалния плъг&плаи сетъп.
    Днес си поиграх с ауто сторе и мануал сторе, пробрвах ефир и кабел, цифрови плюс аналогови и за съжаление ми намира само 80-те аналогови канала от кабелната ( нет1 ).
    Преди да изчезнат имах 12 цифрови и 80 аналогови.
    Та въпроса ми е може ли да са спряли цифровите ефирни или ми е изгорял DVB-T тунера
    Поздрави,
    Никола
    Здравейте отново,
    само да пусна един ъпдеит, 4е някои от каналите се появиха отново, явно наистина ги пускат и спират когато си искат.

Имам обаче следния проблем, когато превключа на един от каналите телевизора т.ка да се каже забива, не може да се премине на друг канал, не може да се направи ни6то всъщност и след секунди се рестартира сам. Реших проблема като извадих антената, тогава вси4ко е ок и мога да превключа на друг канал, които не забива. Някой да има някво обяснение по темата?

Поздрави,
    Никола

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от seth3x7
    Здравейте отново,
    само да пусна един ъпдеит, 4е някои от каналите се появиха отново, явно наистина ги пускат и спират когато си искат.

Имам обаче следния проблем, когато превключа на един от каналите телевизора т.ка да се каже забива, не може да се премине на друг канал, не може да се направи ни6то всъщност и след секунди се рестартира сам. Реших проблема като извадих антената, тогава вси4ко е ок и мога да превключа на друг канал, които не забива. Някой да има някво обяснение по темата?

Поздрави,
    Никола
    Явно има някакво припокриване на честотите/кабелна и ефирна/ и от там телевизора блокира.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Нещо ново по цените на топ моделите ц7000-8000-9000 ?
    и кога се очакват по магазините в Бг ц650 и ц750 ?

11. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Намерих една бройка мостра нa PS50B650 (скорошна мостра) работел около 180ч. (нагласен е на контраст 70) , проблем ли е за разработката това и дали да не го купя? Какво ще кажете?
    Благодаря предварително!

12. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Намерих една бройка мостра нa PS50B650 (скорошна мостра) работел около 180ч. (нагласен е на контраст 70) , проблем ли е за разработката това и дали да не го купя? Какво ще кажете?
    Благодаря предварително!
    кво му мислиш ако е така както го казваш направо го купувай стига да няма дефекти по картината

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Благодаря предварително!
    Огледай го добре на чисто бял и чисто черен фон. Ако има отпечатъци, които не изчезват след няколко минути не рискувай.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Здравейте!
    След 4 дни се навършва 1 година от както имам LE37a656. До скоро бях на кабел, но от един месец съм на Булсатком. И напоследък откривам досаден проблем. В бързи сцени(футбол) се получават хоризонтални черти точно и само в зоната на движение. Така е и при устите на говорителите по новините. 100Hz motion plus е включен. Какво да правя? Дефект ли е това? Много ме дразни!

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от kesten
    Здравейте!
    След 4 дни се навършва 1 година от както имам LE37a656. До скоро бях на кабел, но от един месец съм на Булсатком. И напоследък откривам досаден проблем. В бързи сцени(футбол) се получават хоризонтални черти точно и само в зоната на движение. Така е и при устите на говорителите по новините. 100Hz motion plus е включен. Какво да правя? Дефект ли е това? Много ме дразни!
    Аз съм с 46B750 и нямам тоя проблем с Bulsatcom.Моя е 200Hz,но не вярвам това да е причината.
    Нека други с подобен на твоя да споделят,но виж все пак и кабелите.Аз използвам компонентния вход на TV за връзка от сат.приемник.Пробвай и различни настройки...

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

И аз имам два въпроса към знаещите тук:
    1.Освен чрез Favorites,има ли начин да се подредят по желание вече сканираните автоматично канали (B750)?
    2.След като телевизора ми е Full HD,това отнася ли се за тунера или е само за външните входове?
    Имам предвид,че тук(UK) срещам обяви,че скоро ще има три HD цифрови ефирни канала и ще е необходимо да се закупи Free View Box на който има логото "Free View HD",а телевизори с такъв тунер ще започнат да се продават след март 2010???
    До сега цифрова TV,ако нямаш цифров тунер на TV, се гледаше с обикновен Free View Box (то си е цифров тунер с антенен вход и със SCART изход).
    Само за сведение-в нашия район няма кабелна TV,а аналоговите ефирни канали спират да съществуват другия месец.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cibik
    И аз имам два въпроса към знаещите тук:
    2.След като телевизора ми е Full HD,това отнася ли се за тунера или е само за външните входове?
    Имам предвид,че тук(UK) срещам обяви,че скоро ще има три HD цифрови ефирни канала и ще е необходимо да се закупи Free View Box на който има логото "Free View HD",а телевизори с такъв тунер ще започнат да се продават след март 2010???
    До сега цифрова TV,ако нямаш цифров тунер на TV, се гледаше с обикновен Free View Box (то си е цифров тунер с антенен вход и със SCART изход).
    Само за сведение-в нашия район няма кабелна TV,а аналоговите ефирни канали спират да съществуват другия месец.
    B750 има вграден HD тунери ефирен и аналогов DVB-T/C H264/MPEG4
    и не ти е нужен Free View Box за да гледаш тези три HD цифрови ефирни канала

Free View HD телевизори се продават във Великобритания от месец май миналата година
    серията LF на LG
    http://www.lge.com/uk/tv-audio-video...v-42LF7700.jsp
    http://www.lge.com/uk/tv-audio-video...ions/index.jsp

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе