Проблем е, че не може да се възстанови стария 2005...
Ако някой научи как, моля да пише тук...
Проблем е, че не може да се възстанови стария 2005...
Ако някой научи как, моля да пише тук...
Аз не съм с последния фърмуер, а съм с 1005(B750).Понеже нямам други HD източници,реших да пробвам и изтеглих HD филм *.mkv и субтитри *.srt.На лаптопа с Медиа пл. класик не тръгва,иска някакъв кодек,въпреки,че плейъра го заредих като съпътващ последния K-lite full пакет.
С WPM тръгва заедно с БГ субтитрите,но без звук ??.
Прехвърлих го на USB флашка и го пуснах на ТV.Преди да тръгне изписва (Unsupported codec).Филма върви без звук и субтитрите са на маймуница с ударения отгоре...Превъртане на ляво на работи. Филма е в папка където са видео файла и субтитрите,които са със същото заглавие.
И така-дали причината е във филма,че на никакъв плеър не върви както трябва,но по различен начин?
звука сигурно е DTS, трябва да го конвертираш
http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/
За субтитрите, пробвай да ги конвертираш в utf-8
Аз го правя с UltraEdit - File / Conversiions / ASCII to UTF-8, може би става и с Нотепад - File / SaveAs - encoding UTF-8
Oт USB флашка превъртането работи за всички файлове, но през ДЛНА за повечето не работи (нито пък продължаване от където си спрял) - решението е СамиГо екстеншънс
Звука на лаптопа се оправи след рестарт,бил се е бъгнал нещо.Сега и с двата плеъра върви картина,звук и субтитри на лаптопа.Първоначално публикувано от peter_nn
Това не значи ли,че звука не е DTS и как да разбера какъв е?
Субтитрите преобразувах с Notepad в UTF-8 и тръгнаха на TV,но трябваше да махна .txt разширението,да остане .srt.
Звука го няма.(Unsupported codec)
Дистаннционните ни може да са различни,но за превъртане използвам <> до ОК бутона.Напред работи,но не гладко,с много накъсване,на ляво не работи.
Бутоните на плеъра по-надолу<<>>-десния увеличава скороста x2,левия не работи.
Опитах да изтегля Аудиоконвертера,но Аваста не дава-казва,че има вирус.Да няма ключ за хакване в тоя файл?
след като нямаш звук от ТВ, сигурно е ДТС - повечето .мкв филми вървят с такъв звук. На компютър няма проблем с ДТС ако имаш нужния кодек, но в ТВ такъв няма и затова звука трябва да се конвертира.
>>как да разбера какъв е - мисля към конвертора вървеше един туул Медиа Инфо или нещо подобно, дава подробна информация за видео и аудио.
Конвертора е безплатен, няма ключ и няма вирус. Може да ъплоуднеш файла на virustotal.com и там ще ти го проверят с 40+ антивирусни програми.
Здравейте отново,Първоначално публикувано от seth3x7
само да пусна един ъпдеит, 4е някои от каналите се появиха отново, явно наистина ги пускат и спират когато си искат.
Имам обаче следния проблем, когато превключа на един от каналите телевизора т.ка да се каже забива, не може да се премине на друг канал, не може да се направи ни6то всъщност и след секунди се рестартира сам. Реших проблема като извадих антената, тогава вси4ко е ок и мога да превключа на друг канал, които не забива. Някой да има някво обяснение по темата?
Поздрави,
Никола
Явно има някакво припокриване на честотите/кабелна и ефирна/ и от там телевизора блокира.Първоначално публикувано от seth3x7
Нещо ново по цените на топ моделите ц7000-8000-9000 ?
и кога се очакват по магазините в Бг ц650 и ц750 ?
Намерих една бройка мостра нa PS50B650 (скорошна мостра) работел около 180ч. (нагласен е на контраст 70) , проблем ли е за разработката това и дали да не го купя? Какво ще кажете?
Благодаря предварително!
кво му мислиш ако е така както го казваш направо го купувай стига да няма дефекти по картинатаПървоначално публикувано от ivodivo
Огледай го добре на чисто бял и чисто черен фон. Ако има отпечатъци, които не изчезват след няколко минути не рискувай.Първоначално публикувано от ivodivo
Здравейте!
След 4 дни се навършва 1 година от както имам LE37a656. До скоро бях на кабел, но от един месец съм на Булсатком. И напоследък откривам досаден проблем. В бързи сцени(футбол) се получават хоризонтални черти точно и само в зоната на движение. Така е и при устите на говорителите по новините. 100Hz motion plus е включен. Какво да правя? Дефект ли е това? Много ме дразни!
Аз съм с 46B750 и нямам тоя проблем с Bulsatcom.Моя е 200Hz,но не вярвам това да е причината.Първоначално публикувано от kesten
Нека други с подобен на твоя да споделят,но виж все пак и кабелите.Аз използвам компонентния вход на TV за връзка от сат.приемник.Пробвай и различни настройки...
И аз имам два въпроса към знаещите тук:
1.Освен чрез Favorites,има ли начин да се подредят по желание вече сканираните автоматично канали (B750)?
2.След като телевизора ми е Full HD,това отнася ли се за тунера или е само за външните входове?
Имам предвид,че тук(UK) срещам обяви,че скоро ще има три HD цифрови ефирни канала и ще е необходимо да се закупи Free View Box на който има логото "Free View HD",а телевизори с такъв тунер ще започнат да се продават след март 2010???
До сега цифрова TV,ако нямаш цифров тунер на TV, се гледаше с обикновен Free View Box (то си е цифров тунер с антенен вход и със SCART изход).
Само за сведение-в нашия район няма кабелна TV,а аналоговите ефирни канали спират да съществуват другия месец.
B750 има вграден HD тунери ефирен и аналогов DVB-T/C H264/MPEG4Първоначално публикувано от cibik
и не ти е нужен Free View Box за да гледаш тези три HD цифрови ефирни канала
Free View HD телевизори се продават във Великобритания от месец май миналата година
серията LF на LG
http://www.lge.com/uk/tv-audio-video...v-42LF7700.jsp
http://www.lge.com/uk/tv-audio-video...ions/index.jsp