Здравейте, има ли някой представа колко голям хард диск поддържа C650? И също предполагам, че щом пише HDD на USB входа, ще е предвиден за хард без външно захранване.
Здравейте, има ли някой представа колко голям хард диск поддържа C650? И също предполагам, че щом пише HDD на USB входа, ще е предвиден за хард без външно захранване.
Аз съм с такъв телевизор и ползвам хард диск 1Т, който е с външно захранване.Първоначално публикувано от webs
А може ли едновременно да имаш вързан хард и WiFi ?Първоначално публикувано от valio_
Не ползвам WiFi и не мога да отговоря.Първоначално публикувано от v_iliev
Здравейте, знаете ли от какво зависи какви приложения ще ти се появяват в Samsung apps, C650 съм, гледах на разни места приложение за фейсбук, блокбустер, яху уджетс. На мен ми се появяват налични нови приложения отвреме навреме, но по лъжичка на час - миналия месец ми се появи Twitter, снощи Google Maps.
Здравейте.
Имам един въпрос за Samsung C650.
Има ли начин да кача каналите през USB. Пояснявам че и аз не се разбрах .
Имам им честотите и искам да си ги наредя в текстови файл или друг (ако може) и през USB да ги кача на TV-то за да не се занимавам да ги хващам после да им сменям местата и т.н.
P.S. Телевизията ми не е цифрова.
Поздрави.
Примерна настройка за оптимално качество на картината при Samsung 40C650:
Picture Mode: MOVIE
Backlight: 4 (to achieve ~115 cd/m2 peak luminance – set this according to your viewing environment)
Contrast: 94
Brightness: 44
Sharpness: 0 for HD content, 20-30 for SD
Colour: 48
Tint: Neutral (50/50)
Advanced:
Black Tone: Off
Dynamic Contrast: Off
Shadow Detail: 0
Gamma: +1
Colour Space: Custom (see settings below)
Flesh Tone: 0
Edge Enhancer: Off
CMS Settings (R / G / B):
Red: 50 0 0
Green: 25 55 0
Blue: 0 14 71
Yellow: 52 52 0
Cyan: 24 52 54
Magenta: 43 9 55
White Balance:
Offset (R,G,B): 28, 25, 24
Gain (R,G,B): 19, 26, 24
10p White Balance: ON
Interval 1 (R,G,B): 2 0 0
2: 0 0 -1
3: 0 0 -1
4: -1 0 -1
5: 0 0 0
6: 1 0 0
7: 0 0 -1
8: 0 1 -2
9: 0 2 -2
10: 0 2 -3
Picture Options screen:
Colour Tone: Warm2
Aspect Ratio: Screen Fit for 1080i/1080p, according to source otherwise
Digital Noise Filter: Off
MPEG Noise Filter: Off
HDMI Black Level: depends on source, “Low” for video devices
Film Mode: Auto 1 or Auto 2 depending on content
Motion Plus: Custom, Blur Reduction: 10, Judder Reduction: 0
Здравейте!
Имали някой във форума собственик на самсунг С650 46" със матрица на самсунг .Тъй като имахме намерение да вземем такъв тв ,даже вчера имахме допитване във форума на кой модел да се спрем ,но се оказва че самсунг с тази големина 46" С650 всички телевизори които ги гледахме бяха с ААО1.Това наистина ли е така?Имали изобщо с SQ01?
До сега съм проверявал 2 в София и 1 в Пловдив и не бяха със Самсунг матрици.
Няма за съжаление, аз затова се примирих с 40-ка...
Е това вече е прекалено.Почти най хубав 46" размер и топ модел С650 на самсунг да няма тв със собствените си матрици..В такъв случай какво правим насочваме се към тошиба или сони..А при тошиба размер 46" XV733 i SL733 какви им са матриците.А също така на сони ЕХ500 46"Първоначално публикувано от soon
Търси и обикаляй по магазините - шанса е 30% да намериш с такава матрица.Първоначално публикувано от alex_
46EX500 LCD PANEL Samsung 46TDP
Моя от миналата година LE46B750 е със SQ01.Произведен е в Словакия.Първоначално публикувано от alex_
Той беше топ модела за годината,вероятно заради 200Hz,не знам какво друго повече от B650.Не знам тая година има ли C750?Само за инфо, каква му е цената в БГ,ако го има?
Христослав,Първоначално публикувано от hristoslav2
сигурен ли си че има и такива.
Аз до сега не съм виждал.
Впрочем на кашона някъде пише ли за матрицата.
Трябва да има. Самсунг при недостиг на панели купува такива от конкуренцията но това не означава че не слага и свои. Доста хора четат форумите/дори без да пишат/ и вече знаят какво да търсят.Нищо чудно да са пообрали моделите с SQ от магазините.На кашона не пише нищо за матрицата/може би нещо в серииният номер./Първоначално публикувано от Vandal