Имаш телевизор за 1700 лв+7.1 ресийвър и не ти се дават 30 лв за рутер или суитч?
Имаш телевизор за 1700 лв+7.1 ресийвър и не ти се дават 30 лв за рутер или суитч?
Не обичам да давам пари за гупости.( пък и защо ми е като имам на дъното 2xLan)Първоначално публикувано от lazarus18
@Vandal мерси много стана перфектно тази опция е велика AllShare™ DLNA® + SAMSUNG PC Share Manager 4.03
сега си виждам паките на LCD мерси
Един въпрос как мога да махна от ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ в intenet@TV приложение че има едно дето ме дрази а немога да открия как да го изтрия.
мерси
Писах и в общата тема, но може би тук беше по-правилното място, тъй като вече окончателно се ориентирах към C650 серията на Самсунг.
Дори при 32-ката беше очевеидно по-добра картината сравнено с моделите около нея -
особено силно си личеше при динамичните сцени - там разликата е фрапираща. 40-ката е внушителна.
Сега чуденето е между 37"/40" - прочетох по-нагоре,че използваните в двата модела матрици са различни,
но това не би трябвало задължително да значи, че едната е по-лоша.
За съжаление нямаше изложени 37" и можах да видя на живо само 32/40 -
какво да очаквам като разлика в картината между 37 и 40 ?
Проблема при мен е в мястото и това, че ТВ-то ще бъде в не голяма стая,
която е всекидневна/кухня и ще бъде поставено под ъгъл на стената.
В този ред на мисли, някой може ли да ме посъветва за хубава поставка за стена до към 200 лева?
Каквото си видял на 32ката, това ще видиш и на 37ата.
За момента С650 като че ли е най-добрия избор цена/качество.
Това е и мнението на спецовете във форума.
Аз до преди малко сравнявах 40 и 46 иновите и наистина има разлика в ъгъла на гледане.
При 40ката (S-PVA) черното си остава черно, докато при 46ката(A-MVA) под ъгъл започва да синее.
Впрочем бях много учуден че плеъра не разпознава MOV файлове.
Имам един въпрос шернах си филимите всички вървят без проблем единствено
с вградения плейар не мога да подкарам (BDMV) Avatar.2009.1080p.Blu-ray.EUR.AVC.DTS-HD.MA5.1-HDTeam-45Гб
та въпроса ми е следния мога ли да подкарам чист blu-ray по някъкав начин.
имам PS-42B451 от известно време забелязах, че когато е в Stand by припуква от време на време някакви релета. От скоро освен с припукване имаме и присветване мисля че не е нормално, но ако има някой с наблюдения върху тези проблеми да сподели
За да се изключи се влиза в меню - настройка на софтуера, от там -актуализиране, режим готовност се изключва.Първоначално публикувано от alexx
Колеги, помагайте!
Вчера купих 5 метра HDMI кабел с идеята да свържа компютъра с телевизора (40C650), видеокартата е Sapphire HD4850 1Gb. Още от момента на свързването и страртирането на компа се появи син екран и рестартира и така поне 10-ина пъти. Задавам му да клонира екрана, но тогава подава 75Hz честота към телевизора, а той не я поддържа и се появява сив екран. Имали опастност за телевизора при такава по-висока честота(75 Hz)? HDMI портовете си работят след тази "офанзива", пробвах ги поотделно с PS3. Мисля да се откажа и да не ги свързвам, за да не прецакам я ТВ-то, я компа..
Ами задай refresh rate 60Hz, защо пускаш 75.
Задавам 60Hz, но след потвъждаване с apply в настройките на видео картата веднага се появява "син" екран и компа се рества. След страртирането му автоматично преминава на 75, защото монитора я поддържа тази честота. Дори накрая извадих DVI кабела на монитора и оставих само телевизора включен, секунди след стартирането на Windows-а картината изчезна и компютъра отново спече. С последните драйвъри на ATI съм и Windows 7 (64 bit).Първоначално публикувано от Momchil
имам PS-42B451 от известно време забелязах, че когато е в Stand by припуква от време на време някакви релета. От скоро освен с припукване имаме и присветване мисля че не е нормално, но ако има някой с наблюдения върху тези проблеми да споделитоест е нормално да не се притеснявам, ако реша да влеза в сервиз ще ми ресетне всички настройки и не е за 5 мин.Първоначално публикувано от prince
Имам един въпрос шернах си филимите всички вървят без проблем единствено
с вградения плейар не мога да подкарам (BDMV) Avatar.2009.1080p.Blu-ray.EUR.AVC.DTS-HD.MA5.1-HDTeam-45Гб
та въпроса ми е следния мога ли да подкарам чист blu-ray по някъкав начин.
"Телевизора е в режим на standbay /светеща червена лампичка/ и се чува характерния звук за включване на телевизора/цък-цък/при което дисплея просветлява за секунда ,след което телевизора отново минава в режим на standbay.Първоначално публикувано от alexx
Това е заводска настройка ,която е свързана със самостоятелното управление на захранването на телевизора."
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366444
Нормално е и няма място за притеснение!
Пратих го обратно, даже поръчах нов Някой тук да е оправъл стъкнати пиксели ? Незнам колко телевизора ще требва да върна преди на попадна на някой без проблеми Пак и тия от ФедЕкс как го таркаляха кашона, оня ми вика аз мислих че са обувки - айй сиктир
Е ти що не го заблъска с една бухалка ?? После му кажи ,че недовиждаш и си мислел ,че е кучето на съседа....Първоначално публикувано от jovanoty