Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 41 от 88 ПърваПърва ... 31394041424351 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. mfc
    mfc е офлайн

Тук е от
    Jan 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

здравейте. някой може ли да ми каже дали мога да записвам предаване от телевизор 32С650 на флаш памет. имам transcend 8 gb и когато опитам ми изписва, че устройството не е подходящо. пита ме дали да форматира и след формата отново ми пише, че не е подходящо за запис. помогнете!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Колко секунди мислиш, че ще събереш на тази памет?
    Или засича, че е бавна или че е малка.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Лазарус ме изпревари ,но все пак да ти отговоря- бавна флашка ,8gb хич не са малко ,но явно не достига скорост- за СД е някъде около 2мб/с минимума за ХД поне 8-11мб/с .Аз ползвам със сат. тунер ТДК 8гб флашка /едни синички в Техномаркет ги има/ и ми дава около 9-10 мб/с и нямам проблем с ХД и СД сигнал. На малко флашки им пишат скоростите ,но се сещам ,че в Мултирама имашеедни Трансцент с обявени 14 мб/с , успех.

5. Тук е от
    Sep 2010

То това, че на етикета са обявени 14мб/с не означава, че ще ги постигне...и аз имам флашка 16гб, с обявени 15мб/с, ама телевизора не я харесва. А иначе съм пробвал с няколко, само с кингстъните не съм имал проблеми, всичките другите не щат и не щат...

6. mfc
    mfc е офлайн

Тук е от
    Jan 2011

благодаря за инфото. няма да правим записи на флаш. ще си купим външен хард. все пак благодаря.

7. Тук е от
    Sep 2009

Дистанционното на LED D7000 дали ще е същото като на D8000 и каква ли ЦЕНА ще има D7000.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от mar4o
    Дистанционното на LED D7000 дали ще е същото като на D8000 и каква ли ЦЕНА ще има D7000.
    Няма да е същото дистанционно , цената ще е към 400$ по малко от D8000.

10. Тук е от
    Dec 2009

Понеже ми е интересно да разглеждам сервизното меню и видях , че може да се промени типа матрица на С650 от 40A1UFOC / като А1 означава че тв е 100/120 Hz / и може да се промени типа на 40A2UFOC като 2 означава 200/240 Hz ... та ако се промени дали ще стане 200 Hz. Ако може спецовете се изкажат по въпроса ?

11. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от mar4o
    Скоро ми попадна един мобилен телефон с Бада-операционата система на Самсунг за смартфони.Та ровейки се из приложенията в магазина им попаднах на апп които превръща телефона в дистанционо за всички модели телевизори на Самсунг произведени през 2010-2011година и подържащи wi-fi.Приложението е безплатно и успях да го изтегля и разгледам ,но не съм тествал.Предполагам няма проблем да работи като пак казвам ,че връзката и управлението на тв става само през wi-fi.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от kossis
    Здравейте на всички и аз станах собственик на тв машина от братството на самсунг , а именно LE 40C 530,
    като големина е идеален за мен. Като гледам като функции е един от най- слабите , но за парите си е добре.
    Имам няколко въпроса към знаещите

1. Относно функцията PVR- на дистанционното имам рек. бутон , не е активен, ако вляза в сервизното меню и направя настройките дадени в началото на темата , дали ще стане нещо или не -и изобщо поддържа ли се тази функция на този модел ? (Защото се говори за модел 40С 650 който е по висок клас очевидно.) Идеята е да се записва на USB или HDD разбира се.

2. Има ли някакви функции за 3Д гледане. Е разбирасе със стереоскопични очила, а не тия модерните със собствено захранване

3. За звукът от лап топа нещо не е ясно, видеото се изкарва през VGA кабела - ок, клонираме видеокартата така че тв -то да е основен монитор и о чудо - става перфектно изображение на 40 инча . Обаче от къде ще се подаде звуковия сигнал - вземаме го от стерео жака- 3.5мм, хубаво де ,ама на тв -то сме казали да сорсва от VGA изхода и той чете от него - тоест от други не може да сорсва камоли пък и аудио сигнал !?! А ДЕ ? Аз освен да пратя тоя аудио сигнал от лап топа към старата стереосистема (външен източник) чрез 3.5мм към чинчове друго не виждам.

4. Относно захранването - баща ми е закачил към контактите 2 неонови лампи, когато се гасът тия неони понякога телевизора се рестартира образа за секунди - черен фон и пак картина. Аз измерих паралелно на тв-то контакта какво става с напрежението и установих, че кондензатора на неона се разрежда и прави леко колебание на напрежението в контактите 230 - 245 В (стрелкови мултицет) , нормално ли е това и дали може да стане някаква беля от тия неони ? ( на кинескопния тв не влияеха) Контакта е добре занулен !!!

5. Тоя модел е 50 херца и няма 100 нали ?

За сега е те това
    Да, явно или много малко хора имат този модел или просто на спецовете не им се обеснява на лаици като мен.
    Макар ,че въпросите са общи за всички модели.
    А и на вълка му е дебел врата ,защото......
    Та по 3 въпрос си отговорих сам,а именно -разгледах отзад панела с буксите и видях ,че има две стерео 3.5 мм -женски. Едната за слушалки, а втората е интересна - вход за звук,за PS и HDMI,тоест обслужва 3+1 видео букси .
    след като си направих кабел екраниран стерео 3.5 на 3.5 мм мъжки и звукът излезе.
    На другите въпроси що годе са ми ясни отговорите
    само за PVR -записа не ми е ясно, а не ми се пипа напразно в сервизното меню, та ако някои е търсил тази функция на 530-та да каже има ли я или не.

13. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч

Момчета искам да си свържа компа с LCD Samsung, но с две лан карти на компа. Намерих това в интернет:
    „Нямам рутер- имам 2 LAN букси на компа в едната ми идва директно нета а в другата сврързах pc-lcd обаче нещо не мога да настроя връзката.
    Шервате мрежовата карта, през която сте вързан към интернет Също така трябва да зададете ИП на телевизора ръчно.AllShare™ DLNA® + SAMSUNG PC Share Manager 4.03
    Отиваш в пропъртис на лан картата от която влиза нета.
    търсиш Turn on Internet connection sharing.
    За РС към РС ти трябва крос кабел. Предполагам че и РС към ТВ ще е така.”

Въпроса ми е какъв е този крос кабел, до колкото разбрах това е UTP кабел, може ли с обикновен да се вържат ТВ-то и комп или ми трябва този крос кабел?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от Bobini
    Въпроса ми е какъв е този крос кабел, до колкото разбрах това е UTP кабел, може ли с обикновен да се вържат ТВ-то и комп или ми трябва този крос кабел?
    http://quazerel.com/img/p/36892-42056-thickbox.jpg

16. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Тоест ми трябва крос UTP кабел за да стане работа?! Връзката дали ще се получи добре или е по хубаво с рутер? При условие че имам 2 лан карти не ми се дават пари за рутер, а само да купя един кабел?

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Единствената разлика е, че ще трябва да държиш компютъра включен.

18. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Ясно, да с рутера ТВ-то ще има интернет постоянно нали? Мерси , за отговорите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 88 ПърваПърва ... 31394041424351 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе