Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 40 от 88 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от ivaylodj
    Така, днес и аз се сдобих с един 32C6000.
    Файлът за който tricki11 пише че не се чете, по-назад в постовете (Неподдържан кодек), не се чете на него. Пробвах го още преди да го купя. Пробвах обаче на 55C6000 и там се чете с кеф... Също се чете и на 32C65XX.

Въпросът ми е, някой може ли да даде някакво обяснение на този 'феномен' и дали 32" и 55" версии на C6000 са с едно и също шаси. (Моделът е един и същ).
    Естествено че има разлика в шаситата. В един и същи модел могат да поставят шасита с различни процесори. Пак рулетка.
    Поставеното шаси е обозначено в моделният код-с буква. пример LE37B550A5WQXU LE52B620R3WQUA
    така че когато купуваш може да погледнеш и за шасито -търси го на етикета на гърба на телевизора /или на малкият страничен етикет най-горният ред/
    Схванал си за процесорите

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Новите модели вече се произвеждат в Словакия и през март ще са налични първите бройки в някои магазини .
    http://www.fullhd.gr/news/hdtvs/lcd-...e55d8000-.html
    http://www.fullhd.gr/news/hdtvs/lcd-...ng--800hz.html
    http://www.fullhd.gr/idisis/eidiseis...g-new-osd.html

4. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Естествено че има разлика в шаситата...Поставеното шаси е обозначено в моделният код-с буква. пример LE37B550A5WQXU LE52B620R3WQUA
    - на етикета на гърба на телевизора /или на малкият страничен етикет най-горният ред/
    Някъде може ли да се запознаем по-подробно със самите варианти на шаситата - не ги откривам в нашия форум за съжаление. Примерно буквата Q в примера по-горе..

5. Тук е от
    Dec 2009

Интересно ми е какво ще стане , ако се промени от сервизното меню модела на C650 на C750 / има такъв вариант/ ...Дали ще придобие някой нови функции, има ли някой мнение по въпроса? Евентуално напр. 3D да се активира или пък Hz- те, просто гадая..
    Ще е интересно ако се споделят мнения по това.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivaylodj
    Някъде може ли да се запознаем по-подробно със самите варианти на шаситата - не ги откривам в нашия форум за съжаление. Примерно буквата Q в примера по-горе..
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:18435

7. Тук е от
    Jan 2011

От събота имам доста странен проблем. Абонат съм на Мсат и всички канали независимо дали са или не са HD имат звук и картина. При HD Sport на руската Платформа HD обаче не е така. Картината си върви, а звук няма. Мой познат няма абсолютно никакъв проблем със звука. Някои да е с телевизор Самсунг и да е имал същия проблем? Ще опитам да инсталирам нов firmware, но не знам дали това ще помогне!

8.  

9. Тук е от
    Sep 2009

Като свържя Ц5000 със лаптопа чрез HDMI кабел всичко ок АМА НЕМА ЗВУК.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Долу кликваш на говорителчето което е до часовника после кликваш на Mixer-->от прозореца който ти се появи първото е "устройства" и има падащо меню кликваш там и маркираш телевизора си трябва да ти изпише марката на самия телевизор и всичко това ако си с Windows 7.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от DANY_HEATLEY
    От събота имам доста странен проблем. Абонат съм на Мсат и всички канали независимо дали са или не са HD имат звук и картина. При HD Sport на руската Платформа HD обаче не е така. Картината си върви, а звук няма. Мой познат няма абсолютно никакъв проблем със звука. Някои да е с телевизор Самсунг и да е имал същия проблем? Ще опитам да инсталирам нов firmware, но не знам дали това ще помогне!
    Това е типично за М-сат. Оправят една програма -развалят друга. Правят си експерименти с настройките...При мен на моят Рanasonic също имам проблеми със картината на някои HD програми- изкача ми надпис - няма видео.
    https://forum.setcombg.com/index.php...74639.html#new

12. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравейте на всички и аз станах собственик на тв машина от братството на самсунг , а именно LE 40C 530,
    като големина е идеален за мен. Като гледам като функции е един от най- слабите , но за парите си е добре.
    Имам няколко въпроса към знаещите

1. Относно функцията PVR- на дистанционното имам рек. бутон , не е активен, ако вляза в сервизното меню и направя настройките дадени в началото на темата , дали ще стане нещо или не -и изобщо поддържа ли се тази функция на този модел ? (Защото се говори за модел 40С 650 който е по висок клас очевидно.) Идеята е да се записва на USB или HDD разбира се.

2. Има ли някакви функции за 3Д гледане. Е разбирасе със стереоскопични очила, а не тия модерните със собствено захранване

3. За звукът от лап топа нещо не е ясно, видеото се изкарва през VGA кабела - ок, клонираме видеокартата така че тв -то да е основен монитор и о чудо - става перфектно изображение на 40 инча . Обаче от къде ще се подаде звуковия сигнал - вземаме го от стерео жака- 3.5мм, хубаво де ,ама на тв -то сме казали да сорсва от VGA изхода и той чете от него - тоест от други не може да сорсва камоли пък и аудио сигнал !?! А ДЕ ? Аз освен да пратя тоя аудио сигнал от лап топа към старата стереосистема (външен източник) чрез 3.5мм към чинчове друго не виждам.

4. Относно захранването - баща ми е закачил към контактите 2 неонови лампи, когато се гасът тия неони понякога телевизора се рестартира образа за секунди - черен фон и пак картина. Аз измерих паралелно на тв-то контакта какво става с напрежението и установих, че кондензатора на неона се разрежда и прави леко колебание на напрежението в контактите 230 - 245 В (стрелкови мултицет) , нормално ли е това и дали може да стане някаква беля от тия неони ? ( на кинескопния тв не влияеха) Контакта е добре занулен !!!

5. Тоя модел е 50 херца и няма 100 нали ?

За сега е те това

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

новите модели на Samsung
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1298534082

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте, преди около два месеца взех LE 40c530 от който съм супер доволен. Обаче , снощи вече за втори път се случва ,както си работи ТВ-то да се самоизключи. Предния път беше преди около 20 дни.Принципно телевизора работи поне по 12 часа на ден, но вчера го пуснах към 19 часа и се самоизключи към 22.30 ч. Че се чудя, дали за това може да има някакво обяснение различно от повреда ?!То дори и повреда да е не мисля , че някой ще ми обърне внимание с тези "разтеглени" симптоми ама..... Не ми е направило впечатление да има примерно токов удар, който да е евентуална причина за случките. Ако някой има обяснение, моля да сподели! Или ще трябва да изчакам момента в който ТВ-то въобще да не иска да се включи?
    ....А , само да допълня, че е включен в разклонител който е с прекъсвач, и "уж" защита срещу токови удари .ако той нещо е причината........?!

16. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Възможно е ако имаш и други телевизори на Самсунг в другите стаи да е прихванал сигнала от дистанционното. Или изобщо ако в близост до прозореца например имаш комшии които имат и те същата марка телевизори. Аз имам 3 ТВ Самсунг в къщи и дистанционните стават за всеки телевизор. Може някой и да те бъзика.

17. Тук е от
    Feb 2011

Здравейте,
    Имам проблем с възпроизвеждането на 3D филми от лаптоп на Samsung C8000
    Използвам total media theatre 5 с HDMI 1.4 кабели.
    С резолюция по- малка от 1920х1080 картината не може да изпълни целия екран, а с 1920х1080 не са ми активни всички опции за настройка на сигнала. Активни са 2D-3D, хоризонтален и вертикален , при които изображението не е 3D.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 88 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе