Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 39 от 88 ПърваПърва ... 29373839404149 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Re:tricki11-Аз съм с версия T-TDT5DEUC-1010.1 и с MKV нямам проблеми.За останалите съм тествал divx 3.11-6.0/mpeg1-2-4/asf/mp4/3gpp/vob/vro/ts/ps-работи със тях.Ще пробвам пак за да не подведа някой и ще спаделя.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

rvidelov, пробвай с някое sample от линка, който съм дал по-горе, според мене са два вида процесори на LED-овете като цяло(а и не само според мене): такъв, какъвто има в С650 microstar и трайдънт мился беше... та тези с по-хубавия, плейват всичко, а другите нещо им куца...
    или по-точно обратното, микростар-а куца, а трайдент-а е на с650 май... не не не...с650 е валенсия... последно.
    Значи моя е с микростар, а на колегата rvidelov е трайдънт или там нещо такова...няма май други на LED-овете...
    Остава да се разбере къде е проблема

4. Тук е от
    Feb 2011

Re:tricki11 Пускам да се тегли и ще пиша/8гиги щи ме забавят малко/

5. Тук е от
    May 2009

Така доколкото разбирам, при ТВ-тата на Самсунг рулетка има не само с матриците, но и със процесора (чипсета). Оказа се, че при C6000 имаме VAL(encia), както при C650 - плейва всичко (условно), поддържа PVR (след намеса), по бързо сменя каналите и MSX (Microstar) - не плейва всичко, не поддържа PVR след намеса, бави се при бърза смяна на каналите (примерно на всеки 5-6 зацепва за момент и после продължава по бързо)...

Много се разочаровах.

6. Тук е от
    Feb 2011

Re:tricki11 Нещо не му е познат кодека-ще пробвам с tsmuxer и ще пиша

7. Тук е от
    Sep 2010

Ето тук вече ме учуди....
    Този филм тръгва на някои телевизори, на LED до сега на 55С6000 и 32С6500, на всички останали:не... Какво им липсва на LED-овете...а, забравих да кажа, и 40С530 не го подкарва. Иначе на няколко 40С650 е пробван, върви си на пушка и едно Avi имам такова, но е лично, не е сваляно от нет-а... Значи където тръгне едното, тръгва и другото...където не вървят, не вървят и двете.
    Дали това не е въпрос само на фирмен ъпдейт??? Моля някой по-запознат да коментира, да се надяваме ли или...да дерзайм.

8.  

9. Тук е от
    May 2009

Така, за съжаление се наложи да върна моя 32c6000 няколко часа след покупката. Имах моя 32c6000 с MSX (Mstar) процесор и 32c6000 на комшията с VAL (Samsung) процесор за директно сравнение (side by side comparison). Изводът:

При модел *C6000 (размерът няма значение) има партиди със шасито на по-ниските серии (*C5000), както и такива със шасито на по-високите серии (примерно *C65XX). Не случайно в секция Download Firmware има и двете разновидности.

10. Тук е от
    Dec 2009

Защо имам чувството, че след като възстанових заводските настройки на тв и картината му се подобри .... или си внушавам, но стана сякаш по изчистена и не промазва.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от 3dfx
    Има. През сервизното меню - Controls - Hotel mode - включваш го, отиваш на TV to USB, след това изключваш Hotel mode. Проблемът е, че засега не мога да накарам SamyGo да отвори получения clone.bin файл, въпреки че като структура много прилича на повечето clone.bin, които намирам из Интернет и които се отварят без проблем...
    Такааа. На P2270HD с 300 зора успях да си подредя каналите при избрана страна Финландия (което се явява единствената възможност да имаш точен часовник). За тези, които решат да се борят със същия проблем - трябва да редактирате clone.bin файла с HEX едитор. Вътре ще намерите списък със всички намерени програми. Името на всяка една от програмите е максимум 50 байта. На 51-вия байт се намира номера на канала в шестнадесетична бройна система.

P.S. И това определено е последният телевизор Samsung, който си купувам

12. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от 3dfx
    .. P2270HD .. И това определено е последният телевизор Samsung, който си купувам
    Това определено не е телевизор, а монитор с тунер, на който хора, нямащи особени претенции към качество на картината, зрителен ъгъл и пр. могат да гледат ТВ от време на време.

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от ivaylodj
    Това определено не е телевизор, а монитор с тунер, на който хора, нямащи особени претенции към качество на картината, зрителен ъгъл и пр. могат да гледат ТВ от време на време.
    Това е кухненският ми телевизор, който купих само защото цифровата телевизия, на новото ми 42-инчово LG, което си взех за хола, изоставаше с 2 секунди от аналоговата телевизия на стария ми кухненски телевизор и се получаваше неприятно ехо от разминаването на звука. Нямам никакви претенции към него, освен да показва точния час и да мога да гледам Канал 1 на първа програма и bTV на втора програма. Очевидно това се оказва непосилна задача и за смешния support на Samsung, с които трябваше да си говоря на английски (защото "колежката, която говори български е заета"), както и за сервизите на К и К, които обясниха, че това не можело да стане... Убеден съм, че и с най-долнопробното Neo за 200лв. нямаш проблем с настройката на каналите и автоматичната синхронизация на часовника...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Да попитам едно въпросче. Имам Samsung LE-37C650. Свързах го с компа с HDMI кабел. Всичко си върви без проблеми, игри, филми. Само на една игра има едно накъсване, насичане, PES 2011. Като я играя на монитора няма проблем върви гладко без проблем. Като я пусна на телевизора почва да насича, даже я пуснах едновременно и на монитора и на телевизора за да сравня, на монитора няма проблем на ТВ-то има леко насичане, като се мести камерата на самата игра. На какво може да се дължи това?

16. jtq
    jtq е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от Bobini
    Да попитам едно въпросче. Имам Samsung LE-37C650. Свързах го с компа с HDMI кабел. Всичко си върви без проблеми, игри, филми. Само на една игра има едно накъсване, насичане, PES 2011. Като я играя на монитора няма проблем върви гладко без проблем. Като я пусна на телевизора почва да насича, даже я пуснах едновременно и на монитора и на телевизора за да сравня, на монитора няма проблем на ТВ-то има леко насичане, като се мести камерата на самата игра. На какво може да се дължи това?
    Пробвай с изключен Motion Plus, или го пусни на първия режим - "Изчистване" май беше.

17. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Изключен е до колкото си спомням.

18. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от johnp
    ..Samsung UE40C6000 изчетох целият форум и имам едно питане към знаещите, този телевизор дали изобщо има PVR и може ли да му се активира.
    На Samsung UE*C6000 PVR-ът не може да се активира, независимо на кое от двете възможни шасита (MSX6DEUC и VAL6DEUC). Проверил съм лично и на двете разновидности (и двете на модел 32C6000) с най-актуалния им firmware.

ПС: Винаги остава възможността, при бъдещи осъвременявания на firmware да стане. Надеждата умира последна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 88 ПърваПърва ... 29373839404149 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе