Re:tricki11-Аз съм с версия T-TDT5DEUC-1010.1 и с MKV нямам проблеми.За останалите съм тествал divx 3.11-6.0/mpeg1-2-4/asf/mp4/3gpp/vob/vro/ts/ps-работи със тях.Ще пробвам пак за да не подведа някой и ще спаделя.
Re:tricki11-Аз съм с версия T-TDT5DEUC-1010.1 и с MKV нямам проблеми.За останалите съм тествал divx 3.11-6.0/mpeg1-2-4/asf/mp4/3gpp/vob/vro/ts/ps-работи със тях.Ще пробвам пак за да не подведа някой и ще спаделя.
rvidelov, пробвай с някое sample от линка, който съм дал по-горе, според мене са два вида процесори на LED-овете като цяло(а и не само според мене): такъв, какъвто има в С650 microstar и трайдънт мился беше... та тези с по-хубавия, плейват всичко, а другите нещо им куца...
или по-точно обратното, микростар-а куца, а трайдент-а е на с650 май... не не не...с650 е валенсия... последно.
Значи моя е с микростар, а на колегата rvidelov е трайдънт или там нещо такова...няма май други на LED-овете...
Остава да се разбере къде е проблема
Re:tricki11 Пускам да се тегли и ще пиша/8гиги щи ме забавят малко/
Така доколкото разбирам, при ТВ-тата на Самсунг рулетка има не само с матриците, но и със процесора (чипсета). Оказа се, че при C6000 имаме VAL(encia), както при C650 - плейва всичко (условно), поддържа PVR (след намеса), по бързо сменя каналите и MSX (Microstar) - не плейва всичко, не поддържа PVR след намеса, бави се при бърза смяна на каналите (примерно на всеки 5-6 зацепва за момент и после продължава по бързо)...
Много се разочаровах.
Re:tricki11 Нещо не му е познат кодека-ще пробвам с tsmuxer и ще пиша
Ето тук вече ме учуди....
Този филм тръгва на някои телевизори, на LED до сега на 55С6000 и 32С6500, на всички останали:не... Какво им липсва на LED-овете...а, забравих да кажа, и 40С530 не го подкарва. Иначе на няколко 40С650 е пробван, върви си на пушка и едно Avi имам такова, но е лично, не е сваляно от нет-а... Значи където тръгне едното, тръгва и другото...където не вървят, не вървят и двете.
Дали това не е въпрос само на фирмен ъпдейт??? Моля някой по-запознат да коментира, да се надяваме ли или...да дерзайм.
Така, за съжаление се наложи да върна моя 32c6000 няколко часа след покупката. Имах моя 32c6000 с MSX (Mstar) процесор и 32c6000 на комшията с VAL (Samsung) процесор за директно сравнение (side by side comparison). Изводът:
При модел *C6000 (размерът няма значение) има партиди със шасито на по-ниските серии (*C5000), както и такива със шасито на по-високите серии (примерно *C65XX). Не случайно в секция Download Firmware има и двете разновидности.
Защо имам чувството, че след като възстанових заводските настройки на тв и картината му се подобри .... или си внушавам, но стана сякаш по изчистена и не промазва.
Такааа. На P2270HD с 300 зора успях да си подредя каналите при избрана страна Финландия (което се явява единствената възможност да имаш точен часовник). За тези, които решат да се борят със същия проблем - трябва да редактирате clone.bin файла с HEX едитор. Вътре ще намерите списък със всички намерени програми. Името на всяка една от програмите е максимум 50 байта. На 51-вия байт се намира номера на канала в шестнадесетична бройна система.Първоначално публикувано от 3dfx
P.S. И това определено е последният телевизор Samsung, който си купувам
Това определено не е телевизор, а монитор с тунер, на който хора, нямащи особени претенции към качество на картината, зрителен ъгъл и пр. могат да гледат ТВ от време на време.Първоначално публикувано от 3dfx
Това е кухненският ми телевизор, който купих само защото цифровата телевизия, на новото ми 42-инчово LG, което си взех за хола, изоставаше с 2 секунди от аналоговата телевизия на стария ми кухненски телевизор и се получаваше неприятно ехо от разминаването на звука. Нямам никакви претенции към него, освен да показва точния час и да мога да гледам Канал 1 на първа програма и bTV на втора програма. Очевидно това се оказва непосилна задача и за смешния support на Samsung, с които трябваше да си говоря на английски (защото "колежката, която говори български е заета"), както и за сервизите на К и К, които обясниха, че това не можело да стане... Убеден съм, че и с най-долнопробното Neo за 200лв. нямаш проблем с настройката на каналите и автоматичната синхронизация на часовника...Първоначално публикувано от ivaylodj
Да попитам едно въпросче. Имам Samsung LE-37C650. Свързах го с компа с HDMI кабел. Всичко си върви без проблеми, игри, филми. Само на една игра има едно накъсване, насичане, PES 2011. Като я играя на монитора няма проблем върви гладко без проблем. Като я пусна на телевизора почва да насича, даже я пуснах едновременно и на монитора и на телевизора за да сравня, на монитора няма проблем на ТВ-то има леко насичане, като се мести камерата на самата игра. На какво може да се дължи това?
Пробвай с изключен Motion Plus, или го пусни на първия режим - "Изчистване" май беше.Първоначално публикувано от Bobini
Изключен е до колкото си спомням.
На Samsung UE*C6000 PVR-ът не може да се активира, независимо на кое от двете възможни шасита (MSX6DEUC и VAL6DEUC). Проверил съм лично и на двете разновидности (и двете на модел 32C6000) с най-актуалния им firmware.Първоначално публикувано от johnp
ПС: Винаги остава възможността, при бъдещи осъвременявания на firmware да стане. Надеждата умира последна