Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 55 от 88 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследноПоследно
Резултати от 811 до 825 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от radkolud
    Благодаря на Светльо за отговора.

Прочел съм цялата тема, братле, но матрицата това, което не разбрах, беше, коя от коя е по-добра, като се разрових из нета, на едно място даваха АУ по-добри, другаде оригиналните SQ и се пообърках доста ... но то явно зависи от вида телевизора ... сега остана да се моля да е останал последния 40, щот ще гръмна ....
    подредени
    1. SQ ревизията няма значение
    2. SS ревизията няма значение
    3. АА ревизията няма значение

2.  

3. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте! Искам да благодаря на hristoslav2 и всички останали, които помагат за поддържането на информацията в този прекрасен форум. Благодарение на него направих правилния (за мен) избор в перфектна комбинация цена-качество, а именно ТВ Samsung LE-40C653 с матрица SQ 01, който закупих от ТС на цена 1249 лв.
    Искам да дам съвет на тези, които смятат да си купуват ТВ - НЕ КУПУВАЙТЕ МОСТРЕНИ БРОЙКИ, каквото и да ви говорят служителите от магазина!
    Oткрих светещ зелен пиксел в средата на екрана на ТВ
    Благодарние на доброто отношение на служителите от ТС успях да заменя ТВ за нов неразпечатан!

MrNoone:
    Цитат Първоначално публикувано от MrNoone
    Колеги, взех си 40C650. Ползвам булсатком и проблемът ми е, че на повечето канали с изключение на тези на Булсатком, Евроспорт и още някои от ляво и отдясно на телевизора се появяват две големи черни колони, в които няма картина. Какво ли не опитвах, за да разпъна картината на целия екран и не става. На какво се дължи това и как може да се оправи? Благодаря предварително

Освен това се чудя как да свържа телевизора с безжичния рутер, кабел ли ми трябва и ако да какъв или направо безжично може да стане? За съжаление съм много зле технически и колкото и да чета форумите не мога да се оправя
    Здравей колега И аз имах описаният от теб проблем с приемника на Булгатком и го реших по този начин -
    Първи начин: На дистанционното на приемника имаш бутон "LANG" натискаш го докато се появи надпис "SD: С ДОПЪЛВАНЕ; HD: БЕЗ КОРЕКЦИЯ" по този начин приемника ще ти разширява образа до големината на екрана на ТВ при SD сигнал, а при SD сигнал ще подава картината без корекция
    Втори начин:
    От дистанционното на приемника влизаш в МЕНЮ - НАСТРОЙКИ - ТВ ЕКРАН - HD изходи (или SD изходи)
    и извършваш следните настройки:
    1.1. Резолюция HD - (1080i - 50)
    1.2. Корекция на крана HD - Без допълване
    1.3. Формат HD - 16:9
    след това натискаш бутона изход докато излезеш от менюто на приемника

Относно свързването на ТВ към рутера, ако рутера ти е близо до ТВ най-добре да го свържеш с LAN кабел като единия му край влиза в рутера, а другия в ТВ. За това как да направиш настройките на мрежата прочети в ръководството на ТВ.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Наскоро гледах изчерпателен тест на 3D на LCD телевизор на някакъв сайт (не помня кой) - коментара беше, че единствените телевизори понастоящем на пазара, които не дават двоен образ при 3D, са само плазмите на Панасоник и Самсунг. Тестовите картинки бяха красноречиви.
    Някой ако се сети къде е теста да пусне линк да му хвърля едно око и аз.
    Предварително Благодаря.

6. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,
    Днес гледах 40с6000 и беше с матрица CN01. Би ли ми казал някой каква е? В магазина ми казаха ,че е китайска,а и не я видях в класацията,която беше публикувал hristoslav2 наскоро.Гледах и 40с650 с матрица АА01. Консултантът в магазина ми предложи 40с750,като по-добър от другите 2. Моля спецовете на форума за мнение, кои от 3-те модела е с наи-добра картина,защото екстри като интернет, маи няма да се ползват.Държа на 100 херца поне,защото ще се гледа и спорт.
    Моля да дадете мнение и за LG42le5300. Как бихте ги подредили като качество на картината? Благодаря ви предварително.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

CN01 е китайските Чи Мей или СМО и това е най-лошия вариант ,не вземай такъв. От другите С750 е най-добрия /вече толкова е писано за това -четете бре хора / и на тая цена в момента е идеален .40С650 също е добър модел и на много добра цена -всички са по добре от 40С6000 ,особено с тая матрица /а аз с друга май не съм виждал/.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2011

Момчета, от вчера съм с ц650 Доволен съм доста, сложих за ХД филмите с тази картина http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...2007042253.htm И е доста добре, ако има и други предложения, давайте ..

А да ви попитам, отдулу лампичките(червени) дето са, не трябва ли да светат, ако да и как се включват ?

И да обновявам ли фирмуера или няма смисъл ?

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Здравейте, някой притежава ли този модел UE-46C5000, в Техномаркета е доста намален 1799лв. Мисля да го купувам, благодаря предварително.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от mitak1969
    Здравейте, някой притежава ли този модел UE-46C5000, в Техномаркета е доста намален 1799лв. Мисля да го купувам, благодаря предварително.
    Помисли си дали държиш да купиш най-евтиния модел от една технология, която и в топ моделите е доста компроментирана.
    Бих препоръчал Toshiba 46XV733 или Samsung 46C650.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Мерси Лазарус18, мисля че ще взема 46C650, поздрави

13. Тук е от
    Dec 2010

Благодаря Svetlio1,
    наистина снощи прегледах форума назад и видях, че има доста писано за 40с750, и на мен той ми хареса повече,като картина,а и беше с матрица SQ01. Но е с 500лв. по-скъп от 40с650 с матрица АА01. чудя се заслужава ли си?
    Ако може някои от спецовете да ми отговорите, ще бъда благодарен,защото остава малко време.
    Благодаря в аванс!

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ето ти сравнение на двата модела
    http://www.samsung.com/bg/consumer/t...LE40C650L1WXXH
    основната разлика е в 3D-то и 200hz при 750
    Моята препоръка е да си вземеш С650 ,но с матрица SQ или SS
    Пообиколи магазините и разгледай мострите-накарай консултантите да погледнат и бройките на склад с каква матрица са.

16. Тук е от
    Dec 2010

Кога ще има цени в България на новите Самсунг телевизори някой знае ли ?

17. Тук е от
    Dec 2010

Благодаря hristoslav2 ,за помощта, но малко се съмнявам вече,че ще намеря с650 с SQ матрица,защото в ТП и ТМ бяха само АА01. Но утре пак ще обикалям и дано намеря. Благодаря още веднъж!

18. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте, имам едно питане за моя C530! Когато пусна да сканира каналите "автоматично", ми ги дублира.Пример-БНТ1 са два пути, БТВ са два и т .н. Не всички , но повечето. И на-интересното е, че примерно едното БТВ се излъчва, а на другото ми изписва "кодиран канал" , а същевременно някои канали липсват/не ги намира на ауто/ . Когато пусна на "ръчно" сканиране пък идва голямата драма. Запаметява единия пакет с програми, а другия изчезва.Идея си нямам какво става.Чудя се дали е от тъпата кабеларка /BBC Cable/ или е някакъв дерт с тунера на тв-то.Струва ми се , че има някакво застъпване на честотите им. Страшно е изнервящо, моля ако някой има идея да сподели.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 55 от 88 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе