подредениПървоначално публикувано от radkolud
1. SQ ревизията няма значение
2. SS ревизията няма значение
3. АА ревизията няма значение
подредениПървоначално публикувано от radkolud
1. SQ ревизията няма значение
2. SS ревизията няма значение
3. АА ревизията няма значение
Здравейте! Искам да благодаря на hristoslav2 и всички останали, които помагат за поддържането на информацията в този прекрасен форум. Благодарение на него направих правилния (за мен) избор в перфектна комбинация цена-качество, а именно ТВ Samsung LE-40C653 с матрица SQ 01, който закупих от ТС на цена 1249 лв.
Искам да дам съвет на тези, които смятат да си купуват ТВ - НЕ КУПУВАЙТЕ МОСТРЕНИ БРОЙКИ, каквото и да ви говорят служителите от магазина!
Oткрих светещ зелен пиксел в средата на екрана на ТВ
Благодарние на доброто отношение на служителите от ТС успях да заменя ТВ за нов неразпечатан!
MrNoone:
Здравей колега И аз имах описаният от теб проблем с приемника на Булгатком и го реших по този начин -Първоначално публикувано от MrNoone
Първи начин: На дистанционното на приемника имаш бутон "LANG" натискаш го докато се появи надпис "SD: С ДОПЪЛВАНЕ; HD: БЕЗ КОРЕКЦИЯ" по този начин приемника ще ти разширява образа до големината на екрана на ТВ при SD сигнал, а при SD сигнал ще подава картината без корекция
Втори начин:
От дистанционното на приемника влизаш в МЕНЮ - НАСТРОЙКИ - ТВ ЕКРАН - HD изходи (или SD изходи)
и извършваш следните настройки:
1.1. Резолюция HD - (1080i - 50)
1.2. Корекция на крана HD - Без допълване
1.3. Формат HD - 16:9
след това натискаш бутона изход докато излезеш от менюто на приемника
Относно свързването на ТВ към рутера, ако рутера ти е близо до ТВ най-добре да го свържеш с LAN кабел като единия му край влиза в рутера, а другия в ТВ. За това как да направиш настройките на мрежата прочети в ръководството на ТВ.
Ревю на Samsung UE55D8000
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...00-review.html
Превод
http://translate.google.com/translat...00-review.html
Някой ако се сети къде е теста да пусне линк да му хвърля едно око и аз.Първоначално публикувано от Lance
Предварително Благодаря.
Здравейте,
Днес гледах 40с6000 и беше с матрица CN01. Би ли ми казал някой каква е? В магазина ми казаха ,че е китайска,а и не я видях в класацията,която беше публикувал hristoslav2 наскоро.Гледах и 40с650 с матрица АА01. Консултантът в магазина ми предложи 40с750,като по-добър от другите 2. Моля спецовете на форума за мнение, кои от 3-те модела е с наи-добра картина,защото екстри като интернет, маи няма да се ползват.Държа на 100 херца поне,защото ще се гледа и спорт.
Моля да дадете мнение и за LG42le5300. Как бихте ги подредили като качество на картината? Благодаря ви предварително.
CN01 е китайските Чи Мей или СМО и това е най-лошия вариант ,не вземай такъв. От другите С750 е най-добрия /вече толкова е писано за това -четете бре хора / и на тая цена в момента е идеален .40С650 също е добър модел и на много добра цена -всички са по добре от 40С6000 ,особено с тая матрица /а аз с друга май не съм виждал/.
Момчета, от вчера съм с ц650 Доволен съм доста, сложих за ХД филмите с тази картина http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...2007042253.htm И е доста добре, ако има и други предложения, давайте ..
А да ви попитам, отдулу лампичките(червени) дето са, не трябва ли да светат, ако да и как се включват ?
И да обновявам ли фирмуера или няма смисъл ?
Здравейте, някой притежава ли този модел UE-46C5000, в Техномаркета е доста намален 1799лв. Мисля да го купувам, благодаря предварително.
Помисли си дали държиш да купиш най-евтиния модел от една технология, която и в топ моделите е доста компроментирана.Първоначално публикувано от mitak1969
Бих препоръчал Toshiba 46XV733 или Samsung 46C650.
Мерси Лазарус18, мисля че ще взема 46C650, поздрави
Благодаря Svetlio1,
наистина снощи прегледах форума назад и видях, че има доста писано за 40с750, и на мен той ми хареса повече,като картина,а и беше с матрица SQ01. Но е с 500лв. по-скъп от 40с650 с матрица АА01. чудя се заслужава ли си?
Ако може някои от спецовете да ми отговорите, ще бъда благодарен,защото остава малко време.
Благодаря в аванс!
Ето ти сравнение на двата модела
http://www.samsung.com/bg/consumer/t...LE40C650L1WXXH
основната разлика е в 3D-то и 200hz при 750
Моята препоръка е да си вземеш С650 ,но с матрица SQ или SS
Пообиколи магазините и разгледай мострите-накарай консултантите да погледнат и бройките на склад с каква матрица са.
Кога ще има цени в България на новите Самсунг телевизори някой знае ли ?
Благодаря hristoslav2 ,за помощта, но малко се съмнявам вече,че ще намеря с650 с SQ матрица,защото в ТП и ТМ бяха само АА01. Но утре пак ще обикалям и дано намеря. Благодаря още веднъж!
Здравейте, имам едно питане за моя C530! Когато пусна да сканира каналите "автоматично", ми ги дублира.Пример-БНТ1 са два пути, БТВ са два и т .н. Не всички , но повечето. И на-интересното е, че примерно едното БТВ се излъчва, а на другото ми изписва "кодиран канал" , а същевременно някои канали липсват/не ги намира на ауто/ . Когато пусна на "ръчно" сканиране пък идва голямата драма. Запаметява единия пакет с програми, а другия изчезва.Идея си нямам какво става.Чудя се дали е от тъпата кабеларка /BBC Cable/ или е някакъв дерт с тунера на тв-то.Струва ми се , че има някакво застъпване на честотите им. Страшно е изнервящо, моля ако някой има идея да сподели.