Да, същият е !Първоначално публикувано от nolimit71
---- saint056a - Да, на компютъра си вървят
Да, същият е !Първоначално публикувано от nolimit71
---- saint056a - Да, на компютъра си вървят
Щом е след удар, това няма оправия за жалост. Единствено смяна на панела, но предвид цената му те съветвам да се оглежаш за нов.Първоначално публикувано от plamen69
....Нищо интересно няма колега, с колкото и мощен хардуер си, нямаш ли подходящия плеър и кодек ще си сече ...Първоначално публикувано от bisval
![]()
И какъв беше проблема?Първоначално публикувано от marinelo
Много гадно... Това наистина е добър телевизор и е със матрица на Самсунг. А и 46 цата си е страхотен модел. Няма оправия човек... Щом е счупен панела се ориентирай към нов телевизор - иначе от цената на панел ще ти се изправи косата. Много е вероятно ако си купиш някоя от залежалите бройки в ТМ на същия модел да ти излезе по евтино от смяна на панел. http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46a656Първоначално публикувано от plamen69
Много гадна ситуация - на никого не го пожелавам да му се случва, но и никой не е засрахован. Това е положението...
http://www.samsungsmarttvchallenge.eu/submissions
Трябва да си вземеш кам модул и карта.Първоначално публикувано от mgan4ev
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,42823.0.html
Свалих Аватар на HDTV на флашка,пуснах го на тв.Самсунгle46c650 и филма си го отваря,но няма никакви субтитри,Как да ги изкарам?
Файловете на субтитрите и на филма трябва да са с едно и също име.Първоначално публикувано от bobstoianov
Откакто сложих последната версия на К лайт кодек пак, нямам проблем със субтитрите. Свалям филма, пускам го с БС плеяра и ако няма субтитри автоматично ги търси в интернет пространството и ги сваля а ти само треа да ги сейвнеш в папката на филма и да е със същото име. После; копи - пейст у флаша и боц-плей у самсунга
![]()
Колеги в Метро има Samsung LE 40 C 650 за 1340 лв.Като го гледах ми хареса доста ,с гланцовия си дисплей ми се вижда по добър от Lg LD 750 ,доколкото четох и 200 hz са му реални.Сега чуденето е между него и Тошибата която се бях навил да взема 40sl 733 g.А доколкото четох именно в C 650 имаше по гадни и матрици и по хубави на самсунг.Има ли 100 вариант да разбера с каква матрица е .Също така в техното бяха един до друг C 650 и C 630 и 650 не знам дали заради гланцовия екран но имаше доста по добра картина.
C650 е със 100Hz, а не 200.
За тази цена е прекрасен, независимо от матрицата.
Аз преди два дена си взех 40C630 и засега съм доволен от него,единственно няма интернет тв но на този етап не ми трябва.Матрицата е SQ03 поне така пише на стикера отдясно.Чете през USB всичко,Няма неравномерна подсветка засега.Взех го от технополис за 1320 лв. но бе последният демек мострата.Малко ме беше страх но рискувах и дано да нямам проблеми с него.Моето лично мнение е да си вземеш Самсунг.И гледаи на стикера ( Version ) да почва с S.УспехПървоначално публикувано от ^Rokera^
Здравейте, имам едно притеснение, някой може ли да помогне с точен и конкретен отговор?
Значи функцията PVR сме я разцъкали вече...идеята е, че на флашка не се събират много много неща...Имам стари HDD, примерно по 200, 250 Gb. Ако ги сложа в кутии за HDD, през USB дали ще ги прочете TV-то и да ги използва за PVR?
Благодаря предварително за отговорите.
Аз съм направил точно така.Взех един 2,5 инчов диск и го сложих във външна кутия.Всичко работи идеално.Първоначално публикувано от tricki11
Ако си решил да ползваш 3,5 инча диск ще ти трябва и захранване за него
Спешен въпрос.В метро има 2 бройки C 650 но и на двете на Verison пише за матрицата CN-02 ,не намерих инфо за нея.Някой може ли да каже каква е тази матрица и дали да го вземам че промоцията е до довечера.Или да заложа на тошибата която трябва да е S-Pva със сигурност.