Някакви децибели не излизат ли? Ниво на грешките незнам, ако е BER показва брой грешки на брой правилно подадени символи, как точно се изписва BER-a?Първоначално публикувано от alex_
Някакви децибели не излизат ли? Ниво на грешките незнам, ако е BER показва брой грешки на брой правилно подадени символи, как точно се изписва BER-a?Първоначално публикувано от alex_
Здравейте, имам Samsung LE46C650 с цифрова кабелна телевизия от Blizoo, настройки на Германия, с КАМ модул съм. Всичко си е ок, но при инфото за програмите, където показва от колко часа е започнало дадено предаване и в колко ще свърши, времето ми е с 2 часа назад. Тоест, ако нещо почва в 18:00 и приключва в 19:00, на телевизора ми изписва че почва в 16:00 и приключва в 17:00. Дори и да задам времето ръчно, а не от цифровите канали, си показва истинския час, но програмата пак си остава с два часа назад. Някой може ли да ми каже как да оправя това?
Другия ми въпрос е може ли да се използва функцията Anynet+ на телевизора с ресивър YAMAHA HTR-3063 BL, защото не го открива като устройство?
jiktak,функцията Anynet+ управлява само аудиовизуални устроиства на марката Самсунг. И то при положение че носят същото лого Anynet+
Да, разбрах, благодаря, просто един англичанин беше споделил в един форум, че има проблеми с Anynet+ и ресивъра YAMAHA, затова реших да опитам.Първоначално публикувано от granity
По въпроса за настройката на часа има ли някой мнение?
При моя телевизор /40С650/ също не се активираше със стрелка надолу и аз го активирах със стрелка надясно. В менюто се появи възможност за запис но не съм го пробвал защото не ползвам вградения цифров тунер.Първоначално публикувано от tenev
Някой пробва ли да си качи скайп, и ако е успял да обясни на български как става това.Първоначално публикувано от hristoslav2
Ozz благодаря.Всичко работи.И при мен се получи със стрелка надясно.Само така успях да направя да са на ON и в hotel mode и в PVR Support.Ако искат admini-ите да впишат на първа страница че при някои модфикации това е варианта за активиранеПървоначално публикувано от ozz
HD канали имаш ли и ако да - в каква резолюция/качество ги записва PVR-a. Благодаря предварително за отговора!
Нямам HD канали но при цифровите няма спад във качеството при запис
HD каналите си ги записва и ги гледаш със същото качество като оригинала, съответно и заемат повечко място на диска или флашката.Първоначално публикувано от Lance
Днес попаднах на новите модели на Samsung 8000 в Южна Кореа , от там да си го купиш излиза по евтино от ТМ , друг въпрас е дали е рационално.
http://cgi.ebay.co.uk/2011-New-SAMSU...item1c1aab1bdc
Здравейте!
От няколко дни гледам новите модели на Самсунг в ТМ, а на българския сайт на производителя няма качен нито един телевизор. Защо така закъсняват да си актуализират информацията в сайта? :rolleyes:
Моделите UE-32D6100, UE-32D6500 и UE-32D6510 са 3D, и искам да попитам дали могат да излъчват и стандартната картина, която получаваме в България? А с това Clear Motion Rate обърквацията е пълна. Другите фирми изписват "Hz", а Самсунг "CMR". Някой дали има представа дали има разлика между двете и в какво се състои тя.
Повече се интересувам за 32 инчовите телевизори и ако някой има повечко инфо за новите модели LED нека да я сподели тук.
Единствено което изписава е:Първоначално публикувано от iecc
Ниво на грешка бит - играе между 300-500
Ниво на сигнал - 64
Само това дава като информация!
Само това дава като информация!Първоначално публикувано от alex_
И аз видях на един Samsung. Това меню, общо взето нищо не казва, но на канал 1 при сила на сигнал 30 даваше ниво на грешка 10, като скалата светеше в червено и имаше постоянно накъсване, така че това 300 показва, че нещо не е наред. Иначе на BTV сигнал 75 ниво грешка 0. Става въпрос за ефирна телевизия, но предполагам че за цифрова кабелна е същото. Викай техниците да си търсят проблема, явно има някакви смущения в сигнала.