Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 67 от 88 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2010

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от alex_
    Можеби не му е мястото тука на въпроса ми ,но все пак искам да ви попитам, а колко трябва да е нивото на сигнала ,тъй като от няколко дена имам влошено качество на програмите по цифровата кабелна и днеска цял ден тези техници се мъчат и накрая резултата е почти нищо и искат да ме уверяват ,че нищо друго неможе да се направи по въпроса и че ниво на сигнала на 64 е било абсолютно нормално защото тв-то показва толкова ниво на сигнала обче показва и ниво на грешка на бит -около 300-500..
    Дали всичко това е нормално или се опитват да се измъкнат о ситуацията...И все пак това ниво не ли е слабо ,няма ли да е по добро качеството на картината примерно на ниво около 80-90..
    Ще съм ви много благодарен ако ми отговорите,за да знам и аз какво да правя дали да привикам пак или не тези техници или да се оплача по нагоре!
    Някакви децибели не излизат ли? Ниво на грешките незнам, ако е BER показва брой грешки на брой правилно подадени символи, как точно се изписва BER-a?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Здравейте, имам Samsung LE46C650 с цифрова кабелна телевизия от Blizoo, настройки на Германия, с КАМ модул съм. Всичко си е ок, но при инфото за програмите, където показва от колко часа е започнало дадено предаване и в колко ще свърши, времето ми е с 2 часа назад. Тоест, ако нещо почва в 18:00 и приключва в 19:00, на телевизора ми изписва че почва в 16:00 и приключва в 17:00. Дори и да задам времето ръчно, а не от цифровите канали, си показва истинския час, но програмата пак си остава с два часа назад. Някой може ли да ми каже как да оправя това?
    Другия ми въпрос е може ли да се използва функцията Anynet+ на телевизора с ресивър YAMAHA HTR-3063 BL, защото не го открива като устройство?

4. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

jiktak,функцията Anynet+ управлява само аудиовизуални устроиства на марката Самсунг. И то при положение че носят същото лого Anynet+

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от granity
    jiktak,функцията Anynet+ управлява само аудиовизуални устроиства на марката Самсунг. И то при положение че носят същото лого Anynet+
    Да, разбрах, благодаря, просто един англичанин беше споделил в един форум, че има проблеми с Anynet+ и ресивъра YAMAHA, затова реших да опитам.
    По въпроса за настройката на часа има ли някой мнение?

6. ozz
    ozz е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от tenev
    Здравейте,нека спецовете ако могат да помогнат.
    Имам 40С650 и реших да активирам PVR.Правя всичко както е описано но не се получава.Проблема е в това че в сервизнотое меню не мога да променя PVR SUPPORT от OFF на ON.Имах и такъв проблем при промяната на hotel mode.Там го промених със стрелката на дясно на ON.За PVR изрично пише да не се ползва стрелка на дясно.Преди имах 37С650,там си активирах PVR и не се сещам да съм имал такъв проблем.Дайте някаъв съвет.Благодаря.
    При моя телевизор /40С650/ също не се активираше със стрелка надолу и аз го активирах със стрелка надясно. В менюто се появи възможност за запис но не съм го пробвал защото не ползвам вградения цифров тунер.

7. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    За тези които са прецакали телевизора си ,след влизане в сервизното меню...
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:18435-101#3208

Освен NetPlayer руските колеги си качват Skype и nKTV player на C650 , С6500 , С7000, С8000
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:18435-102#3273
    от тук
    http://lacibogi.ic.cz/widgets/
    http://lacibogi.ic.cz/widgets/dload/

http://www.allrussian.info/index.php...hreadID=130855
    Някой пробва ли да си качи скайп, и ако е успял да обясни на български как става това.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от ozz
    При моя телевизор /40С650/ също не се активираше със стрелка надолу и аз го активирах със стрелка надясно. В менюто се появи възможност за запис но не съм го пробвал защото не ползвам вградения цифров тунер.
    Ozz благодаря.Всичко работи.И при мен се получи със стрелка надясно.Само така успях да направя да са на ON и в hotel mode и в PVR Support.Ако искат admini-ите да впишат на първа страница че при някои модфикации това е варианта за активиране

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

HD канали имаш ли и ако да - в каква резолюция/качество ги записва PVR-a. Благодаря предварително за отговора!

11. Тук е от
    Dec 2010

Нямам HD канали но при цифровите няма спад във качеството при запис

12. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    HD канали имаш ли и ако да - в каква резолюция/качество ги записва PVR-a. Благодаря предварително за отговора!
    HD каналите си ги записва и ги гледаш със същото качество като оригинала, съответно и заемат повечко място на диска или флашката.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Днес попаднах на новите модели на Samsung 8000 в Южна Кореа , от там да си го купиш излиза по евтино от ТМ , друг въпрас е дали е рационално.

http://cgi.ebay.co.uk/2011-New-SAMSU...item1c1aab1bdc

16. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте!
    От няколко дни гледам новите модели на Самсунг в ТМ, а на българския сайт на производителя няма качен нито един телевизор. Защо така закъсняват да си актуализират информацията в сайта? :rolleyes:
    Моделите UE-32D6100, UE-32D6500 и UE-32D6510 са 3D, и искам да попитам дали могат да излъчват и стандартната картина, която получаваме в България? А с това Clear Motion Rate обърквацията е пълна. Другите фирми изписват "Hz", а Самсунг "CMR". Някой дали има представа дали има разлика между двете и в какво се състои тя.
    Повече се интересувам за 32 инчовите телевизори и ако някой има повечко инфо за новите модели LED нека да я сподели тук.

17. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от iecc
    Някакви децибели не излизат ли? Ниво на грешките незнам, ако е BER показва брой грешки на брой правилно подадени символи, как точно се изписва BER-a?
    Единствено което изписава е:
    Ниво на грешка бит - играе между 300-500
    Ниво на сигнал - 64

Само това дава като информация!

18. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от alex_
    Единствено което изписава е:
    Ниво на грешка бит - играе между 300-500
    Ниво на сигнал - 64
    Само това дава като информация!

И аз видях на един Samsung. Това меню, общо взето нищо не казва, но на канал 1 при сила на сигнал 30 даваше ниво на грешка 10, като скалата светеше в червено и имаше постоянно накъсване, така че това 300 показва, че нещо не е наред. Иначе на BTV сигнал 75 ниво грешка 0. Става въпрос за ефирна телевизия, но предполагам че за цифрова кабелна е същото. Викай техниците да си търсят проблема, явно има някакви смущения в сигнала.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 67 от 88 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе