Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 77 от 88 ПърваПърва ... 2767757677787987 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,141 до 1,155 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Здравейте, от доста време забелязах, че когато искам да си ъпедейтна фърмуеъра на телевизора (UE40С7000WW) той не открива нови версии ( а не е с последната излязла версия), дали това се дължи на проблем със страницата на самсунг (дали се ъпдейтва от българската) или на проблем с ТВто. Когато го купих през Ноември тогава си работеше - ъпдейтвал съм 2 пъти. Мисля да сложа най-новия фърм 3008.3, дали някой го е сложил и знае какви разлики има ( из някакви чужди форуми чета че бил гаден ), и дали си заслужава да го сменям

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч

По добре да си вземаме телевизори от Плесио от колкото да ходим и да се молим на ТМ и ТП като някои просяци Само така ще си дойдат цените на място Разлика от 20% са си доста пари

4. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Пробвах в ТМ Пз-к не пожелаха да направят повече от 5% , даже не пожелаха да повикат управителя.

5. Тук е от
    Dec 2010

Абе не правят не ги слушайте напечатай им офертат от Плесио и ги питай как да си го купя от вас гледай им сеира как ще дойде управителя и ще разправя ние продаваме ефтино затова ще свалим цената. Не говорете с нормалните работници 80% са ултра зле и не ги боли шнура и режат ей така хората и на мен така ми казваха преди 3 години когато нямаше онлайн отстъпката от 5% все още, но ми сложиха отстъпка от 8% и то за ТВ което струваше 1300 лева, а за такива над 3000 лева е по лесно.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1304254997[/time]_________________________________________________

Иначе сравнение за Америка и Европа няма смисъл нормално е, че там цените са по -ниски както е и при колите.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Докато им се молите на ТМ ТП Зора Денси ЦЕНИТЕ ЩЕ СА ВСЕ ВИСОКИ защото са направили картел, отивате и си го купувате от там дето е по евтино така цените ше се нормализират

7. Тук е от
    Apr 2011

Неее изобщо нямам никакво намерение да им се моля.Показвам им офертата на Плесио и ако не кандисат изобщо ги отсвирвам.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от styllman
    Добре де програмата AllShare не е ли за тази работа. Все пак е дават от старницата на самсунг.
    Да-за тази цел е. Но предложеният медия сървър е далеч по-добър ,като възможности и настройки.

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Ами то у нас кое не е картел ?
    За съжаление си прав. Четирите големи вериги продават едни и същи продукти на едни и същи цени.

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    И аз не съм от София и това ме спира да го взема от плесио , най добре е от ТМ и ТП че при евентуален проблем имат магазини навсякъде.
    Не виждам какъв е проблема. Семсун имат сервизи в по-голямата част от страната.

Цитат Първоначално публикувано от Bobini
    Аз си купих ТВ от Техномаркет, точно както казва човека в по горния пост. Намерих къде се предлага най изгодно, отидох в Техномаркет и им казах,: ето тука ТВ-то на такава цена. След малко (явно се обаждаха тук там и проверки и бях много учудени, защо цените не са еднакви и до чух, че от вносителя на телевизорите, след като е казала цена, то трябва да е почти еднаква на всякъде, разликата беше 300лв.). Дадоха го на същата цена на която им казах/показах, ако се бях по пазарил още малко, сигурно щяха дами отбият още малко от цената. Тоест, товарят те навсякъде и то с много.
    Ето това е начина

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    Здравейте, от доста време забелязах, че когато искам да си ъпедейтна фърмуеъра на телевизора (UE40С7000WW) той не открива нови версии ( а не е с последната излязла версия), дали това се дължи на проблем със страницата на самсунг (дали се ъпдейтва от българската) или на проблем с ТВто. Когато го купих през Ноември тогава си работеше - ъпдейтвал съм 2 пъти. Мисля да сложа най-новия фърм 3008.3, дали някой го е сложил и знае какви разлики има ( из някакви чужди форуми чета че бил гаден ), и дали си заслужава да го сменям
    Преди да свалиш нов фирмуер ,обърни внимание на версията фирмуер качен на твоят телевизор /вида процесор/
    и първите две букви след модела на твоят телевизор. Описано е във FAQ - чети внимателно.

Цитат Първоначално публикувано от dechon
    Неее изобщо нямам никакво намерение да им се моля.Показвам им офертата на Плесио и ако не кандисат изобщо ги отсвирвам.
    +1

10. Member
    Тук е от
    Apr 2010

hristоslav - написах модела "UE40C7000WW". качих новата версия и не намирам никаква разлика

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от dechon
    През декември 2010 си взех телевизор LG 42LE5500 за 1599лв. от Плесио и ми го доставиха безплатно до в къщи поради по скъпата покупка, като в същото време цената в ТМ , ТП и Зора я увеличиха предпразнично до 1899лв от 1749лв. , Последствие явно са разбрали, че са прекалили с цената и я смъкнаха на 1849лв. Сега в трите вериги е 1649 , все още с 50лв. по-висока от преди половин година в Плесио.

12. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Днес с разпечатена оферта за 46Д8000 от Плесио обиколих ТМ и ТП в Пловдив .
    1.Централен ТМ неможаха да повярват че цената е с толкова по ниска от тях , провериха в интернет в сайта на плесио и ми казаха да си го взема от плесио.Немогли да направят въобще такава отстъпка , нямали дори и 10% печалба в този модел
    2.ТМ до Метро въобще не обърнаха никакво внимание.
    3.ТП много нагло държание казаха че цената в момента е на промоция и е важно какво пише при тях , мое право било да си гледам каквото си искам.
    Това държание извън всякаква пазарна логика да не искат да ти продадат модел за такава цена .

13. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч

Не се занимавйте с глупости ТМ и ТП отдавна са се самозабравили ще пазаруваме от Плесио гаранция си дават хората 2г доставят го безплатно до в къщи какво толкова Разликата на този модел Samsung LED 3D TV 46'' UE46D6530 е 650 лв

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Говорил съм с главен човек в Техномаркет очакват се отстъпки скоро на всички модели Самсунг уж така ми казаха.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Днес бях в Плесио, нещата стоят така :
    1. Магазин имат само в София
    2. Моделът D8000 не е наличен в магазина ,доставка до 10дни
    3. Ако не сте от София при проблем в гаранционния срок ,телевизора се опакова и се изпраща на Плесио с куриер за тяхна сметка . Срок за отстраняване на повредата до 1мес. в оторизираните сервизи на марките.
    4. Моделите се доставят от тукашните дилъри както и от "наши" явно Гърция.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Днес бях в Плесио, нещата стоят така :
    1. Магазин имат само в София
    2. Моделът D8000 не е наличен в магазина ,доставка до 10дни
    3. Ако не сте от София при проблем в гаранционния срок ,телевизора се опакова и се изпраща на Плесио с куриер за тяхна сметка . Срок за отстраняване на повредата до 1мес. в оторизираните сервизи на марките.
    4. Моделите се доставят от тукашните дилъри както и от "наши" явно Гърция.

Затова вериги като ТМ и ТП си правят каквото искат , може ли да пуснеш модел които го нямаш реално на склад.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Те може и затова да са сложили такава цена. Много плитък номер е да пуснеш нещо на атрактивна цена, а да го нямаш. В предните 83 страници в тая тема се споменава Плесио сигурно 5 пъти, а сега се изписаха 2-3 страници само за тях.
    Не че виждам какъвто и да е проблем да се пазарува от Плесио. Ако ви хареса цената взимайте.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 77 от 88 ПърваПърва ... 2767757677787987 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе