Незнам какъв е проблема с 46d7000 телевизора е свързан с интернет но при опит да се отвори браузера или някое друго интернет приложение изписва че мрежата не е свързана което не е вярно. Преди нямаше такъв проблем .
Незнам какъв е проблема с 46d7000 телевизора е свързан с интернет но при опит да се отвори браузера или някое друго интернет приложение изписва че мрежата не е свързана което не е вярно. Преди нямаше такъв проблем .
С доста непроятен проблем се сблъсках с нов 46C650. Пуснахме го, всичко тръгна на 6. Реших да инсталирам Samsung PC Share, че стандартно през DLNA не се появиха субтитри. Направих рестарт на компютъра и телевизора и мрежата умря. При тест дава грешка още на MAC - invalid и го изписва с 00.00.00....
Върнах фабрични настройки, изключвах от контакта - нищо.
Другото странно е, че сега не можах да ъпдейтна фърмуера и от USB. Проблема може да е бил и защото на флашката имаше и други папки освен разархивираната от exe-то. Ще опитам пак само с една папка. Обаче странно е и че не я вижда изобщо. Има разни снимки на нея и при опит да заредя от USB казва, че няма такъв източник. В магазина правихме тест на нашата бройка и тръгна тяхната флашка с разни клипове, така че е работило.
При мен е абсолютно същото след гръмотевицата онзи ден.Първоначално публикувано от lazarus18
Lazarus18
Прекъсна ли връзката помежду им преди да ги рестартираш? Защото ,ако са били на различни контакти/фази/ може и да си осрал пейзажа....
Флашката задължително само с файла за ъпдейт. Пробвай на телевизора да си вземеш автоматично IP адрес от рутера.
Телевизора е свързан с кабел директно в рутера, а компютъра е WiFi. Просто няма начин да е от връзката между тях.
Май някой беше писал за подобен проблем.
След 1-2 часа изключен от контакта вече работи мрежата.
Самсунгова работа.
Чудя се дали да го пиша във FAQ....-изключете от контакта за 2-3 часа.Първоначално публикувано от lazarus18
Явно при рестарта е генерирана някаква грешка при зареждането на софтуера.
Да,и при мен няма никакъв шум при изключен звук.При слънчево време(директна слънчева светлина) има отблясъци ,което пречи малко на картината.Почти до 160 ' картината си остава добра.Аналоговия сигнал е размит,с цифровта телевизия всичко е наред като качество.3Д то е добро.Аз използвам самсунг галакси за дистанционно и е лесно въвеждането на текст в браузъра.Питайте ако нещо друго ви интересува.
[/quote]
Размера на сибтитрите как да ги увеличим?
http://www.samsung.com/it/consumer/t...il&tab=support Тук има нов Firmware а на BG сайта нищо.
В този списък липсва процесор MST (отново е MicroSTar), който по мои впечатления е по-бавен в комбинация с новото (серия D, 2011) шаси, слагано в моделите от 5-та серия - T-MST5DEUC-XXXX.XПървоначално публикувано от hristoslav2
Накратко, по първи впечатления (след определени тестове) ТВто от 5та, D серия, MST процесор, изостава при плейване по мрежата (няма значение жична или безжична е тя) в сравнение с миналогодишните модели от 5-та серия (снабдени съответно с процесори MSX и TDT). Добре е, да се има в предвид при планиране на покупка от тазгодишната 5-та серия.
Първоначално публикувано от nikton1954
При мен тази функция я няма в менюто , явно фърмуеъра ми е много нов , може ли линк към възможността за downgrade към по-стара версия , за да мога да активирам функцията. Моя фърм в момента е 3009.1.
А ако може да му се сложи браузър вече , ще още по-добре??????
Здравейте, имам 40а656 r/b и исках да му сменя фирмуера, обаче не се получава. Още при сканирането на флашката спира, а следвам инструкциите точно. Някаква идея да имате?
Здравейте,
спрял съм се на Самсунг UE-32C6510. искам да ви питам като отида в магазина има ли значение какъв телевизор да търся, в смисъл вид на матрица, къде е правен..... някакъви такива по-специфични неща? Благодаря ви предварително.
Днес фърмуеъра се апгрейдна,но не знам до кое ниво.Първоначално публикувано от rostim
Субтитрите се увеличават от настроки субтитри,но има само 2 нива,като най-големите не са особенно комфортни.
Някъде из скорошните ми постове пооплюх последната "промоция" на Самсунг. Оказа се, че имало и наистина добри цени. Днес се порадвах на LE-55C650. Цената от 2200 лв. е изключителна. За първи път си дадох сметка, че би имало смисъл от резолюции над 1920х1080