Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 86 от 88 ПърваПърва ... 36768485868788 ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2010

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от rostim
    Извинявай почти не разбирам за какво говориш. Това е телевизор в крайна сметка. За мен дава най-добре от всичко което съм гледал.
    Няма да намерите телевизор които да дава добра картина на лош сигнал. Общо взето всичко по лошо от HD e компромис ,но за сега нямаме голям избор.
    P.S. Не жужи нищо не се чува.
    Да,и при мен няма никакъв шум при изключен звук.При слънчево време(директна слънчева светлина) има отблясъци ,което пречи малко на картината.Почти до 160 ' картината си остава добра.Аналоговия сигнал е размит,с цифровта телевизия всичко е наред като качество.3Д то е добро.Аз използвам самсунг галакси за дистанционно и е лесно въвеждането на текст в браузъра.Питайте ако нещо друго ви интересува.

2.  

3. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от tatoo
    Благодаря ти за коментара. Ако ги развия и после пак ги затегна няма ли да се заядат в последствие за гаранцията, да не кажат че е отварян?
    Не си личи - винтовете не са маркирани (боядисани) с/у развиване. Ти няма да ги развиваш докрай, развиваш докато отпусне якия захват и завиваш до много леко съпротивление (не до упор/а на силата на ръката ти, или ел.ти отвертка) :-)

4. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Samsung D7000 работи ли PVR функцията с флаш памет?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zlatkob
    Моля за помощ.Преди около час падна гръм близо до нас,и започнаха проблеми с телевизора ми(ue40c6510).Първо започна да се изключва сам,както работи и спира,но звук за изключване не се чува.Беше включен и към домашната ми мрежа и сега нито се вижда на компютъра ми нито получава мак адрес от рутера.
    Върнах настройките,но няма промяна.
    Изключи го ог мрежата и изкарай всички кабели ,които са свързани към телевизора. Изчакваш 5 минути и го свързваш пак с ел.мрежата ,но без ду го свързваш с други устройства. Пиши дали пак ти прави пак тези номера.

http://www.engadget.com/2011/05/16/s...tish-smart-tv/

6. Тук е от
    Oct 2010

Значи промяна няма никаква.Когато гледам през hdmi-вход(а нямам друга алтернатива защото съм на булсатком) се гаси на всеки 3 минути.Единствено се оправя,като го включа да го сложа на ефирна телевизия,да изчакам тези 3 минути и след това да го сложа на hdmi.Днес установих,че не работят и usb входовете,а на мрежовите настройки на mak адрес на картата ми дава само нули и пише да се свържа със сервиз на samsung.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Значи отиваш в сервиза и си купи един UPS или разклонител със защита от токови удари.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Значи отиваш в сервиза и си купи един UPS или разклонител със защита от токови удари.
    Захранването ми е през ups,но проблема е дошъл по lan кабела.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ако в сервиза разберат ,че проблема е причинен от токов удар - могат да ти откажат гаранционен ремонт.
    Гаранцията не покрива такива случаи.

11. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Ако в сервиза разберат ,че проблема е причинен от токов удар - могат да ти откажат гаранционен ремонт.
    Гаранцията не покрива такива случаи.
    При закупуването на телевизора от ТМ си купих и гаранция+(5 години) от тях така , че се надявам да няма проблеми.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

При закупуването на телевизора от ТМ си купих и гаранция+(5 години) от тях така , че се надявам да няма проблеми.
    Това е друго. Всъшност това което си купил е и застраховка. Прочети си пак договора ,който си подписал ,дали включва повреди от този тип.

13. Тук е от
    Oct 2010

Два дни само това правя.Чета.Успокояващото е,че има точно такава клауза за директно или индиректно поразяване от мълния.Проблема е ,че съм от провинцията и ако се почне едно разкарване първо застраховател после сервиз просто не ми се мисли.Чакам с нетърпение сряда за да почна да въртя телефоните.

14.  

15. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Гаранция+ покрива и посещения на техник на място ако ТВ е 40 и нагоре инча.
    Твоят е точно такъв така че не трябва да го мъкнеш.
    hristoslav2,
    Не е само застраховка, а и удължена гаранция.
    Аз също имам такава. Струваше ми около 100 лв. за моя 40С650.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://www.samsungapps.com/topApps/t...d=000000020400

Възпроизвеждани формати в новите модели

Видео AVI, ASF, MKV, MP4, 3GPP, VOR, VOB, PS, TS, RMVB, FLV, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.1, DivX 6.0, XviD; H.264, H263, MPEG-4 SP, MPEG-4 ASP, Motion JPEG, Windows Media Video v9, MPEG2, MPEG1, RV3.0/RV4.0

Аудио MP3, AC3, LPCM, ADPCM (MULAW, ALAW), AAC, HE-AAC, WMA,DD+, MPEG, DTS Core, AMR NB/WB, G.729, QCELP, Real Audio (RealAudio6 Cook, RealAudio9,10 RealAudio Lossless), 8000, 11025, 12000, 16000, 22050, 24000, 32000, 44100, 48000

Моделите със сателитен тунер от D6530 и нагоре поддържат Diseqc команди за управление на мултиплексор и мотор на антената.

http://www.thg.ru/mobile/samsung_gal...g70/index.html
    Особенности (специальные) Поддержка режима "второй ТВ" с телевизором Samsung LED 8000 серии (второй тюнер телевизора передаёт сигнал на мини-планшет по DLNA)

17. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте, от няколко дена съм собственик и на 32D5000. Да споделя... Tenda W302U НЕ СТАВА на този телевизор(работи при мене на 32С5000 без проблеми).
    Другото, което ми направи впечатление е, че процесора най-вероятно е по-слаб от този на 32С5000 и в някои ситуации просто се товари и му идва в повече. Най-вече при 1080P по мрежата...просто не може да се гледа; иначе от HDD го плейва, но да не го разцъкаш...увисва като марко на косово поле :P

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tricki11
    Здравейте, от няколко дена съм собственик и на 32D5000. Да споделя... Tenda W302U НЕ СТАВА на този телевизор(работи при мене на 32С5000 без проблеми).
    Другото, което ми направи впечатление е, че процесора най-вероятно е по-слаб от този на 32С5000 и в някои ситуации просто се товари и му идва в повече. Най-вече при 1080P по мрежата...просто не може да се гледа; иначе от HDD го плейва, но да не го разцъкаш...увисва като марко на косово поле :P
    Добре е преди да купите телевизор Samsung /освен да гледате за типа матрица/ да вземете дистанционното и да проверите за версията на фирмуера. По названието на фърмуера може да разберете какъв видеопроцесор е поставен във вашият модел телевизор.
    подредени
    (T-VAL*DEUC_****.*.exe) за процесор Valencia
    (T-CHL*DEUC_****.*.exe) за процесор Chelsi
    (T-ARS*DEUC_****.*.exe) за процесор Arsenal
    (T-TDT*DEUC_****.*.exe) за процесор Trident
    (T-MSX*DEUC_****.*.exe) за процесор MStar
    Другият вариант е по първата буква и цифра изписани след модела-те обозначават шасито. За съжаление не знам коя буква ,кое шаси е и с кой процесор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе