На мен ми изписва ,, Error message no accsess ,,Първоначално публикувано от rostim
На мен ми изписва ,, Error message no accsess ,,Първоначално публикувано от rostim
Аз съм с 46D6500 но не вярвам да има разлика. Пробвай да обърнеш картата.Първоначално публикувано от ste1
@rostim Честита придобивка!
Бяхме помолили вече един собственик на този модел да му направи малко ревю как се държи при различните нива на сигнали и изобщо хубаво ще е ако ти поне споделиш.
Аз го гледам 2 месеца и за сега съм доволен. В сравнение със старите Samsung TV(имам 2 броя 40 инчови на 4 и 3 години) не може да става сравнение а нямам друга база. На мен ми хареса дизайна и го взех без да го сравнявам с други модели. Ползвам цифрова телевизия и сигнала като ниво е еднакъв при всички програми.Първоначално публикувано от soon
Мултимедията чете всичко за сега даже и през LAN, субтитрите са много малки според мен. Интернет браузъра е бавен и неудобен за писане(важи и за SKYPE). Аз ползвам компютър свързан с HDMI. На този телевизор си личи коя телевизия каква техника като качество за снимане ползва. Питай ако те интересува нещо конкретно.
Контраст, яркост, дълбочина на черно, детайли в тъмните сенки, цвета, SD сигнала, при HD материали има ли вече подобрение в остротата на детаилите и подробности. В миналогодишните модели бе заложено при изключени подобрители някакво постоянно заглаждане на филмовото зърно/пиксел (пясъчливия ефект на кино лентата), което разваляше ефекта в яснотата и релефа на детайлите. Колко е гланцово покритието на матрицата и как са отраженията в светла стая? Ъгъл на виждане - какъв и какво губи от картината спрямо отправната точка? При изключен звук като се доближиш в тиха стая издава ли някакъв звук "жужене" или нещо от сорта? С твои думи едно малко представяне, ако разбира се ти се прави. Можеш и да качиш няколко снимки как е при SD и HD сигнал. Благодарим предварително!!!
Извинявай почти не разбирам за какво говориш. Това е телевизор в крайна сметка. За мен дава най-добре от всичко което съм гледал.Първоначално публикувано от soon
Няма да намерите телевизор които да дава добра картина на лош сигнал. Общо взето всичко по лошо от HD e компромис ,но за сега нямаме голям избор.
P.S. Не жужи нищо не се чува.
Не може!! Липсва необходимият кодек.Първоначално публикувано от jiktak
Няма ли някой с ХХС630, който да е правил опит за активиране на PVR?Първоначално публикувано от p.petrov_dr
Извинявате, ако въпроса Ви се стори тъп - но как мога да добавя нов канал към списъка без да пресканирам и подреждам всички канали. Примерно пуснат е нов канал на кабелната и искам да го добавя към сегашния ми списък, при положение че знам (или пък ако не знам) честотата му на излъчване. Телевизора е UE32D5000 и става въпрос за цифрови и аналогови канали на кабелната. Не можах да намеря нищо в гида, изчетох доста из двете теми тук - и пак нищо. Другия въпрос които ме интересува е на сайта има нова версия на фирмуера T-MST4DEUC-1018.0, аз съм на T-MST4DEUC-1011.0. Има ли смисъл от преинсталирането и главоболията от пренастройката след това? Благодаря на знаещите предварително.
Здравейте!
Решил съм да си купя SAMSUNG LE-46C630 или SAMSUNG LE-46C650. Клоня към първия, тъй като от прочетеното тук разбрах, че са еднакви като цветопредаване и матрица. Възможност за интернет не ме интересува.
Имам само едно питане:
Някой знае ли, дали на С630 може да се активира PVR?
Някъде из форума четох, че това се прави без проблем на С650, но ако е невъзможно на С630 ще се насоча към по-скъпия, защото ми се иска да използвам тази "екстра".
Благодаря предварително за отговорите!
Няма ли някой с ХХС630, който да е правил опит за активиране на PVR?
Аз опитах на моя С630 но въпреки, че го активирах от сервизното меню не стана.Явно на 630 не става за разлика от 650.По всяка вероятност има шаси на С 550, но със 100 херца.Не ти пречи да опиташ има описано как се прави в началото на темата.Може и аз да съм сбъркал нещо.Иначе го има в сервизното меню като възможност.Дано някой да измисли нещо.
Моля за помощ.Преди около час падна гръм близо до нас,и започнаха проблеми с телевизора ми(ue40c6510).Първо започна да се изключва сам,както работи и спира,но звук за изключване не се чува.Беше включен и към домашната ми мрежа и сега нито се вижда на компютъра ми нито получава ip адрес от рутера.
Здравейте,
харесал съм си един модел на Самсунг по-точно SAMSUNG UE-32C6510
http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32c6510
просто ми останаха очите в него, естествено на външен вид. А и цената му ми се вижда приемлива за характеристиките(не съм много навътре), уж е на промо сега в техномаркет. Някой има ли впечатления от този модел? Ако е имал възможност да го тества бих го помолил да сподели нещо, положителни и отрицателни страни. Благодаря ви предварително.
Добър е. Вземай, няма да сгрешиш.Първоначално публикувано от tatoo
Картината е като при C650 (при модели >= 40" т.е. лъскав панел). Черното е на ниво (за LCD). Има лек clouding при работа над 2-3 часа, който се вижда само при абсолютно черен екран. Веднага след покупката му развинтваш и леко завиваш всички винтове на задния панел. Някой са страшно затегнати (фабрично) и оттам, притискането също допринася за т.н. clouding. Освен него др.забележки няма, общо взето.
За отбелязване е, че за игри е бавен.
Пробвай след изключване от контакта и включване след примерно минута, да го ресетнеш (върнеш фабр.настройки), ако продължава, пробвай с по-стар фърмуеър, ако си с най новия (9). Ако и това не помогне, остава сервиза като вариант.Първоначално публикувано от zlatkob
Благодаря ти за коментара. Ако ги развия и после пак ги затегна няма ли да се заядат в последствие за гаранцията, да не кажат че е отварян?Първоначално публикувано от ivaylodj
Върнах настройките,но няма промяна.