Първоначално публикувано от
Lenks батевенци както казах телевизора го имам от скоро и не съм го ръчкал още много. Но нещата които каза са така. За мен 3D-то не е от особено значение, то и няма кой знае колко филми. Според мен проблема е по-скоро софруерен и предполагам човек разбиращ и търсещ би намерил решение. Аз лично още няма да се занимавам с това. Гледах хора да ревят, че подсветката била неравномерна, специално пуснах абсолютно черно, има лека неравномерност тук там, но е толкова малко, че ако мрънка човек за това си е направо издребняване! Честно казано, ако не бях обърнал внимание на коментарите нямаше и изобщо да забележа подобни дребни неща. Motion plus е пълна дришня, телевизора почва да върви се 1 на 10 кадъра, без него си е супер гладко всичко... Пуснах SD каналите, за съжеление досега съм ползвал аналогова и картината е лоша да, но достатъчно добра предвит, че качеството на идващия сигнал е мега зле! Имах възможност да пусна и дигитално SD и качеството е задоволимо, предполагам с малко ръчкане на настройките ще стане по-добре... Това което обаче ми се иска да реша е, че в момента съм възал телевизора към компа и ми го дава като 60hz, което е 600 пъти по-добре от 50 херци, ама знам, че този телевизор е 100hz и ми се иска да заработи на толкова, ако някой може да предложи нещо да каже по въпроса... Това е за сега от мен... Аз лично съм доволен от покупката, гледам го от малко над 2м и просто ми се струва огромен в сравнение със стария 21" :D