Благодаря Колега:rolleyes:
Да
Не
Благодаря Колега:rolleyes:
Здравейте,как се изтриват от All Share play на тв вече гледани файлове,тях ги няма,но тези останали картинки от тях,така ли ще се натрупват??
- - - Обновено - - -
и трябва ли да се регистрирам в samsung xxxxxxxxxxxxxx
Здравейте- телевизор LE32M86BDX при първоначално пускане дава този екран и има звук, след рестарт се оправя.Някаква идея
:rolleyes:
Samsung[/QUOTE]
Браво на руснаците, че пускат безплатно IPTV.
Но, имам следния въпрос: Мога ли направя запис чрез активираната ми PVR функция/С650/, при гледането на някои от ТВ каналите там, или от контейнера им "Видео", на някой от филмите /IPTV/.
Това ми е необходимо, защото интернета към ТВ ми е слаб и много често засича при някои канали, или при гледането на някой филм.
Здравейте,
Имам телевизор Samsung UE-32EH5450 и 5.1 аналогов усилвател с тонколони. Има ли начин да се вържат и какъв е той? Разгледах всички изходи и портови, които има телевизора, но не видях никъде аналогов изход освен този на слушалките. Не знам, дали излиза сигнал от Scart слота. Някой пробвал ли е? Ако има какъв е сигнала? Може ли някой да сподели?
Здравейте,тези дни си купих нов телевизор,по точно този модел. http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40eh6030 Проблема е с 3д-то.Когато пусна филм(досега съм пробвал само със sbs 1080p,още не съм го пробвал с блурей)картината има леко раздвоени образи!Пробвах с 3д настройките от менюто на телевизора и не се изчистват напълно, винаги от едната страна се виждат когато се загледаш и дразни доста.Това се получава когато пусна видеото и от пц-то и директно от флашка на тв-то.,затова мисля че нещо в настройките на тв-то бъркам но не знам къде.С оригиналните очила от комплекта съм,не вярвам да е в тях проблема!Много ще съм благодарен някой запознат с подобни самсунги да удари едно рамо!
Проблемът го има при всички модели с "Еdge led" подсветка, независимо от марката. При някои бройки е по-малко изразен, при други повече. Като цяло, някои марки обръщат малко повече внимание в това отношение. Самсунг общо взето са "първенци" по нервномерна подсветка:rolleyes: Проблемът се тушира с намаляване интензитета на подсветката от настройките, но не напълно и вечер понякога дразни на тъмни фонове. Обаче,прекаленото намаляване на подсветката, води до проблем с градацията на тоновете на тъмните цветове. Особено, при нюансите на сивото, което пък води до загуба на детайли.
Този пост е редактиран от pilot; 12-10-12 в 22:32.
От известно време като пускам плейлист в youtube тръгва първата песен и след това ръчно трябва да ги сменям,преди си вървяха една след друга без проблем.
Някой може ли да ми помогне ? Ъпдейтнах фирмуера до последната версия и пак същата работа.
Благодаря!
Здравейте днес сдобих UE-40EH6030 и ме интересува дали е нормално при положение че съм с Булсат,като намаля силата на звук от приемника да се чува някакво високочестотно звучене от телевизора което като спра звука на ТВ-то изчезва.Благодаря ви предварително!
Колега имах го този проблем с разминаването и от 3D Опциите от 3D Преспектива я слагаш на 5 и картината заспива А за настройки на картинта ползвам леко модифицирана версия на тези (по мой вкус).
Standard Mode
Backlight: 16
Contrast: 84
Brightness: 40
Sharpness: 12
Color: 38
Color Space: Auto
White Balance: Default
Dynamic Contrast: Low
Black tone: Dark
Flesh tone: 0
Motion lighting: Off
Color Tone: Standard
Size: Screen Fit
Digital Noise: Auto
Black Level: Normal
Film Mode: Off
Auto Motion Plus: Clear
LED Motion Plus: Off
Все още не мога да дам никакво мнение, че имам телевизора от 30мин :D
3D-то ще го разследвам утре и ще пиша,че всякакви задачи ме гонят непрекъснато:rolleyes:,а за моя проблем подозирам гаден кабел или тъп приемник щото снощи си пуснах филм от компа през HDMI и беше ок!
Някой може ли да ми каже каква е разликата между
SAMSUNG UE-32EH4000 и SAMSUNG UE-32EH4003
Благодаря предварително.
Значи с 3 д перспективата изпробвах всички варианти.Като дам на +5 се изчистват донякъде средните сцени,но близките се раздвояват повече,като намалям перспективата изчиствам близките образи но далечните стават ужасни,направо се видях в чудо вече с това 3д.Иначе телевизора е доста добър за парите си.Прилична картина в 2д,добро черно хубави цветове,горе долу равномерна просветка,но това 3д ме изкарва извън нерви,ако някой има други идеи за справяне с проблема с радост ще ги изпробвам,а ако някой има въпроси около модела нека пита ще отговоря доколкото мога!