Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 50 от 101 ПърваПърва ... 40484950515260100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от collapse
    Здравейте и от мен - блъскам си главата да започна да използвам всички неща от възможностите на телевизора, но срещам проблеми:

1. Неактивна картина в картината. По принцип пише, че модела го има, но на менюто е неактивно и ми дава изключено. Поразрових се из нета и намерих начина да вляза в сервизното меню :”info” — “menu” — “mute” —”power” и от там да сменя модела на телевизора - е влязох в сервизното меню, но и там възможността за промяна на модела е неактивна... Не знам какво са направили, но просто не успях да сменя модела... http://www.lurch.org.uk/2010/07/get-...series-led-tv/ Ето страницата...

2. Намерих си 1 кабел за PC-In входа, пускам го от компютъра посредством видео картата на clone или дуал вю, от DVI май се казваше - този с многото дупки -правоъгълния... Виждам картината от десктопа, но когато включа филм (с WMP 11) и телевизора ми казва, че не поддържа тази резолюция и да я сменя... Спирам WMP и пак ми се показват иконите и десктопа...

Някой ако може да помогне ще съм му много благодарен...
    Незнам защо ти е тая глупост но следвай стъпките в тоя гайд и ще го смениш.

http://wiki.samygo.tv/index.php5/Act...g_PVR_on_D5500

2.  

3. Тук е от
    Nov 2011

Някой да е чувал за прогрма с която да се резтартират пиксели?Срещнах няколко такива коментара,че има.Имам две пикселчета светещи в синйо на D7000.Или работата си е за сервиз?Как ги поправят?

4. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от EMSI_
    Някой да е чувал за прогрма с която да се резтартират пиксели?Срещнах няколко такива коментара,че има.Имам две пикселчета светещи в синйо на D7000.Или работата си е за сервиз?Как ги поправят?
    В сервиз. Нов панел .

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от EMSI_
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg490940

6. Тук е от
    Jan 2012

Някой има ли представа как да променя APID на Samsung LN40D550, макар че предполагам и на другите модели е аналогично, ако въобще има начин да се промени де......та искам да го променя защото на един от каналите винаги на руски ми пуска аудиото и трябва ръчно да го оправям. За съжаление големите умове разработили софтуера не са сметнали за необходимо да може да запомня на кой канал какво аудио е избрал потребителя

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Здравей те,искам да попитам собствениците на модел UE_ _D65_ _ да ли са се оплакали в сайтовете на Технотата и на Samaung ,че са ни заблудили да купим 3D Full HD телевизор,а се оказва ,че той не поддържа такова ?

10. Тук е от
    Feb 2006

В ревюто от 13.08.2011 на hdtvtest наблягат, че 3Д функциите не работят и го препоръчват като "добър 2Д телевизор": http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...1108131337.htm

11. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nikineo
    Здравей те,искам да попитам собствениците на модел UE_ _D65_ _ да ли са се оплакали в сайтовете на Технотата и на Samaung ,че са ни заблудили да купим 3D Full HD телевизор,а се оказва ,че той не поддържа такова ?
    Не поддържа ли ? Аз съм с UE32D6500. И той ли е така ? Казвам да ги СЪДИМ - МЪДИМ ! хах

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Да, неподдържа. Четох, че в чуждите форуми, че в Германия връщали по 150 евро за 40 инчов модел. В последният каталог на Техномаркет още го обявяват като: 3D full HD
    http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x...L_HD_3D_Defect

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от spark33
    Не поддържа ли ? Аз съм с UE32D6500. И той ли е така ? Казвам да ги СЪДИМ - МЪДИМ ! хах
    Е ,то ние от колко време го пишем това във форума ,ама... ,а на 32" едва ли ще разбереш дали е fullHD 3D-то - виж от 46" нагоре си личи .

14.  

15. Тук е от
    Mar 2012

Здравейте,имам едно питане .Мисля да купувам нов телевизор САМСУНГ и съм се спрял на 40 д 7000-за 2200 лв, със 2 броя 3д очила +1бр. мултитъч дистанционно,или на новия UE40 ES 7000-ЗА 3000ЛВ. ,и той е със 2 бр очила +1 бр.мултитъч дистанционно,та освен камерата която е вградена и двуядрен процесор и възможността за ъпгреид ,заслужава ли си според вас?А да и гласов контрол и жестов контрол..има в новия....

16. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Е ,то ние от колко време го пишем това във форума ,ама... ,а на 32" едва ли ще разбереш дали е fullHD 3D-то - виж от 46" нагоре си личи .
    Е значи да не му мисля...

17. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от nikineo
    Имах 46D6500 8 месеца. От ТМ го смениха за 46D8000 с доплащане ,без да ми правят никакви проблеми.

18. Тук е от
    Jun 2011

Аз се оплаках от подвеждаща реклама и получих още два чифта очила,но това беше още в началото,когато имаше лепенки по телевизорите за full hd 3d

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе