Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 11 от 101 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2003

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Странно.... явно проблема е в Д6530

Ъпдейтвал ли си фърмуеръа с новия (1017 май беше)?

Ако има някой с 65хх да пробва и да сподели мнение....

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

За моя последният фирмуер е T-GAS6DEUC-1015.2 Дори преди малко гледах трейлъра на Ice Age 4 през youtube. Интересното е , че някои клипове не излизат 3д, но повечето през търсачката които са sbs си се пускат и работят слънце.

4. Тук е от
    Nov 2009

Кога може да се очаква спад в цените на високия клас пр. D7000, D8000? Дали ще е скоро или най-рано лятото когато пристигнат новите модели?

5. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Съдейки по миналата година, цените само на CCFL LCD паднаха и при това чак когато просто им останаха последните бройки, а не защото излязоха модели 2011 г.
    Ако обърнеш внимание, цените на LED телевизорите C-серия (2010 г.) дори и към днешна дата са високи.

6. Тук е от
    Nov 2009

Да абсолютно си прав, и даже сега се получи така, че докато се наканя да взема 46D8000 са му вдигнали цената от 3399лв. на 3649лв.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Или няколко дни след покупката ти да смъкнат цената в магазина с 200 лева... Както се случи с доста хора тук, които се жалваха за малшанса си.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Аз взех моя 40С7000 Ноември 2010г., точно след 5 дена цената му падна с 250лв навсякъде - това се казва да уцелиш момента . Kaто гледам сега в Техномаркет този модел струва 1709лв с отстъпка 5%, аз го взех за 2659лв с отстъпка 5% => за 1 година и 2 месеца цената му е паднала с 950лв което са 35% - по-голямо поевтиняване от това здраве му кажи !! Друг е въпроса дали сега е удачно да се купува техника заради високия курс на долара - цените по мои наблюдения на някои неща се менят ежедневно и то все нагоре.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2005

По голямата част от техниката се произвежда в ЕС и няма почти нищо общо с курса на долара.Всичко около цените са спекулации на дистрибутори и търговци.Старите модели телевизори от предни години са залежали мостри от по над година и единствения начин да се оттърват от тях е продаването им на ниска цена.Същото ще се случи и със модели 2011 година след 2-3 месеца.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Това, че се произвеждат в Европа не значи че не ги свързват с долара, а пък и не съм сигурен каква част се произвежда в Европа, според мен не е въобще голяма.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kokovi4
    По голямата част от техниката се произвежда в ЕС и няма почти нищо общо с курса на долара.Всичко около цените са спекулации на дистрибутори и търговци.Старите модели телевизори от предни години са залежали мостри от по над година и единствения начин да се оттърват от тях е продаването им на ниска цена.Същото ще се случи и със модели 2011 година след 2-3 месеца.
    Колко от елементите се произвеждат в Европа ? Тук основно се сглобяват.
    80% от частите в един телевизор се произвеждат в югоизточна Азия, а там всичко се търгува в долари.

13. Тук е от
    Nov 2011

Здравейте. Взех си LAN диск, но той се форматира с EXT2 файлова система, която не се чете по мрежата от Самсунг 32D6100. Има ли решение или някакъв софтуер да чете този диск или въобще нещо за мрежови дискове?

14.  

15. Тук е от
    Oct 2009

Просто цените в Бг се подържат високи. За пример Samsung UE40D6530 40" Full HD LED 3D TV във Великобритания с доставка е под 1500 лв.
    http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/9864...ll-hd-led.html
    http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/tv-v...categorie.html

16. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от plamen.petrov
    Оправиха го - дойдоха пичовете, премериха сигнала, говориха с някого по телефона и изведнъж съобщението "Слаб или никакъв сигнал..." изчезна и се появи картина.
    Моят проблем (SAMSUNG UE40D7000) с директното превключване на Канал 1 пак се появи - ако напр. от 5-и отида направо на 1ви, се появява "Слаб или никакъв сигнал. Проверете свързването на кабела на антената". За късмет, бях се обадил да ми пратят хора за вкл.на 2ро ТВ - те влязоха в менюто за ръчно настройване на каналите, и там за една от честотите стойноста за "Скорост на символи" беше 0 (това ограденото с овал: http://img577.imageshack.us/img577/4709/chansetup.jpg). Направиха "Рескан" за тази честота, и проблемът се реши.

Опитвам се да си обясня причината за този проблем - това в началото не беше така. Възможно е да се е получило при обратното импортиране на каналите - аз ги експортирах за да мога да ги редактирам със SamToolBox.exe etc., но след като имената на каналите на кирилица се омазаха, върнах оригиналините канали от експортирания файл.

Може това да е бил проблема, а може и да не е... но смятам повече да не експериментирам с 3rd party софтуер

17. Тук е от
    Jan 2012

Забелязал съм , че на някои филми с по-дълги заглавия го прави тоя номер, за това си променям името на филма и на субтитрите с нещо малко като име и ....работи
    [/quote]
    Направих го но пак не стана

18. Member
    Тук е от
    Mar 2006

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326116220[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от plamen.petrov
    Моят проблем (SAMSUNG UE40D7000) с директното превключване на Канал 1 пак се появи - ако напр. от 5-и отида направо на 1ви, се появява "Слаб или никакъв сигнал. Проверете свързването на кабела на антената". За късмет, бях се обадил да ми пратят хора за вкл.на 2ро ТВ - те влязоха в менюто за ръчно настройване на каналите, и там за една от честотите стойноста за "Скорост на символи" беше 0 (това ограденото с овал: http://img577.imageshack.us/img577/4709/chansetup.jpg). Направиха "Рескан" за тази честота, и проблемът се реши.

Опитвам се да си обясня причината за този проблем - това в началото не беше така. Възможно е да се е получило при обратното импортиране на каналите - аз ги експортирах за да мога да ги редактирам със SamToolBox.exe etc., но след като имената на каналите на кирилица се омазаха, върнах оригиналините канали от експортирания файл.

Може това да е бил проблема, а може и да не е... но смятам повече да не експериментирам с 3rd party софтуер
    Според мен проблема е в кабелният оператор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 101 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе