Странно.... явно проблема е в Д6530
Ъпдейтвал ли си фърмуеръа с новия (1017 май беше)?
Ако има някой с 65хх да пробва и да сподели мнение....
Да
Не
Странно.... явно проблема е в Д6530
Ъпдейтвал ли си фърмуеръа с новия (1017 май беше)?
Ако има някой с 65хх да пробва и да сподели мнение....
За моя последният фирмуер е T-GAS6DEUC-1015.2 Дори преди малко гледах трейлъра на Ice Age 4 през youtube. Интересното е , че някои клипове не излизат 3д, но повечето през търсачката които са sbs си се пускат и работят слънце.
Кога може да се очаква спад в цените на високия клас пр. D7000, D8000? Дали ще е скоро или най-рано лятото когато пристигнат новите модели?
Съдейки по миналата година, цените само на CCFL LCD паднаха и при това чак когато просто им останаха последните бройки, а не защото излязоха модели 2011 г.
Ако обърнеш внимание, цените на LED телевизорите C-серия (2010 г.) дори и към днешна дата са високи.
Да абсолютно си прав, и даже сега се получи така, че докато се наканя да взема 46D8000 са му вдигнали цената от 3399лв. на 3649лв.
Или няколко дни след покупката ти да смъкнат цената в магазина с 200 лева... Както се случи с доста хора тук, които се жалваха за малшанса си.
Аз взех моя 40С7000 Ноември 2010г., точно след 5 дена цената му падна с 250лв навсякъде - това се казва да уцелиш момента . Kaто гледам сега в Техномаркет този модел струва 1709лв с отстъпка 5%, аз го взех за 2659лв с отстъпка 5% => за 1 година и 2 месеца цената му е паднала с 950лв което са 35% - по-голямо поевтиняване от това здраве му кажи !! Друг е въпроса дали сега е удачно да се купува техника заради високия курс на долара - цените по мои наблюдения на някои неща се менят ежедневно и то все нагоре.
По голямата част от техниката се произвежда в ЕС и няма почти нищо общо с курса на долара.Всичко около цените са спекулации на дистрибутори и търговци.Старите модели телевизори от предни години са залежали мостри от по над година и единствения начин да се оттърват от тях е продаването им на ниска цена.Същото ще се случи и със модели 2011 година след 2-3 месеца.
Това, че се произвеждат в Европа не значи че не ги свързват с долара, а пък и не съм сигурен каква част се произвежда в Европа, според мен не е въобще голяма.
Колко от елементите се произвеждат в Европа ? Тук основно се сглобяват.Първоначално публикувано от kokovi4
80% от частите в един телевизор се произвеждат в югоизточна Азия, а там всичко се търгува в долари.
Здравейте. Взех си LAN диск, но той се форматира с EXT2 файлова система, която не се чете по мрежата от Самсунг 32D6100. Има ли решение или някакъв софтуер да чете този диск или въобще нещо за мрежови дискове?
Просто цените в Бг се подържат високи. За пример Samsung UE40D6530 40" Full HD LED 3D TV във Великобритания с доставка е под 1500 лв.
http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/9864...ll-hd-led.html
http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/tv-v...categorie.html
Моят проблем (SAMSUNG UE40D7000) с директното превключване на Канал 1 пак се появи - ако напр. от 5-и отида направо на 1ви, се появява "Слаб или никакъв сигнал. Проверете свързването на кабела на антената". За късмет, бях се обадил да ми пратят хора за вкл.на 2ро ТВ - те влязоха в менюто за ръчно настройване на каналите, и там за една от честотите стойноста за "Скорост на символи" беше 0 (това ограденото с овал: http://img577.imageshack.us/img577/4709/chansetup.jpg). Направиха "Рескан" за тази честота, и проблемът се реши.Първоначално публикувано от plamen.petrov
Опитвам се да си обясня причината за този проблем - това в началото не беше така. Възможно е да се е получило при обратното импортиране на каналите - аз ги експортирах за да мога да ги редактирам със SamToolBox.exe etc., но след като имената на каналите на кирилица се омазаха, върнах оригиналините канали от експортирания файл.
Може това да е бил проблема, а може и да не е... но смятам повече да не експериментирам с 3rd party софтуер
Забелязал съм , че на някои филми с по-дълги заглавия го прави тоя номер, за това си променям името на филма и на субтитрите с нещо малко като име и ....работи
[/quote]
Направих го но пак не стана
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326116220[/time]_________________________________________________
Според мен проблема е в кабелният оператор.Първоначално публикувано от plamen.petrov