Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 21 от 101 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

3D Телевизор SAMSUNG UE-32D6530 или 6500
    Подарък 2бр. 3D очила
    1299лв
    Според вас струва ли си? При положение, че 6510 струва 1449,без очила. И къде е логиката само тези модели от серията 65** да са на промоция - само заради дизайна ли?

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Няма логика !
    1300лв са много пари /за мен/ за 32" тв /и то вече миналогодишен модел/ .За същите пари се купува приличен 40".С кой модел 3Д очила е "промоцията" ,щото ако е с този http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-p31002-xc -"далаверата" май не е голяма.

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Я да питам има ли ограничение за броя активни очила вързани към един ТВ ?

5. Тук е от
    Aug 2011

И аз горещо препоръчвам serviio - пробвах няколко други, но този ми хареса най-много и засега не съм имал никакви проблеми снего.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Имам един въпрос за моя ТВ Samsung C650. От скоро забелязах че се появи една малка тънка черна ивица и се чудя от какво може да е . Прилагам и снимки(не са много качествени) . Изглежда все едно е мръсно, нацапано, но не е. Дали може да е някакъв дефект или пък да е влязъл прах между матрицата и подсветката. Какво мога да направя по въпроса, ТВ-то е гаранционно, дали мога да се възползвам от гаранцията?

http://picbg.net/img.php?file=c8d7a705da5e1f21.jpg
    http://picbg.net/img.php?file=2161e2d3259eabca.jpg

Благодаря предварително.

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Изглежда ми като следа от натиск.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Телевизора си го гледам като бебе . Никога не съм го натискал или нещо подобно. Почиствам го с кърпичка много нежно. Почти него докосвам .

10. Тук е от
    May 2011

Здравейте. От близо година съм със LE40C650. Нямам никакви забележки и съм доволен от изборът си. От седмица обаче наблюдавам цветни (RGB) петна в белия цвят (при бели букви на черен фон за пример). Ефекта се получава при гледане на тв програми. Вързан съм към COOOLBOX оптика. При гледане на интернет или HDD съдържание този ефект липсва или е толкова слаб че не съм го забелязал. Може ли някой да ме ориентира с професионално мнение къде да търся проблема: в доставчика или телевизора?

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    С кой модел 3Д очила е "промоцията" ,щото ако е с този http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-p31002-xc -"далаверата" май не е голяма.
    A с какви очила трябва да бъде телевизора. ?

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Той модела по принцип се продава без 3Д очила. В случая уж ти правят подарък ,но точно този модел е най-евтиния и на тях едва ли им излизат повече от 50 лв за 2 бр. Тогава 32" ти излиза 1250лв ,което си е много за тоя размер. Иначе моделът си е добър ,но защо сте се насочили към 32" ?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Ами мястото не ми позволява за поголям от 32-макс37".

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от plamen.petrov
    Някой има ли подобен проблем - телевизора /UE40D7000/ ми се включва сам понякога? Тази нощ нощ два пъти се пусна сам. Това е много досадно, а и ме прави малко нервен да знам, че може да се случи ако ме няма.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326802080[/time]_________________________________________________
    Май го открих: Меню/Поддръжка/Надстройка на софтуера/Актуал.режим готовност/2ч. по-късно

Сега го направих на "Изкл."

Само не знам как съм си вкарал този автогол!? Би трябвало непрекъснато да си се включва сам при "2ч. по-късно", а не е така...
    Чуствам се длъжен да споделя: след промяната в настройките, пак се случи ТВ да се включи сам. Струва ми се, че открих кога - когато дистанционното е точно под телевизора. Ако го оставям на разстояние, няма случаи ТВ да се включи сам. Ако това решава проблема, не е болка за умиране.
    На никoй друг с такъм телевизор ли не се е случвало телевизора му да се включи сам?

16. Тук е от
    Jan 2012

Хората които ползват Serviio и имат телефон с Андроид ОС могат да си дръпнат ServiiDroid от Маркета. Доста удобно, ако не ви се става от леглото.

17. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,
    От около 2м притежавам Samsung LE32d550. От няколко дена звука на телевизията ми звучи странно. Имам чувството че липсват ниски или средни честоти (някакво пискливо звучи).
    Аз съм с цифрова телевизия към NET1, ама едва ли е от сигнала. Звука е дразнещ и ме заболяват ушите. Пробвах с различните модове (music, video..и т.н), все така "писклив"?
    Идеи?
    Без да се прегледам

18. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Това servioo иска Java, докато го подкарам ми изпили нервите. Чак на около 30мин се сети, че телевизора ми е включен и на сервио конзолата светна зелената лампичка на ТВ-то, а колко ли пъти му давах refresh и все стои червена. Имам инсталирано и hamachi и това сервио тотално се омота, ръчно му писах IP-то на TV, 100 пъти го рестартирах както и целия комп и след около час не знайно как взе, че тръгна. Не препоръчвам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 101 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе