3D Телевизор SAMSUNG UE-32D6530 или 6500
Подарък 2бр. 3D очила
1299лв
Според вас струва ли си? При положение, че 6510 струва 1449,без очила. И къде е логиката само тези модели от серията 65** да са на промоция - само заради дизайна ли?
Да
Не
3D Телевизор SAMSUNG UE-32D6530 или 6500
Подарък 2бр. 3D очила
1299лв
Според вас струва ли си? При положение, че 6510 струва 1449,без очила. И къде е логиката само тези модели от серията 65** да са на промоция - само заради дизайна ли?
Няма логика !
1300лв са много пари /за мен/ за 32" тв /и то вече миналогодишен модел/ .За същите пари се купува приличен 40".С кой модел 3Д очила е "промоцията" ,щото ако е с този http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-p31002-xc -"далаверата" май не е голяма.
Я да питам има ли ограничение за броя активни очила вързани към един ТВ ?
И аз горещо препоръчвам serviio - пробвах няколко други, но този ми хареса най-много и засега не съм имал никакви проблеми снего.
Имам един въпрос за моя ТВ Samsung C650. От скоро забелязах че се появи една малка тънка черна ивица и се чудя от какво може да е . Прилагам и снимки(не са много качествени) . Изглежда все едно е мръсно, нацапано, но не е. Дали може да е някакъв дефект или пък да е влязъл прах между матрицата и подсветката. Какво мога да направя по въпроса, ТВ-то е гаранционно, дали мога да се възползвам от гаранцията?
http://picbg.net/img.php?file=c8d7a705da5e1f21.jpg
http://picbg.net/img.php?file=2161e2d3259eabca.jpg
Благодаря предварително.
Изглежда ми като следа от натиск.
Телевизора си го гледам като бебе . Никога не съм го натискал или нещо подобно. Почиствам го с кърпичка много нежно. Почти него докосвам .
Здравейте. От близо година съм със LE40C650. Нямам никакви забележки и съм доволен от изборът си. От седмица обаче наблюдавам цветни (RGB) петна в белия цвят (при бели букви на черен фон за пример). Ефекта се получава при гледане на тв програми. Вързан съм към COOOLBOX оптика. При гледане на интернет или HDD съдържание този ефект липсва или е толкова слаб че не съм го забелязал. Може ли някой да ме ориентира с професионално мнение къде да търся проблема: в доставчика или телевизора?
A с какви очила трябва да бъде телевизора. ?Първоначално публикувано от svetlio1
Той модела по принцип се продава без 3Д очила. В случая уж ти правят подарък ,но точно този модел е най-евтиния и на тях едва ли им излизат повече от 50 лв за 2 бр. Тогава 32" ти излиза 1250лв ,което си е много за тоя размер. Иначе моделът си е добър ,но защо сте се насочили към 32" ?
Ами мястото не ми позволява за поголям от 32-макс37".
Чуствам се длъжен да споделя: след промяната в настройките, пак се случи ТВ да се включи сам. Струва ми се, че открих кога - когато дистанционното е точно под телевизора. Ако го оставям на разстояние, няма случаи ТВ да се включи сам. Ако това решава проблема, не е болка за умиране.Първоначално публикувано от plamen.petrov
На никoй друг с такъм телевизор ли не се е случвало телевизора му да се включи сам?
Хората които ползват Serviio и имат телефон с Андроид ОС могат да си дръпнат ServiiDroid от Маркета. Доста удобно, ако не ви се става от леглото.
Здравейте,
От около 2м притежавам Samsung LE32d550. От няколко дена звука на телевизията ми звучи странно. Имам чувството че липсват ниски или средни честоти (някакво пискливо звучи).
Аз съм с цифрова телевизия към NET1, ама едва ли е от сигнала. Звука е дразнещ и ме заболяват ушите. Пробвах с различните модове (music, video..и т.н), все така "писклив"?
Идеи?
Без да се прегледам
Това servioo иска Java, докато го подкарам ми изпили нервите. Чак на около 30мин се сети, че телевизора ми е включен и на сервио конзолата светна зелената лампичка на ТВ-то, а колко ли пъти му давах refresh и все стои червена. Имам инсталирано и hamachi и това сервио тотално се омота, ръчно му писах IP-то на TV, 100 пъти го рестартирах както и целия комп и след около час не знайно как взе, че тръгна. Не препоръчвам.