Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 9 от 101 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Проверявал ли си дали няма някакъв ъпдейт за него ?
    При първото си стартиране устройството само си направи update. Но, явно има нещо тъмно тука, открих че и други потребители имат моя проблем. Добре, че се води "подарък" към телевизора, иначе щях да надам голям вой...

2.  

3. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте! Наскоро се сдобих с нов TV UE32D6000. Ползвам кабелна телевизия от МСАТ. От там си взех и карата за да мога да гледам HD каналите. Обаче изненада ..... появяват се квадратчета ( нещо като пиксели ) или засича картината. Това нещо се случва и на тези канали, които не са HD, но там е много рядко и е като линия. Оплаках се в един от офисите - пратиха техници. Измериха нивото на сигнала - ок било, казаха че е от картата и си тръгнаха. На следващия ден дойдоха с нова карата, смениха я -същата работа. Тръгнаха си. Дойдоха пак вечерта вече трима чесаха се по главите и казаха телевизора ти е кофти и си тръгнаха. Незнам какво да правя. Някакви идеи имате ли? Дайте съвет, моля. Благодаря!

4. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от cmaku
    Доколкото разбрах DLNA сървърите или по друг начин казано програми от сорта на AllShare нямат възможност за произвеждане на субтитри, следователно щом някои филми са и над 8GB следва, че единствения варянт остава да ги карам през HDMI кабела. Може ли да ми кажете как е възможно да ги синхронизирам. Препокриват се картините не една в друга ами стоят някак си прозрачни и има някакви светли ленти от ляво и дясно а в средата е по тъмно...

P.S. Да не би да е от лаптопа?
    1.Преди време имах 46D6500, няма проблем да възпроизвежда 40GB филм със субтитри, https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=228029&hit=1 , https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=256680&hit=1 .
    2.Имам Multimedia- ASUS O!Play HD2 и PC с HDMI също няма проблем с картината, но там трябва да конвертираш субтитрите в 3D формат.
    Аз ползвам вариант 1

5. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте, след прочитане на форума си избрах евтин и по–голям телевизор за малко пари по препоръки на "христослав 2" ,също така и с идеята да му активирам плеара през усб-то.Модела е LE 40D503 F7WXXH закупен от Метро.Следвах указанията, като влязох в сервизното меню-оптион-модел и замених на лд550.Показаха се другите входове на менюто които не функционират и плеара съотвенто.Взех флашката с филми от другия самсунг ле32ц650 да я пробвам и филма тръгна но субтитрите са на както се вика тука:"маймуница".Като натисна бързия бутон за субтитри ми излиза че няма, и от менюто същто така без право на корекция!Имам молба: можем ли да направим нещо да тръгнат?Дали иска ъпдейт? И за самия телевизор има нещо тревожно:като дадох на модел ми излезе че е лд430 или лд403 или лд480?Веднага след като взех тв-то да бързам да въведа новия модел не записах какъв беше стария , а знаех,че трябва.Това са данните от сервизното меню- t-msu4deuc-1006.1/t-msu4deus-1001

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dlov
    Здравейте! Наскоро се сдобих с нов TV UE32D6000. Ползвам кабелна телевизия от МСАТ. От там си взех и карата за да мога да гледам HD каналите. Обаче изненада ..... появяват се квадратчета ( нещо като пиксели ) или засича картината. Това нещо се случва и на тези канали, които не са HD, но там е много рядко и е като линия. Оплаках се в един от офисите - пратиха техници. Измериха нивото на сигнала - ок било, казаха че е от картата и си тръгнаха. На следващия ден дойдоха с нова карата, смениха я -същата работа. Тръгнаха си. Дойдоха пак вечерта вече трима чесаха се по главите и казаха телевизора ти е кофти и си тръгнаха. Незнам какво да правя. Някакви идеи имате ли? Дайте съвет, моля. Благодаря!
    Според мен - причинатае в сигнала.
    Вземи телевизора и отиди на гости в някой приятел-абонат на М-сат. Пробвай у тях дали пак го прави този номер и пиши какво е станало.

Цитат Първоначално публикувано от mart0_bs
    Здравейте, след прочитане на форума си избрах евтин и по–голям телевизор за малко пари по препоръки на "христослав 2" ,също така и с идеята да му активирам плеара през усб-то.Модела е LE 40D503 F7WXXH закупен от Метро.Следвах указанията, като влязох в сервизното меню-оптион-модел и замених на лд550.Показаха се другите входове на менюто които не функционират и плеара съотвенто.Взех флашката с филми от другия самсунг ле32ц650 да я пробвам и филма тръгна но субтитрите са на както се вика тука:"маймуница".Като натисна бързия бутон за субтитри ми излиза че няма, и от менюто същто така без право на корекция! Имам молба: можем ли да направим нещо да тръгнат? Дали иска ъпдейт? И за самия телевизор има нещо тревожно:като дадох на модел ми излезе че е лд430 или лд403 или лд480?Веднага след като взех тв-то да бързам да въведа новия модел не записах какъв беше стария , а знаех,че трябва.Това са данните от сервизното меню- t-msu4deuc-1006.1/t-msu4deus-1001
    Би трябвало моделът да е бил 450 или 500 - след промяната на модела сензорните бутони на ТВ-а умират..

7. Тук е от
    Jan 2012

Бях чел за това,интересното е че след намесата ми работят!Сигурен съм че модела започваше с 4-ка и го помних докато търсих новия но беше за малко, съмнявам се че има нещо друго

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mart0_bs
    Бях чел за това,интересното е че след намесата ми работят!Сигурен съм че модела започваше с 4-ка и го помних докато търсих новия но беше за малко, съмнявам се че има нещо друго
    Може и 4-ка да е / 450 например

10. Тук е от
    Jan 2012

Лошото е,че не мога да разбера какво беше,дали има някакъв начин?И ако е 4-ка работата не е на добре,мисля,че има и други които са си купили този модел от метро и може да се провери,не знам каква ще е разликата,повече ме интересува да се променят субтитрите на бг а не на тея маймуници,пробвах суб и срт, с главни и малки букви и пак не става.

11. Тук е от
    Oct 2009

пробвай като в Subtitle Setting менюто промениш Encoding на Cyrillic Alphabet

12. Тук е от
    Jan 2012

Стана!Търсих аз настройки за субтитри и ми излизаше неподдържана опция,но кой да разбере, че се влиза в още едно меню чрез бутона тоолс,а аз прерових цялото меню.А за модела в книжката са дадени модели д400 за 32",д403 за 32" и д503 за 40", остава да пробвам фулл хд дали тръгва нормално от някъде тия дни да видя дали всичко е наред с тв-то да не са огелпили нещо с модела, понеже цифрите бяха други.Благодаря много на отзовалите се,и все така напред!

13. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от plamen.petrov
    Не знам какво да правя, пак не стана! Поръчах флашката от Plesio, не мина теста за производителност. После върнах Кингстона в Технополис и взех най-скъпия вариант - един друг Кингстон, 16 ГБ с 39 МБ/с Read и 21 МБ/с Write - 89 лева!!!. И с нея пак получих същото съобщение от ТВ...
    Някакви идеи?
    Намерих информация точно по темата:
    http://forums.cnet.com/7723-13973_10...or-samsung-tv/

Направили са една табличка, като намеря време ще добавя и резултата от моите опити там.

Интересно, има USB памети при които TimeShift работи с UE40C7000, но не и с UE40D7000!?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от dlov
    Я вземи пак ги накарай да измерят силата на сигнала(проблема се крие точно тук-слаб сигнал,стари кабели,кофти сплитери).Преди време и аз бях с кабелна с отключена цифрова и имах същият проблем(на 11-ия етаж съм и сигнала бе слаб).Помоли ги да ти пуснат по-силен сигнал,просто като тест и когато се оправи картината ги почвай..

16. Тук е от
    Dec 2011

И аз съм на МСАТ от десетина дни, и днес открих проблем с качеството на сигнала: при пускане на ТВ, и ако той е на БНТ или BTV, излиза съобщение:

"Слаб или никакъв сигнал. Проверете свързването на кабела на антената".

Съобщението излиза и при преминаване от 1ва /BNT/ към 2ра /BTV/, 3та /Nova/, 4та /Bulgaria On Air/, и чак на 5та /Fox Life/ се появява картина. Ако сега тръгна канал по канал назад, каналите работят. Но ако отида на друг канал (пак на 5 или на някой HD канал) и се върна отново на 1 - отново проблем със сигнала.

17. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте! Някой може ли да ми изпрати покана за http://www.3dtorrents.org . Благодаря предварително!

18. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от plamen.petrov
    И аз съм на МСАТ от десетина дни, и днес открих проблем с качеството на сигнала: при пускане на ТВ, и ако той е на БНТ или BTV, излиза съобщение:

"Слаб или никакъв сигнал. Проверете свързването на кабела на антената".

Съобщението излиза и при преминаване от 1ва /BNT/ към 2ра /BTV/, 3та /Nova/, 4та /Bulgaria On Air/, и чак на 5та /Fox Life/ се появява картина. Ако сега тръгна канал по канал назад, каналите работят. Но ако отида на друг канал (пак на 5 или на някой HD канал) и се върна отново на 1 - отново проблем със сигнала.
    Оправиха го - дойдоха пичовете, премериха сигнала, говориха с някого по телефона и изведнъж съобщението "Слаб или никакъв сигнал..." изчезна и се появи картина.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 101 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе