При първото си стартиране устройството само си направи update. Но, явно има нещо тъмно тука, открих че и други потребители имат моя проблем. Добре, че се води "подарък" към телевизора, иначе щях да надам голям вой...Първоначално публикувано от hristoslav2

,също така и с идеята да му активирам плеара през усб-то.Модела е LE 40D503 F7WXXH закупен от Метро.Следвах указанията, като влязох в сервизното меню-оптион-модел и замених на лд550.Показаха се другите входове на менюто които не функционират и плеара съотвенто.Взех флашката с филми от другия самсунг ле32ц650 да я пробвам и филма тръгна но субтитрите са на както се вика тука:"маймуница".Като натисна бързия бутон за субтитри ми излиза че няма, и от менюто същто така без право на корекция!Имам молба: можем ли да направим нещо да тръгнат?Дали иска ъпдейт? И за самия телевизор има нещо тревожно:като дадох на модел ми излезе че е лд430 или лд403 или лд480?Веднага след като взех тв-то да бързам да въведа новия модел не записах какъв беше стария
, а знаех,че трябва.Това са данните от сервизното меню- t-msu4deuc-1006.1/t-msu4deus-1001