Да той ще е на цената на D8000 каквато беше в началото когато излезе или малко по-висока.Първоначално публикувано от hristoslav2
Незнам какво да правя като знам какви неща ще дойдат.
Да
Не
Да той ще е на цената на D8000 каквато беше в началото когато излезе или малко по-висока.Първоначално публикувано от hristoslav2
Незнам какво да правя като знам какви неща ще дойдат.
Мечка му стара и телевизор вярно новите модели са пълни с екстри и голяма фукня ще падне пред съседитеПървоначално публикувано от TonyB
haha ще късаме билетчета за ревюПървоначално публикувано от hristoslav2
и аз съм в същата дилема, дали сега 46D8000 или да изчакам 46ЕS8000
Цени на 22.04.2011
D8000 40/46/55 съответно 3399/4199/5799лв.
32/40D6000-1399/1899лв
32/40D6510- 1799/2399лв
04.06.2011
40/46/55D7000 - 2999/3799/5299лв
Здравейте на всички и честита Нова Година!
Досега не съм писал във форума, но пък за сметка на това го чета редовно.
Благодарение на всички Вас и добрите отзиви и информация , купих за мен и за доста мои приятели телевизори Самсунг.
Последния които взехме е UE40D6500. В сервизното меню е обозначен като 40A1UF1E. Матрица на Самсунг LED подсветка .... ами добре работи.
ММ ... да и това прослувуто 3D.
Е изписахте доста страници , че нее пълноценно в 6000 серията . Но всичко опира и до $$$
След това се започва с хилядите приложения и интернета и тн. и тн.
Честно казано аз не смятам , че е нужно да се залита по тези допълнителни опции.
А и на приятеля ми вече " му мина мерака " вече след повече от месец използва телевизора само за гледане на телевизия и чат пат некои филм.
И вчера ме пита : За какво дадох толкова пари за неща които не ползвам а и надали ще ползвам някога?
Отговорих му : Ами хората от рекламния отдел на Самсунг да умрат гладни ли?
В краина сметка моите телевизори които съм купувал , а и за мен е важно да имат и цифров тунер / за да ползвам само едно дистанционно / да върви всичко през вградения плеър / а и то си върви / , и да са с добър образ.
Е това последното може и да нее на последно място.
По принцип винаги има изключения и те май са около юни/юли. Аз моя 40В750 го взех за 2000лв на промоция ,като преди това беше около 3000лв ,а след промоцията почти година не можа да стигне тая цена. Миналата година ,като излезе плазмата 51Д8000 я бяха пуснали за една седмица на 2300лв /още ме е яд/ ,а от тогава е на едни цени... Не забравяйте ,че тая година има Европейско по футбол и Олимпиада и ще има промоции /поне се надявам /.Първоначално публикувано от rodeo1
Да, това лято трябва да се отчете и факта, че ще има първенства и може би си струва да се изчака . Иначе 51D8000 за 2300 си е подарък.Първоначално публикувано от svetlio1
Така е, но аз моя 40C7000 го взех на 12 юни 2010г. точно на моя РД и началото на световното, но цената му беше същата както и известно време преди това 3499 лв. Може би ако има промоции това лято ще са на моделите от 2011г.Първоначално публикувано от rodeo1
Не мога да реша какво да правя, лошото е че С7000 го разкарах с идеята да взема D8000 а сега като гледам новите модели дилемата е голяма.
По добре изчакай новите -или ще вземеш нов или на 2011г. ще са им поносими цените.
Samsung 6-Серия 2012 http://www.expertreviews.co.uk/tvs/1...ted-with-wi-fi
Здравейте,
Искам да попитам някой успя ли да открие как се показвa "Application" бутона на смарт дистанциооното RMC30D1P2.
Вчера ходих до ТП за да сравния дистанциооното, което те използват за реклама и се оказа, че като функционалност се различава коренно от това което аз имам. Моето може да се използва само като обикновенно дистанционно да това в магазина има всички апликации от Smart Hub.
На 13 стр. видях, че и други хора имат подобен проблем , но все още решение няма.
Смятам утре да се свържа директно със Самсунг.
Здравейте.Имам телевизор Самсунг LE40C650 със софтуер T-VALDEUC-3009.02 и като му дам онлайн обновяване на софтуера ми дава че няма нов софтуер,а гледам в сайта на Самсунг има T-VALDEUC-3011.0 от 12 Dec, 2011 .Да направя ли ъпдейт през флашка или да си стои така.Някъде в чужд форум четох,че с новия софт.имало промяна в качеството на картината,но дали е така?
Май този от стр.13 съм аз. Има нещо тъмно около това дистанционно...Първоначално публикувано от spyder
М-у другото, благодаря ти за помощта за QWERTY клавиатурата.
Здравейте,
Знае ли някой, как могат да се свалят безплатни apps и от кой сайт (освен тези които са в менюто с apps). На българската страница на Самсунг са само за смартфони а от samsung.com немогат да се свалят.