Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 25 от 101 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на JOKVN
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Здравейте,имам един въпрос относно този модел на самсунг: https://www.technopolis.bg/b2c/detai...UNG-UE-32D5800 дали си струва?не намерих много инфо за него и има ли колеги с такъв модел?....Приемам предложения и за други модели 32

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Погледни и този : http://technomarket.bg/products/0910...ung-ue-32d6000
    със 70лв по-скъп е, но е от по-високата серия и има функции, които другия няма ( SMART TV, 3D ), също така сега е с 2бр. 3D очила. Отиваш в магазина и искаш да ти го продадат на online цената - ще се съгласят
    Аз бих заложил на него. Само като купуваш трябва да гледаш за неравномерност на подсветката ( често срещано при Samsung ).

4. Тук е от
    Nov 2011

Еха не го знаех това за Power managment-a на ТВто,да изключва външният HDD.
    Ще го потърся из опциите,за да го използвам .

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Няма опции , просто като не се ползва 10 минути и ми спира диска...

6. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Няма опции , просто като не се ползва 10 минути и ми спира диска...
    Моят диск е с две USB-та откъм телевизора.С едното не работи ,с двете не спира да върти по цял ден

7. Тук е от
    Nov 2011

Е то и на мен спира да върти диска още на първата минута след като спра да го ползвам аз си помислих,че се изключва нацяло и индикатора който свети.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329125476[/time]_________________________________________________

Колеги от три месеца съм с това тв Д7000.Доволен съм,но не ми се е налагало да инсталирам нов фърмуер.Сега обаче имам проблем с Ютуб,не го отвара.Ако инсталирам последния фърмуер ще се реши ли проблема?И ако нещо се обърка мога ли да върна стария фърмуер?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от EMSI_
    Е то и на мен спира да върти диска още на първата минута след като спра да го ползвам аз си помислих,че се изключва нацяло и индикатора който свети.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329125460[/time]_________________________________________________

Колеги от три месеца съм с това тв Д7000.Доволен съм,но не ми се е налагало да инсталирам нов фърмуер.Сега обаче имам проблем с Ютуб,не го отвара.Ако инсталирам последния фърмуер ще се реши ли проблема?И ако нещо се обърка мога ли да върна стария фърмуер?
    Ще се оправи. Давай смело. За ъпдейта имаш избор, може от флашка или през интернет. Аз ползвах интернет и нямах проблем. След като се смени firmware-a и влезеш в smart hub той сам се ъпдейтва отново, както и приложението, което пуснеш. Пробвал съм го на D8000. Това, което оправи при мен беше, че от youtube 3D клиповете вече се разпознават и автоматично се пускат в такъв режим. Преди не ставаше по никакъв начин.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Днес - 13 февруари 2012 г. в Прага, откриха новите европейски модели на Samsung.
    http://www.avforums.com/forums/home-...an-ranges.html
    за Африка другият месец
    http://www.greenexhibitions.co.za/ex...8B1A7009B9B203

11. Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    Не случайно не можеш да видиш файловете - това е направено нарочно за да не може да се сваля записаното от телевизора, тoй дори форматира самия диск в система различна от FAT32 или NTFS. Дори да ги видиш през Linux няма да можеш да ги отвориш и редактираш. Всеки телевизор си прави кодиране, който само той може да разкодира - дори да закачиш харда към друг телевизор Samsung пак няма да може да ти ги пусне. Сигурно не е невъзможно свалянето и разкодирането на файловете, но поне аз досега не съм намерил информация как става.
    Напротив, сложи си SamyGO, но дано не си си сложил най новия фърмуеръ...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329166140[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от EMSI_
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329125460[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от warstomp
    Ще се оправи. Давай смело. За ъпдейта имаш избор, може от флашка или през интернет. Аз ползвах интернет и нямах проблем. След като се смени firmware-a и влезеш в smart hub той сам се ъпдейтва отново, както и приложението, което пуснеш. Пробвал съм го на D8000. Това, което оправи при мен беше, че от youtube 3D клиповете вече се разпознават и автоматично се пускат в такъв режим. Преди не ставаше по никакъв начин.
    Не е необходимо да го ъпгрейдваш - предполагам го отваряш през браузъра на телевизора, или от widget-a? И в двата случая става дума за ъпгрейд на браузъра или на уиджета (и двете стават автоматично, като си пуснеш смарт аппса)

12. Member
    Тук е от
    Apr 2010

"Напротив, сложи си SamyGO, но дано не си си сложил най новия фърмуеръ..."
    И как става свалянето и отварянето на записите?

13. Тук е от
    Oct 2006

Някой може ли да ми каже каква е разликата (освен че плеъра на първия подкарва и видео) между:
    1.) SAMSUNG UE-40D5000 (http://technomarket.bg/products/0910...ung-ue-40d5000)
    2.) SAMSUNG UE-40D5003 (http://technomarket.bg/products/0910...ung-ue-40d5003)

Като ходих в "Технополис", тръгнах с по-далечното и лаишко питане "5003", като по-голям номер от "5000", не следва ли модела да е по-нов и по-хубав и оттам защо се получава, че плеъра не пуска видео (а и струва 200 лв. по-евтино). Консултанта ми обясни, че модела 5003, бил "орязана" модификация на "5000" именно с цел да се направи по-евтин телевизор.... Тогава питам, добре тогава като не плейва видео, значи мога да си взема "5000" и да си купя външен плеър.... на което пича подскочи.... "Ааа, те двата не могат да се сравняват - картината на "5000" е несравнимо по-добра от тази на "5003"... :rolleyes:

Та искам да разбера, дали е така, или просто се опитва да ми продаде по-скъпия модел.

След като са все от един клас модел (D500x), възможно ли да са пък чак толкова различни. Не би ли следвало да имат еднаква матрица и системи за подобрение на картината и звука (ако изобщо имат де), иначе предполагам просто щяха да са съвсем различни модели, а не 5003 да е модификация на 5000 ?

Ще съм благодарен, ако някой може да ми каже дали наистина има разлика в матрици или някакви системи за подобряване на картината между двата модела ?

Благодаря предварително !

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от animania
    Не е необходимо да го ъпгрейдваш - предполагам го отваряш през браузъра на телевизора, или от widget-a? И в двата случая става дума за ъпгрейд на браузъра или на уиджета (и двете стават автоматично, като си пуснеш смарт аппса)
    След като се обнови firmware-a, widget-a се обновява още веднъж автоматично. Иначе не става, колкото и да го мъчиш.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329203841[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Van Basten
    Някой може ли да ми каже каква е разликата (освен че плеъра на първия подкарва и видео) между:

Като ходих в "Технополис", тръгнах с по-далечното и лаишко питане "5003", като по-голям номер от "5000", не следва ли модела да е по-нов и по-хубав и оттам защо се получава, че плеъра не пуска видео (а и струва 200 лв. по-евтино). Консултанта ми обясни, че модела 5003, бил "орязана" модификация на "5000" именно с цел да се направи по-евтин телевизор.... Тогава питам, добре тогава като не плейва видео, значи мога да си взема "5000" и да си купя външен плеър.... на което пича подскочи.... "Ааа, те двата не могат да се сравняват - картината на "5000" е несравнимо по-добра от тази на "5003"... :rolleyes:

Та искам да разбера, дали е така, или просто се опитва да ми продаде по-скъпия модел.

След като са все от един клас модел (D500x), възможно ли да са пък чак толкова различни. Не би ли следвало да имат еднаква матрица и системи за подобрение на картината и звука (ако изобщо имат де), иначе предполагам просто щяха да са съвсем различни модели, а не 5003 да е модификация на 5000 ?

Ще съм благодарен, ако някой може да ми каже дали наистина има разлика в матрици или някакви системи за подобряване на картината между двата модела ?

Добре де тя разликата се вижда: по-скъпия има
    2 x USB ВХОДA
    4 x HDMI ВХОДА
    ALL SHARE - DLNA
    SLIM CRYSTAL TV ДИЗАЙН

16. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от Van Basten

Разликите в двата модела
    40D5003 40D5000
    Функция Allshare Не Да
    Smart Phone Remote support Не Да
    Wireless LAN Adapter Support Не Да
    Технология One Foot Connection Не Да
    ConnectShare™ (USB2.0) JPEG/MP3 Movie
    Anynet+ (HDMI-CEC) Не Да
    HDMI 2 4
    Порт USB 1 2
    Компонентен Не 1
    Цифров аудио изход (оптичен) Не 1
    ПК вход (D-sub) Не 1
    ПК аудио вход (мини жак) Не 1
    Ethernet (LAN) Не 1
    Тип стойка Кръгла Правоъгълна

P.S. Като собственик на 40D5000 требва да кажа, че съм изключително доволен от TV-то. Според мен това е най-оптималният TV за парите си в момента. Има предостатъчно входове, като скъпите модели, процесора е достатъчно бърз, плейва почти всичко през DLNA, матрицата е мн. добра. Много е икономичен - не харчи ток ! Красив е като мебел - тънък, с тънка рамка, основата е стъклена ... И най-важното - не плащаш допълнително хиляди левове за малко ползвани функции (3Д, смарт хъб, дрън дрън и т.н.). А ако ти е до интернета - си взимаш по натам 1 ХД плейър или направо HTPC компютърче което с win7 и XBMC (излиза около 300лв), както аз съм направил и си цар. Замундата е твоя

17. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от dimon
    Някой може ли да препоръча модел флашка отговаряща на стандарта за PVR запис при Самсунг. Пробвам 3,4 все не минават теста . Форматират се на NFAT или VFAT ( не помня точно) и след това излиза съобщение , че устройството не е подходящо...
    Не си купувай нови флашки телевизора записва само собствения си цифров тунер

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@Van Basten пряко съм сравнявал качеството на картината (SD/HD) на моделите D5000 - D5003 - D5500.
    Абсолютно еднаква! Разликите са само в екстрите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 101 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе