Първоначално публикувано от
n3v3rm1nd Какво да ви кажа просто съм разочарован, от този модел SAMSUNG UE-55ES7000
Купихме го но съм разочарован поради това
1. За да го командваш с жестове трябва да е много светло в стаята.
2. Трябва да изговаряш думите на английски продават го за Европа има Турски език за команди Български няма пак са ни отсвирили дано в някой от Ъпдейтете да се появи командване на БГ
3. Писането на URL:// в Web Browser-a е толкова бавно и мъчително има 2 варианта или да си вземете Bluetooth Клавиатиура и Мишка на който цената им е 300 лева тук може и да греша множе и да разпознава други модели освен Самсунг. Другия вариант е да имате Iphone, Ipad, в Appstore има приложение Samsung Remote което е безплатно и играе ролята на Дистанционно и писането е по лесно но пак като отидеш да търсиш в YouTube с голямото дистанционно и все едно пишеш СМС на Нокия. - Странно е защо за Samsung Galaxy s2 няма приложение като това за Iphone - Ipad.
4. Доста слаб Wi Fi модул има при положение че рутера ми е на 2 етаж телефона има 2 пълни клетки а ТВ губи връзката понякога.
5. За по лесно са добавили в сайта си на All Share програма с която да си споделиш информацията към DLNA на телевизора и да гледаш филмите директно през мрежата засича всички Smart Телефони.
6. В комплекта има 2 броя очила който като им сложихме батерийте и за 1 филм свършиха дано с новите да е по добре.
7. Възможност за инсталация на приложения от Samsung Apps. - много беден на приложения било то платени и не платени.
8. Аз не можах да накарам телевизора да се пусне с гласова команда и защо никой на рекламата им не показва че за да се активира гласова команда трябва да се натисне бутона от дистанционно 2 което уж се ползва и като мишка защото има сензорен дисплей. на рекламата жената казва Канал еди кой си и тв сменя канала тук имам опция само да кажа номера на канала Channel Number 201, или другата опция Chanel Up/Down. А бе с 2 думи за 2 екстри гласова команда и оправление с ръка 2000 лева отгоре поредната грешка от моя страна ама нали трябва да сме в крак с модата.