Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 48 от 101 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от n3v3rm1nd
    Какво да ви кажа просто съм разочарован, от този модел SAMSUNG UE-55ES7000

Купихме го но съм разочарован поради това
    1. За да го командваш с жестове трябва да е много светло в стаята.
    2. Трябва да изговаряш думите на английски продават го за Европа има Турски език за команди Български няма пак са ни отсвирили дано в някой от Ъпдейтете да се появи командване на БГ
    3. Писането на URL:// в Web Browser-a е толкова бавно и мъчително има 2 варианта или да си вземете Bluetooth Клавиатиура и Мишка на който цената им е 300 лева тук може и да греша множе и да разпознава други модели освен Самсунг. Другия вариант е да имате Iphone, Ipad, в Appstore има приложение Samsung Remote което е безплатно и играе ролята на Дистанционно и писането е по лесно но пак като отидеш да търсиш в YouTube с голямото дистанционно и все едно пишеш СМС на Нокия. - Странно е защо за Samsung Galaxy s2 няма приложение като това за Iphone - Ipad.
    4. Доста слаб Wi Fi модул има при положение че рутера ми е на 2 етаж телефона има 2 пълни клетки а ТВ губи връзката понякога.
    5. За по лесно са добавили в сайта си на All Share програма с която да си споделиш информацията към DLNA на телевизора и да гледаш филмите директно през мрежата засича всички Smart Телефони.
    6. В комплекта има 2 броя очила който като им сложихме батерийте и за 1 филм свършиха дано с новите да е по добре.
    7. Възможност за инсталация на приложения от Samsung Apps. - много беден на приложения било то платени и не платени.
    8. Аз не можах да накарам телевизора да се пусне с гласова команда и защо никой на рекламата им не показва че за да се активира гласова команда трябва да се натисне бутона от дистанционно 2 което уж се ползва и като мишка защото има сензорен дисплей. на рекламата жената казва Канал еди кой си и тв сменя канала тук имам опция само да кажа номера на канала Channel Number 201, или другата опция Chanel Up/Down. А бе с 2 думи за 2 екстри гласова команда и оправление с ръка 2000 лева отгоре поредната грешка от моя страна ама нали трябва да сме в крак с модата.
    Доста храна ти бях приготвил, но изтрих поста си, понеже ми се стори глупаво да го напиша. Както народа е казал Имал си бол пари дал си. Искам да отбележа, че има приложение Samsung Remote за Android в маркета и така си командваме телвизора. Тези неща от които се оплакваш не са проблем, а неправилно използване на възможностите на телевизора.

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Ехееее, тея новите очила много ток хабят. Аз от както съм си купил моя ТВ декември месец, не съм сменял батерии все още ..а не е като да не ползвам очилата.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@n3v3rm1nd, честито!
    Ти тези глупави екстри ги остави, я по-добре сподели повече за картината на този очакван модел.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Какво да ви кажа просто съм разочарован, от този модел SAMSUNG UE-55ES7000
    А бе с 2 думи за 2 екстри гласова команда и оправление с ръка 2000 лева отгоре поредната грешка от моя страна ама нали трябва да сме в крак с модата.
    Следващият път може да почерпиш и ще те посъветвам кой точно модел да си вземеш без да се прекараш - така ще си спестиш 2000лв... От ЕS6800 моделите надолу до ЕS5500
    Български гласови команди - няма да има.
    Вероятно батериите в комплекта на очилата са били стари. Виж датата на годност върху опаковките.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Ай стига.... а аз съм в пълна готовност да скачам на 46ES8000. Май ще изчакам още мнения!

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Ето ти още едно мнение. ES7000 и ES8000 не си струват парите, а екстрите са измислени не за да ти е удобно и полезно, а за да ти вземат парите.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2012

Кои функции не използвам правилно отиди в магазина и го пусни без да натиснеш войс контрола от дистанционното. Както и да е относно картината е уникална постарали са се в новата матрица.

това голямото в средата на картината е мишката от контрола с ръка.
    този тука е на тъмно и по трудно хваща но другия дето е горе в спалнята е на по светло и върви като че ли добре.

P.S.
    Срам ме е да кажа че вземахме 2 броя.

10. Тук е от
    Feb 2012

Срам ме е да кажа че вземахме 2 броя.
    от какво те е срам, дай боже всеки да има тази възможност да си вземе 2 такива телевизора

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Първо -честито и със здраве да си ги ползваш!
    За контрола с камера - ако имаше малко опит с вариантите за Playstation2/3 или XBOX360 (Kinect) , от където са заимствали Самсунг , щеше да ти е ясно ,че е нужно осветеността да не е под определени стойности ,а и можеше първо да попиташ във форума и после да се "мяташ" на тв . Сигурен ли си ,че в менютата няма опция за състоянието на визуалния и гласовия контрол при standby / в смисъл - дали са активни ,когато тв е в standby ,за да можиш да го включиш или са активни при вече включен тв/?

12. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Както и да е относно картината е уникална постарали са се в новата матрица.
    По всички ревюта не са добри отзивите спрямо миналогодишните модели.

Glossy screen: reflections are a problem
    Tight viewing angles
    More 3D crosstalk than in the D8000
    Disappointing contrast: 1960:1
    The model we tested was prone to clouding

13. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Както и да е относно картината е уникална постарали са се в новата матрица.
    Disappointing contrast: 1960:1
    И каква е тази нова матрица

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цените им са "уникални", в предвид минусите по-горе :rolleyes:

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Те и на D7000/8000 серията почнаха от тез ценови нива но виж сега са с 50% надолу. В предвид, че ES7000/8000 имат възможност за хардуерен и софтуерен упгрейд може да се каже, че от Самсун няма да си оставят магарето в калта. Точно за това си мисля , че покупката им не е грешка и има преспектива за поправена грешка.

17. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Това е хубаво, че ще позволяват надстрояване тези модели но колко ли ще струва това? Може доста да поохладят страстите ни в тази насока с цени.

18. Member
    Тук е от
    Mar 2006

При видимо не добра картина , за какво е нужен упгрейд на процесора ?
    D7000/8000 спада в цената за 1г е към 30%.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333705140[/time]_________________________________________________

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 101 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе