Samsung SMART TV НеПървоначално публикувано от joni81
Smart Hub Не
Търси навсякъде" Не
Your Video Не
Social TV Не
Samsung Apps Не
Skype™ Не
Web Browser Не
3D Не
Нямам какво да добавя
Да
Не
Samsung SMART TV НеПървоначално публикувано от joni81
Smart Hub Не
Търси навсякъде" Не
Your Video Не
Social TV Не
Samsung Apps Не
Skype™ Не
Web Browser Не
3D Не
Нямам какво да добавя
Не всичко е интернет и 3D...Първоначално публикувано от spark33
Вече е.Първоначално публикувано от Dominator
Здравей.Би трябвало всичко да тръгва от рутера,който раздава адреси на устройствата във вътрешната мрежа.Тогава устройставата в мрежата се "виждат" и комуникират.В твоя случай,както си го обяснил компютъра е в друга подмрежа и не се "виждат" с телевизора.Може и да не съм прав,но ти можеш да провериш ипето и помрежата на компютъра и на телевизора.Първоначално публикувано от spark33
Ако са в различни подмрежи може да пробваш чрез отваряне на порт или група от портове(не знам,кой порт ползва Allshare) в рутера.Предполагам,че е порт 443,но това е само предположение-не я ползвам тази програма.
Samsung насърчава прилагането на All Share във всички свои устройства.
http://www.allshareplay.com/
Позволява да погледате от устройство на устройство, възпроизвежда телевизия на телефона или от домашното кино ...
Това се прави с цел да ви задължат, да купувате продукти от същия производител, за да ... общуват.
Представете си бъдещето на това, което ще се случи. Вместо да се налагат общи стандарти, както досега, всеки производител ще развива собствена платформа (като Apple) и.....които издържат.
От марката на мобилният ви телефон ще зависи и марката на микровълновата ви фурна или марката на крушката, която използвате у дома си. Така у дома в бъдеще ще доминират системи на един и същ производител.
Samsung STB-E7909S/E7900 & STB-E7509S/E7500
http://samsung.de/de/news/read.aspx?pmguid=e41f16da-…8efe-38a056fde3b3
STB-E7909S/E7900 PVR - 1TB - 599,99 €
STB-E7509S/E7500 - 500 GB - 499,99 €
Благодаря за изчерпателната информация, но един приятел ме посъветва просто да пусна кабел от суича към рутъра и да ми махнат 2-я ИП адрес, после всичко щяло да си дойде на място.Първоначално публикувано от Oric
Някой има ли идея как така вградения плеър на Самсунг модел B650 плейва филм коректно а на D5500 същите филми не тръгват - непознат кодек изписва!?! На домашно кино HT-D4500 същите филми пък тръгват но без звук! Излиза, че вградения плеър на по-стария телевизор от 2009г. е по-добър от тв модел 2011, както и от домашно кино модел 2011. Единственото което е в плюс за тв-то и домашното кино модели от 2011г. е, че поддържат DTS звук... Филмите са в mkv контейнер с видео кодек по памет май беше x264 (ще погледна довечера като се прибера)...
С малко "фокуси" и В серия възпроизвеждат DTS.
Предполагам няма да е с оригиналния фърмуер...На мен лично там където ползвам B модела не ми е нужен вградения плеър...но там където ми е нужен са D модел и имам грижи - езък, че са омязали плеърите им!Първоначално публикувано от svetlio1
Няма ли SamyGo за D серия ?
Има SamyGo за Д серията за тези които са спрели ъпдейтите.За най новите ъпдейти няма.
Вчера за пръв път ми се случи да изскочи съобщение, че има по-нова версия на софтуера, при положение, че съм изключил автоматичния ъпдейт Все пак може да се откаже, но не знам колко често ще почне да ме подканя!
Специалисти кажете защо са толкова дебели новите ЛЕД телевизори на Самсунг? В ТП консултантите нямаха отговор казаха, че задали същия въпрос на предствителите на Самсунг за Бг и те не могли да отговорят.
Защото в серия ЕН използват стар тип видеопанели, които са значително по-евтини. По-дълбоки са заради различният тип отражатели и повече дифузъори.Първоначално публикувано от Malchev
Складовете на производителите са препълнени заради свръхпроизводството в последните 3 години и вероятно Самсунг са решили да се отървят с част от тях монтирайки ги в новите телевизори.
Да разбираме ли, че ще са нисък клас тези телевизори? Тези панели ще могат ли да се конкурират като качество на картината със съвременните панели на самсунг?Първоначално публикувано от hristoslav2