Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 52 от 101 ПърваПърва ... 242505152535462 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Не мисля че има разлика в това какво могат да отварят. Ако той не може, то и ES8000 няма да може. Това е мое предположение все пак, да знаеш.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от warstomp
    Не мисля че има разлика в това какво могат да отварят. Ако той не може, то и ES8000 няма да може. Това е мое предположение все пак, да знаеш.

4. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от warstomp
    Защо всички коментирате цените преди да е дошъл петъка? Ако искаш да уцелиш най-кьоравия ден за покупка на телевизор, може да се възползваш. Днес е.
    Новите модели излизат постепенно, не изведнъж. Има хора с купени нови модели от преди месец вече.
    Изобщо не съм имал в предвид, че ще купувам точно в четвъртък... само казах, че пак ми е на дневен ред покупката.

А иначе да се поправя, че съм сбъркал:
    Цитат Първоначално публикувано от Van Basten

Само, че не виждам никакво намаление на старите модели (поне не и в тези към които се бях ориентирал). Колото и парадоксално да звучи, но според мен са увеличени, ако им е вярна информацията от сайта:
    * 40D5003 e 1049 лв. (а не беше повече от 999 - даже по едно време май беше на някаква промоция от 959 или нещо такова)
    * 40D5000 е 1349 лв. (а беше с промоцията 1199 лв. - без промоция беше 1299 лв.)
    Погледнах днес промоциите, които си записвам. В брошурата от 17 март 2012 г., модела 40D5000 е на цена 1099 лв. (а не както бях посочил - 1199 лв.)... Тези 1099 лв. са били преди по-малко от месец, а сега както казах е на 1349 лв.... Никога не съм бил "hater" спрямо веригите, но с тези тарикатлъци за уж тази велика промоция в петък 13-и, "Техномаркет" наистина ми паднаха в очите !

5. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Те от години практикуват именно такива лъжливи "намаления"! Аз през 2010-та щях да си купувам от Техномаркет Samsung 37C630 за 999 лева (още тогава имаше останали единствено мостри и върнати от клиенти дефектни бройки), а в момента гледам, че като зачеркната досегашна цена са посочили някакви измислени 1499 лева (?????) А под снимката на телевизора с някакви ситни буквички все пак са писали, че старата намалена цена е била 899 лева, т.е. истинското намаление на тези телевизори ВТОРА УПОТРЕБА (И то, употребявани в магазин! Това е даже още по-лошо, защото са навъртели доста часове в работно време, все на най-надупените настройки на картината с цел взимане на акъла) е от 899 на 649 лева или 27.81% - далеч от гръмко рекламираното от Техномаркет намаление от цели 66.7%

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Изобщо не съм имал в предвид, че ще купувам точно в четвъртък... само казах, че пак ми е на дневен ред покупката.

А иначе да се поправя, че съм сбъркал:
    Погледнах днес промоциите, които си записвам. В брошурата от 17 март 2012 г., модела 40D5000 е на цена 1099 лв. (а не както бях посочил - 1199 лв.)... Тези 1099 лв. са били преди по-малко от месец, а сега както казах е на 1349 лв.... Никога не съм бил "hater" спрямо веригите, но с тези тарикатлъци за уж тази велика промоция в петък 13-и, "Техномаркет" наистина ми паднаха в очите !
    Това не е само тяхна практика, и други вериги прилагат този трик.

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Може ли да кажете някакво мнение за D6500 ? В момента съм със Sony ex700, но имам възможност да го сменя и търся нещо 3D.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2006

Някой може ли да ми каже дали SAMSUNG UE-40D5500 има отворен интернет браузър (да се зареждат свободно страници, а не само да samsung appointments) ?

Днес на няколко сайта в характеристиките пише, че няма... а преди време ми се струва, че в Технополис ми казаха (и май дори показаха) че има ?

10. Тук е от
    Oct 2006

Натъкнах се на нещо много странно. Гледам сега в "Техномаркет" има някакъв модел SAMSUNG UE 40EH5450.

Погледнах на първа страница, където Hristoslav е подредил в таблица новите модели за 2012 г. и не видях този модел. Тогава се опитах да търся в Google и се оказа, че няма нищо на английски език ?!? Идеи защо е така - модел само за "екзотични" страни като България, Унгария и т.н. ? На кой модел е базиран - дали не са му орязани някои функции ??

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Някой може ли да ми каже дали SAMSUNG UE-40D5500 има отворен интернет браузър (да се зареждат свободно страници, а не само да samsung appointments) ?
    Няма.

Натъкнах се на нещо много странно. Гледам сега в "Техномаркет" има някакъв модел SAMSUNG UE 40EH5450.

Погледнах на първа страница, където Hristoslav е подредил в таблица новите модели за 2012 г. и не видях този модел. Тогава се опитах да търся в Google и се оказа, че няма нищо на английски език ?!? Идеи защо е така - модел само за "екзотични" страни като България, Унгария и т.н. ? На кой модел е базиран - дали не са му орязани някои функции ??
    Редовен е. Не съм го сложил в таблицата все още - понеделник.
    http://www.samsung.com/sk/consumer/t...UE46EH5450WXXH
    http://www.samsung.com/sk/consumer/t...visions/led-tv

12. Тук е от
    Apr 2012

Каква е разликата между 55es6530 и 55es6800? Искам да си взема нов ТВ за хола и се чудя дали си струва 500 лева отгоре за по-скъпия модел

13. Тук е от
    Apr 2012

Мисля,че в браузъра е разликата между 55es6530 и 55es6800.Двуядрен процесор.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2012

Да така ми отговори и консултанта днес в ТП че es6800 серията е с двуядрен процесор иначе матрици и всичко останало е еднакво. Интересно този двуядрен процесор какво влияние оказва на картината ...

16. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от Limanov
    Да така ми отговори и консултанта днес в ТП че es6800 серията е с двуядрен процесор иначе матрици и всичко останало е еднакво. Интересно този двуядрен процесор какво влияние оказва на картината ...
    Никакво

17. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Редовен е. Не съм го сложил в таблицата все още - понеделник.
    http://www.samsung.com/sk/consumer/t...UE46EH5450WXXH
    http://www.samsung.com/sk/consumer/t...visions/led-tv
    Ами аз попаднах преди това на унгарския сайт на Самсунг (и си го преводох с Google Translate) и видях, че има такъв модел... по-скоро се удивих, и все още съм удивен, че в интернет няма нито един Manual, сайт за продажби или просто анализи на английски език... възможно ли е да толкова ориентиран модела към Източна Европа, че англоговорящата част от света да не е знае за съществуването му...

Както и да е, а имаш ли идея дали не е поорязан от нещо (тази третата цифра в модела 5450, която не е 0 ме озадачава), както например D5003 се оказа орязана версия на D5000 ? :rolleyes: Другата причина, която ме води към тази мисъл е, че този модел струваше по-малко пари от 40EH5300, който по логиката на величината на числата в модела, би следвало да е по-нисък клас от EH5450... :rolleyes:

18. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от darkshadowzz
    Може ли да кажете някакво мнение за D6500 ? В момента съм със Sony ex700, но имам възможност да го сменя и търся нещо 3D.
    Аз съм с такъв и съм много доволен ! Вземай без да му мислиш

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 52 от 101 ПърваПърва ... 242505152535462 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе