Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 49 от 101 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Здравейте и от мен - блъскам си главата да започна да използвам всички неща от възможностите на телевизора, но срещам проблеми:

1. Неактивна картина в картината. По принцип пише, че модела го има, но на менюто е неактивно и ми дава изключено. Поразрових се из нета и намерих начина да вляза в сервизното меню :”info” — “menu” — “mute” —”power” и от там да сменя модела на телевизора - е влязох в сервизното меню, но и там възможността за промяна на модела е неактивна... Не знам какво са направили, но просто не успях да сменя модела... http://www.lurch.org.uk/2010/07/get-...series-led-tv/ Ето страницата...

2. Намерих си 1 кабел за PC-In входа, пускам го от компютъра посредством видео картата на clone или дуал вю, от DVI май се казваше - този с многото дупки -правоъгълния... Виждам картината от десктопа, но когато включа филм (с WMP 11) и телевизора ми казва, че не поддържа тази резолюция и да я сменя... Спирам WMP и пак ми се показват иконите и десктопа...

Някой ако може да помогне ще съм му много благодарен...

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Имаш само 1 тунер, няма как да имаш картина в картината от него. Трябва да включиш друг източник за да работи. Например dvd player или set top box + тв тунера.

4. Тук е от
    Dec 2011

Ползвам на Мсат цифровата, която е с външен източник и съм включил отделно кабела във входа на антената... отделно в упътването пише, че може да се използва всеки 1 източник от телевизора + този от антената... но на мен просто ми е неактивно...

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Може да се ползва ,когато основната картина ти е от HDMI /за някои модели и през компонентния/ вход.

6. Тук е от
    Aug 2007

Samsung получи Smart TV сертификат
    Институтът TÜV Rheinland даде на Samsung първия в индустрията сертификат за интелигентна телевизия (Smart TV), след като тества новите модели LED TV ES8000, 7000 и изследва разнообразните им иновативни функции, които включват жестов и гласов контрол, както и Smart Evolution.
    Подобно сертифициране ще помогне на потребителите при избора на смарт телевизор. Сертификатът покрива както критериите за качество на картината - включително яркост, контраст, пропорция и цветове, така и множество услуги на смарт телевизорите като достъп до интернет, имейл, социални мрежи, уеб браузър и т.н.
    Телевизорът Smart TV ES8000, 7000 получава сертификата за напреднала технология "Smart TV advanced". Samsung планира да приложи сертификата "Smart TV" и върху други свои модели, за да осигури на потребителите оценка от независим източник.
    TÜV Rheinland Group е създаден през 1872 г. Разположен в Кьолн, Германия, институтът предлага сертифициране в 37 индустрии
    Източник: http://technews.bg/article-25698.html

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Здравей те,искам да попитам има ли разлика, освен външна между SAMSUNG UE-46D6500, SAMSUNG UE-46D6530 и SAMSUNG UE-46D6510 ?

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nikineo
    Здравей те,искам да попитам има ли разлика, освен външна между SAMSUNG UE-46D6500, SAMSUNG UE-46D6530 и SAMSUNG UE-46D6510 ?
    Само в цвета на корпуса
    http://www.samsung.com/ru/support/sm...de/index.html?

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Като ги сравнявам в сайта на Технополис за ТЕХНОЛОГИЯ НА КАРТИНАТА на UE-46D6530 пише Wide Color Enhancer Plus ,а на UE-46D6500 пише 3D HyperReal Engine

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nikineo
    Като ги сравнявам в сайта на Технополис за ТЕХНОЛОГИЯ НА КАРТИНАТА на UE-46D6530 пише Wide Color Enhancer Plus ,а на UE-46D6500 пише 3D HyperReal Engine
    Това е грешка на сайта им.
    Wide Color Enhancer Plus и 3D HyperReal Engine са коренно различни неща.....
    Първото е софтуер за подобряване на цветовете/уж ги подобрява ама.../ а второто е маркетингово название на поставеният процесор.

12. Тук е от
    Mar 2011

Наскоро седнах да си играя с настройките на тв-то Samsung 46D6500 и забелязах че като почна да ги сменям при самото сменяне се чува пропукване от панела (все едно усилваш стар телевизор до последно и му пукат леко пластмасите) това го прави еднократно .... след това колкото и да си играх не го направи пак но на другия ден пак си поиграх и пак еднократно го направи ....на какво се дължи това и проблем ли е ... ???
    И още едно питане имам снощи два часа се рових в You Tube в Smart HUB и при излизане от приложението с Return телевизора се рестартира ....след това още един час се рових там и 10 пъти излизах с Return но не се рестартира тв-то.... и това ми е доста странно ???
    Благодаря предварително.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Пукането може да е породено от това, че при смяна на режима на картината подсветката за миг се изключва напълно, за да премине в друга степен на сила. Тогава и самото захранване поема различно напрежение и оттам може да идва странното пукане. Само гадая, но това ми идва наум като логично обяснение.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2004

Имам Samsung P2470HD. Цифров канал Euronews, който е на еврейски език, защо точно него пуска не знам. От Меню -> Звук -> Език на звука -> Неопредел. Сменям го на Английски. Всичко ОК. Обаче когато сменя канала и се върна пак на него, звука отново е на еврейски. Стандартните настройки за звука ми са Български първи, Английски втори. Наново съм сканирал каналите. Не помага. Има ли начин да запомни, точно този канал го пускай винаги с звук на Английски примерно?

16. Member
    Тук е от
    Aug 2005

И аз в момента се боря със същия проблем на 46Д6510 със пакета на Сателит БГ.Всички настройки са на бг А когато смениш канала тръгва по дефолт английски и всеки път от туулс трябва да сменяш ръчно.

17. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Здравейте ! Малко помощ за "Домашний медия сървър" !?!? Проблема е, че когато пусна от компа през руския сървър към телевизора, DVD записано с камерата ми или каквото и да е DVD, тръгва, но след около 1мин. звукът спира за малко после пак тръгва и така си през цялото време. Пробвах да транскодирам с настройка DVD, обаче нямаше промяна. Как трябва да се транскодира за да не спира звука ?

18. Тук е от
    Sep 2002

Здравейте, имам нужда от малко напътствия. Имам Samsung UE40C5000, но по никакъв начин не успях да подкарам MKV файл от вградения плеър. опитах с няколко различни филма - https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=243075&hit=1 например - изписва че няма кодек.
    Пробвах от харддиск на USB, пробвах от Allshare, пробвах да активирам DivX, ъпдейтнах фърмуера до последно - пуска си всякакви други рип-ове, пусна оригиналния .m2ts (след преименуване на .ts).
    Всякакви пред(по)ложения са доре дошли

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 101 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе