Не, не става - 50 Мб/sec. не стигат - накъсва много, пробвах вече...Първоначално публикувано от ZARABOY
/UE40D7000/
Да
Не
Не, не става - 50 Мб/sec. не стигат - накъсва много, пробвах вече...Първоначално публикувано от ZARABOY
/UE40D7000/
А ти какъв донгъл си взе и за колко пари?
и аз да попитам, на Д5000 може ли да се пусне мрежа през wifi. и ако има какъв донгъл ползвате. на С6500 ставаше с донгъл на tenda, но нея Д5000 изобщо не я разпознава. има ли вариант да се качат на Д5000 приложенията за youtube примерно.
От ревютата който четох се вижда че всички 3D телевизори Samsung от серия D6000 имат постоянен дефект, който се изразява в това че 3Д формата е SD a не HD и това не може да се отстрани при софтуерни ъпдейти.
http://www.avforums.com/forums/lcd-l...formation.html
http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x...L_HD_3D_Defect
http://www.hifi-forum.de/viewthread-...077-7.html#345
Някой ако има наблюдения нека сподели.
Аз искам да попитам нещо за D6500. Значи като го свържа и възпроизведа 3D филм през HDMI кабел, TV-то неможе да смеси 2-те картини правилно в една и става грозно ... Когато кача филма на USB flash, филма го смесва добре, но субтитри не възпроизвежда. Нищо не става, ръгнах и с .srt разширение като пише в manual-а че са поддържани от player-a (като предполагам, че .srt за 3D филм пак нищо няма да се чете) .. Даже пробвах през Samsung AllShare и пак не става. Вградих субтитрите във филма, пробвах без вграждане няма и няма, не иска да ги покаже... Също така и фирмуера обнових. Моля ви дайте някаква идея, че ме хваща нервата вече. Благодаря предварително!
Доса пари си дал за голяма флашка......
Как става тоя номер за 3D филми на флашка? Там файловете са над 4 GB и при опит да ги запишеш на флашка с Fat32, се появява съобщение че няма памет. А /аз съм с XP/, друг фотмат за форматиране на флашката не ми е достъпен.
@cmaku
Явно си клонирал сигнала от компа и не може да разпъне до желаната резолюция.Ако разпъваш екрана от компа после разминаването на 3Д е различно.Дай на екстендет десктоп и не разпъвай до големината на екрана на телевизора от компа а от телевизора от опции на картината го разпъни в екрана.Тогава се смесват нормално.Също така има финна настройка за 3Дто което наглася разминаването до точния момент.(гледано през очилата)
Форматираш си флашката на NTSF .. Мойта е 8 GB и съм пробвал с филми до такава големина. Но да ви кажа честно AllShare си е предимство, няма чакане да качваш та да местиш, само share.Първоначално публикувано от plamen.petrov
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325535780[/time]_________________________________________________
Попринцип го давам на "Projector only" (с лаптоп съм) . Пробвах EXTEND и пак се получава така. Изглежда все едно има силует картината. Най - добре се получава, когато телевизора използва собствения плейър ама тогава пък субтитри, за това клонях по към решение за субтитритеПървоначално публикувано от kokovi4
P.S. Пробвах и с настройване от MENU-то , няма възможност чак в такива граници да го променяш.
а как е качеството на 3д филмите (като пиксели) май само при тел. от серия D7000 нагоре има Full HD 3D
На теория е така, но на практика няма да видиш разлика , а и тази технология има още доста да се развива, за да се хвърлят в момента луди пари за това
Доколкото разбрах DLNA сървърите или по друг начин казано програми от сорта на AllShare нямат възможност за произвеждане на субтитри, следователно щом някои филми са и над 8GB следва, че единствения варянт остава да ги карам през HDMI кабела. Може ли да ми кажете как е възможно да ги синхронизирам. Препокриват се картините не една в друга ами стоят някак си прозрачни и има някакви светли ленти от ляво и дясно а в средата е по тъмно...
P.S. Да не би да е от лаптопа?
Програмите като AllShare и сървърите са за шерване на медия файловете до телевизора.Какво отваря и какво не зависи изцяло от вградените плеери в телевизора.Аз лично гледам 3Д филми с Медия плеер класик хоум синема и преубразувам субтитрите с 3d subtitler в *.idx и *.sub формат.
Май не съм само аз:Първоначално публикувано от plamen.petrov
...The remote doesn't do or show half the things it should and so far I am very.disappointed, not only with the product itself but additionally the total lack of support from Samung for their own product!
Проверявал ли си дали няма някакъв ъпдейт за него ?Първоначално публикувано от plamen.petrov
прочети малко по надолу в този постПървоначално публикувано от ZARABOY
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg491517