Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 8 от 101 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от ZARABOY
    Някой ще каже ли телевизор Самсунг вързан към домашна мрежа с WiFi донгъл ставa ли за плейване на HD филми, т.к. все още се чудя дали да си взема някой алтернативен донгъл? Също така ме интересува кой е най-евтиният вариант за такъв донгъл за серия D /UE32D500/
    Не, не става - 50 Мб/sec. не стигат - накъсва много, пробвах вече...
    /UE40D7000/

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2011

А ти какъв донгъл си взе и за колко пари?

4. Тук е от
    May 2003

и аз да попитам, на Д5000 може ли да се пусне мрежа през wifi. и ако има какъв донгъл ползвате. на С6500 ставаше с донгъл на tenda, но нея Д5000 изобщо не я разпознава. има ли вариант да се качат на Д5000 приложенията за youtube примерно.

5. Тук е от
    Oct 2009

От ревютата който четох се вижда че всички 3D телевизори Samsung от серия D6000 имат постоянен дефект, който се изразява в това че 3Д формата е SD a не HD и това не може да се отстрани при софтуерни ъпдейти.

http://www.avforums.com/forums/lcd-l...formation.html
    http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x...L_HD_3D_Defect
    http://www.hifi-forum.de/viewthread-...077-7.html#345

Някой ако има наблюдения нека сподели.

6. Тук е от
    Jan 2012

Аз искам да попитам нещо за D6500. Значи като го свържа и възпроизведа 3D филм през HDMI кабел, TV-то неможе да смеси 2-те картини правилно в една и става грозно ... Когато кача филма на USB flash, филма го смесва добре, но субтитри не възпроизвежда. Нищо не става, ръгнах и с .srt разширение като пише в manual-а че са поддържани от player-a (като предполагам, че .srt за 3D филм пак нищо няма да се чете) .. Даже пробвах през Samsung AllShare и пак не става. Вградих субтитрите във филма, пробвах без вграждане няма и няма, не иска да ги покаже... Също така и фирмуера обнових. Моля ви дайте някаква идея, че ме хваща нервата вече. Благодаря предварително!

7. Тук е от
    Dec 2011

Доса пари си дал за голяма флашка......

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

Как става тоя номер за 3D филми на флашка? Там файловете са над 4 GB и при опит да ги запишеш на флашка с Fat32, се появява съобщение че няма памет. А /аз съм с XP/, друг фотмат за форматиране на флашката не ми е достъпен.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2005

@cmaku
    Явно си клонирал сигнала от компа и не може да разпъне до желаната резолюция.Ако разпъваш екрана от компа после разминаването на 3Д е различно.Дай на екстендет десктоп и не разпъвай до големината на екрана на телевизора от компа а от телевизора от опции на картината го разпъни в екрана.Тогава се смесват нормално.Също така има финна настройка за 3Дто което наглася разминаването до точния момент.(гледано през очилата)

11. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от plamen.petrov
    Как става тоя номер за 3D филми на флашка? Там файловете са над 4 GB и при опит да ги запишеш на флашка с Fat32, се появява съобщение че няма памет. А /аз съм с XP/, друг фотмат за форматиране на флашката не ми е достъпен.
    Форматираш си флашката на NTSF .. Мойта е 8 GB и съм пробвал с филми до такава големина. Но да ви кажа честно AllShare си е предимство, няма чакане да качваш та да местиш, само share.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325535780[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от kokovi4
    @cmaku
    Явно си клонирал сигнала от компа и не може да разпъне до желаната резолюция.Ако разпъваш екрана от компа после разминаването на 3Д е различно.Дай на екстендет десктоп и не разпъвай до големината на екрана на телевизора от компа а от телевизора от опции на картината го разпъни в екрана.Тогава се смесват нормално.Също така има финна настройка за 3Дто което наглася разминаването до точния момент.(гледано през очилата)
    Попринцип го давам на "Projector only" (с лаптоп съм) . Пробвах EXTEND и пак се получава така. Изглежда все едно има силует картината. Най - добре се получава, когато телевизора използва собствения плейър ама тогава пък субтитри, за това клонях по към решение за субтитрите
    P.S. Пробвах и с настройване от MENU-то , няма възможност чак в такива граници да го променяш.

12. Тук е от
    Oct 2009

а как е качеството на 3д филмите (като пиксели) май само при тел. от серия D7000 нагоре има Full HD 3D

13. Member
    Тук е от
    Aug 2005

На теория е така, но на практика няма да видиш разлика , а и тази технология има още доста да се развива, за да се хвърлят в момента луди пари за това

14.  

15. Тук е от
    Jan 2012

Доколкото разбрах DLNA сървърите или по друг начин казано програми от сорта на AllShare нямат възможност за произвеждане на субтитри, следователно щом някои филми са и над 8GB следва, че единствения варянт остава да ги карам през HDMI кабела. Може ли да ми кажете как е възможно да ги синхронизирам. Препокриват се картините не една в друга ами стоят някак си прозрачни и има някакви светли ленти от ляво и дясно а в средата е по тъмно...

P.S. Да не би да е от лаптопа?

16. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Програмите като AllShare и сървърите са за шерване на медия файловете до телевизора.Какво отваря и какво не зависи изцяло от вградените плеери в телевизора.Аз лично гледам 3Д филми с Медия плеер класик хоум синема и преубразувам субтитрите с 3d subtitler в *.idx и *.sub формат.

17. Тук е от
    Dec 2011

Някой знае ли как мога да стигна до QWERTY клавиатурата на touch-screen дистанционното на UE40D7000 - RMC30D1P2. Това което ми излиза по екрана му се различава от ревютата, които намирам по нета. Например, секцията Applications липсва при мен, както и бутон QWERTY в долната част!?
    ...
    Май не съм само аз:

...The remote doesn't do or show half the things it should and so far I am very.disappointed, not only with the product itself but additionally the total lack of support from Samung for their own product!

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Някой знае ли как мога да стигна до QWERTY клавиатурата на touch-screen дистанционното на UE40D7000 - RMC30D1P2. Това което ми излиза по екрана му се различава от ревютата, които намирам по нета. Например, секцията Applications липсва при мен, както и бутон QWERTY в долната част!?
    Този екран тук изглежда различно при мен, аз отдолу имам символи за дистанционното, каналите (едно сателитче) и настройките (зъбно колело):
    Проверявал ли си дали няма някакъв ъпдейт за него ?
    Цитат Първоначално публикувано от ZARABOY
    Някой ще каже ли телевизор Самсунг вързан към домашна мрежа с WiFi донгъл ставa ли за плейване на HD филми, т.к. все още се чудя дали да си взема някой алтернативен донгъл? Също така ме интересува кой е най-евтиният вариант за такъв донгъл за серия D /UE32D500/
    прочети малко по надолу в този пост
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg491517

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 101 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе