Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 84 от 101 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2010

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от feikot
    Честит да ти е,би ли ми казал как си проверил часовете на дисплея ?

Много интересно ми стана,разрових се тук там и не открих нищо,а и моя беше мострен...Ще чакам отговора ти с нетърпение !
    Извадки от първа страница на тази тема:

Как да влезете в сервизното меню ?
    Модели 2010-2011
    Способ за влизане в разширеното сервизно меню, без сервизно дистанционно.
    1) При включен телевизор натискаме на дистанционното Mute 1-1-9-Enter , така извикваме меню Hotel Options (при мен беше май Hospital или нещо подобно), поставяме там Hotel Options на On
    2) Излизаме от сервизното меню (изключваме телевизора - stand by)
    3) Отиваме в сервизното меню по обичайният способ.(в режим Stand By натискаме на дистанционното Info-Menu-Mute-Power, ако не стане с тази комбинация имаше и друга описана...)

Как да видите времето на заработка? / модели 2010-2011
    Заработените часове - сервизно меню -> SVC подменю -> Panel Display Time.
    Важно уточнение - за да се видят заработените часове, трябва да се подходи както при активирането на PVR - тоест първо да влезете в хотелски режим!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Направих всичко както си ми описал и според това :
    Цитат Първоначално публикувано от Velio
    Как да видите времето на заработка? / модели 2010-2011
    Заработените часове - сервизно меню -> SVC подменю -> Panel Display Time.
    Важно уточнение - за да се видят заработените часове, трябва да се подходи както при активирането на PVR - тоест първо да влезете в хотелски режим!
    След като сте преминали в хотелски режим - в подменю SVC се виждат:
    Test Patern
    Panel Auto Setting - Failure
    Panel Display Time - 447 Hr (примерно)
    Logic USB D/L - ... (неактивно)

T-CON USB Download - Failure
    T-CON CheckSum - 0xcc
    Болднатото го няма,няма го това колко време е работил.... Също и ми се промениха настройките на картината,станаха дефолтни...Как да ги намеря

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Връщането на заводските настройки как става? Със задържане на бутона EXIT не става нищо,а и в DTV режим ТВ-то постоянно се рестартира и не мога да вляза в менюто въобще. А в аналогов режим на тунера въобще няма настройки на софтуера или поне не мога да ги открия. Извинявам се ако задавам глупави въпроси, но вече започвам да съжалявам, че пипам където не трябва и последната ми надежда е форума.
    И пак да питам T240HD може ли да приема с вградения цифров тунер отключените програми в цифровия пакет на кабелната?

5. Тук е от
    Oct 2006

Здравейте
    от два и половина месеца съм горд собственик на телевизор самсунг 32д6530, благодарение на Вас и този форум.
    тази седмица ми остана време / в отпуска съм/ и реших да се поглезя малко - пуснах му интернет, медия сървър, скайп и др. благинки.
    остана ми да инсталирам samygo, ама все не ми се получава - или аз не съм разбрал нещо или не правя нещо както трябва.
    моля, за помощ - как ма.ка му се инсталира това.
    съжалявам, че повтарям поста, ама така и не се получава това при мен.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от krasito05
    Няма да стане, тв-то не чете IDX и SUB
    Ами до вчера вечерта бих се съгласил с мнението ти,но снощи свалих 3д филм с SRT субтитри и го пуснах през samsung all share,след което филма си тръгна перфектно СЪС СУБТИТРИ.Така,че има начин,но още не съм го разбрал и се надявам някой по запознат да поясни.

7. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

http://forums.cnet.com/7723-13973_10...tv-capability/

Ето тук е обяснен моя проблем - същото направих и аз с моя монитор.
    Като гледам отговорите в темата от чуждия форум май не е ясно точно как се оправя и дали може въобще да се оправи. Дано поне другите функции на тв-то да продължат да си работят като хората.
    Много е тъпо,че след ъпдейт на софтуера изчезна и иначе безполезния за мен цифров тунер (който не ми е ясно като не върши работа в България защо го продават родните магазини?!).
    Все пак ако някой знае решение на проблема - моля да сподели.
    В някакъв форум четох, че и след връщане на заводските настройки проблема си остава.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от alex8809
    Ами до вчера вечерта бих се съгласил с мнението ти,но снощи свалих 3д филм с SRT субтитри и го пуснах през samsung all share,след което филма си тръгна перфектно СЪС СУБТИТРИ.Така,че има начин,но още не съм го разбрал и се надявам някой по запознат да поясни.
    Ти беше попитал за 3D-субтитри и колегата ти отговори правилно. SRT не са 3D-субтитри, но ако успееш да подкара 3D-субтитри - похвали се как си го направил.

10. Тук е от
    Apr 2012

Samsung не чете 3D субтитри, SRT са за 2D филми,с 3Dsubtitler можеш да ги преобразуваш за 3D в VobSub idx/sub,но ще вървят през компа и тогава ще видиш разликата с SRT . P.S. От опит

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от KalojaN
    http://forums.cnet.com/7723-13973_10...tv-capability/

Ето тук е обяснен моя проблем - същото направих и аз с моя монитор.
    Като гледам отговорите в темата от чуждия форум май не е ясно точно как се оправя и дали може въобще да се оправи. Дано поне другите функции на тв-то да продължат да си работят като хората.
    Много е тъпо,че след ъпдейт на софтуера изчезна и иначе безполезния за мен цифров тунер (който не ми е ясно като не върши работа в България защо го продават родните магазини?!).
    Все пак ако някой знае решение на проблема - моля да сподели.
    В някакъв форум четох, че и след връщане на заводските настройки проблема си остава.
    От прочетеното разбрах че проблема е във фирмуера. За да се оправи монитора - трябва да се зареди наново EEPROM -а/което става само в сервиз, но само в някои/, или да ти сменят мейн борда/главната платка/. Моето мнение е че щом проблема е създаден от Самсун чрез фирмуера - трябва да ти го оправят безплатно.
    Попитай и представителството, да видим те какво ще ти отговорят
    http://www.samsung.com/bg/info/contactus.html

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от krasito05
    Samsung не чете 3D субтитри, SRT са за 2D филми,с 3Dsubtitler можеш да ги преобразуваш за 3D в VobSub idx/sub,но ще вървят през компа и тогава ще видиш разликата с SRT . P.S. От опит
    Оф съжалявам,явно не съм се изразил правилно и не сте ме разбрали,да не искам да подкарам 3д субтитри,просто искам като пусна 3д филм да може да тръгва с 2д субтитри.Ако може някой да ми разясни какво точно трябва да се прави.БЛАГОДАРЯ!
    П.П Извинявам се пак за подвеждащия ми въпрос.

13. Тук е от
    Apr 2012

Оф съжалявам,явно не съм се изразил правилно и не сте ме разбрали,да не искам да подкарам 3д субтитри,просто искам като пусна 3д филм да може да тръгва с 2д субтитри.Ако може някой да ми разясни какво точно трябва да се прави.БЛАГОДАРЯ!
    П.П Извинявам се пак за подвеждащия ми въпрос.
    the.lorax.2012.1080p.bluray.3D.h-sbs.dts.x264-publichd.mkv the.lorax.2012.1080p.bluray.3D.h-sbs.dts.x264-publichd.srt това е еднакви имена

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от feikot
    Направих всичко както си ми описал и според това :
    Болднатото го няма,няма го това колко време е работил.... Също и ми се промениха настройките на картината,станаха дефолтни...Как да ги намеря
    Някой ще ми отговори ли

16. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    От прочетеното разбрах че проблема е във фирмуера. За да се оправи монитора - трябва да се зареди наново EEPROM -а/което става само в сервиз, но само в някои/, или да ти сменят мейн борда/главната платка/. Моето мнение е че щом проблема е създаден от Самсун чрез фирмуера - трябва да ти го оправят безплатно.
    Попитай и представителството, да видим те какво ще ти отговорят
    http://www.samsung.com/bg/info/contactus.html
    Изпратих запитване по имейл, но честно казано не се надявам на помощ от страна на самсунг.

Надявам се поне някой колега с подобен монитор да не допусне моята грешка и да си блокира цифровия тунер (който така и не разбрах дали е използваем в БГ).
    Благодаря за помощта все пак!

17. Тук е от
    Jul 2012

Здравейте,
    Телевизора ми е Samsung UE40D6500.
    Вързах с кабели компютъра и телевизора към гигабитов рутер TP LINK WR1043ND, който има USB.
    Сложил съм USB диск към рутера. От компютъра виждам папките на този диск и мога да гледам HD филми.
    От телевизора чрез AllShare и пусната програма PC Share мога да гледам HD филми от диска на компютъра.
    Проблема е, че от телевизора чрез AllShare въпреки че виждам диска на рутера като избера някой филм
    /в различни формати/ излиза съобщение "Неподдържан файлов формат".
    В настройките на рутера в Media sеrver съм посочил кои папки да се виждат или целия диск.
    Дали не е необходима някоя друга настройка на рутера ?
    Благодаря предварително !

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени

Здравейте! Имам следният проблем с плазма на Samsung PS-50C6H - като го включа има звук, сменят се канали и може би и други неща стават от дистанционното, но липсва картина. Телевизорът е на най-много 30 работни часа - макар и на 4-5 години! От какво може да е проблемът да няма картина. Извадих всички кабели - антенен и захранващ и го оставих да се "съвземе" но проблемът с липса на картина си остава. Предложения какво да направя за да установя какъв може да е проблема?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 84 от 101 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе