Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 38 от общо 38
Like Tree1Одобрявам

Питане отностно samsung UE40D6000 LED 3d телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: Питане отностно samsung UE40D6000 LED 3d телевизор

Цитат Първоначално публикувано от mladenski76 Виж публикацията
    Здравейте колеги, аз съм нов, но от 2011г имам UE40D6000 SAMSUNG
    Знам че темата е стара, но от днес съм с новата версия на софтуера 001026 и вече работят субтитрите .idx/sub филмите си вървят без проблеми със бг субтитри.
    Поствам това за всички колеги с този модел телевизор. UE40D6000TW - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG
    Поздрави: Младенски
    Здравей! Сигурен ли сте, че поддържа 3D субтитри?

2.  
  3. Novice
    Тук е от
    Apr 2014

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Здравей! Сигурен ли сте, че поддържа 3D субтитри?
    Абсолютно сигурен съм, снощи гледах "Карипски пирати в непознати води", дори от настройките на телевизора, можеш по време на филма да променяш големината на субтитрите и дали да са на латиница или кирилица. Работи със idx/sub преработени от srt с Програмата 3DSubtitler
    Поздрави.

Едит: Филма го гледах от 1ТБ външен HDD

4. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Това "...дори от настройките на телевизора, можеш по време на филма да променяш големината на субтитрите..." ме озадачава, защото idx/sub са графични субтитри и не би трябвало да може да им се променя големината по време на възпроизвеждане, както при текстовите. Да не би в същата папка с филма да са били и srt и те да са се заредили автоматично?

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Човека се е объркал явно. Няма как стар модел от нисък клас да се уреди с такава екстра.

6. Novice
    Тук е от
    Apr 2014

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    Това "...дори от настройките на телевизора, можеш по време на филма да променяш големината на субтитрите..." ме озадачава, защото idx/sub са графични субтитри и не би трябвало да може да им се променя големината по време на възпроизвеждане, както при текстовите. Да не би в същата папка с филма да са били и srt и те да са се заредили автоматично?
    Да, графични са, и опцията е малки средни и големи при настройката, изглеждат много по различно от нормалните субтитри, като че ли са сглобени от по едри пиксели, и малко сливат с картината ако е по-шарена.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Човека се е объркал явно. Няма как стар модел от нисък клас да се уреди с такава екстра.
    Не съм се объркал никак даже, видяхте версията 001026 свалете я разархивирайте я и я качете на флашка, и после от настройките дайте ъпдейт от USB и ще се убедите сами.
    Та нали за това е по-новия фърмуер за да внесе подобрения в старите модели, а това с възпроизвеждането на субтитри си е софтуерно.

7.  
  8. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Да, графични са, и опцията е малки средни и големи при настройката, изглеждат много по различно от нормалните субтитри, като че ли са сглобени от по едри пиксели, и малко сливат с картината ако е по-шарена.
    Заинтригува ме, признавам си, макар да го сметнах за първоаприлска шега... (въпреки първосигналното "лайкване")
    Фирмуеъра все пак не е много скорошен (05.09.2013)

9. Banned
    Тук е от
    Sep 2011

- - - - - - - - - -

Не съм се объркал никак даже, видяхте версията 001026 свалете я разархивирайте я и я качете на флашка, и после от настройките дайте ъпдейт от USB и ще се убедите сами.
    Та нали за това е по-новия фърмуер за да внесе подобрения в старите модели, а това с възпроизвеждането на субтитри си е софтуерно.
    Те тук се "крие" ключа от баракта..., щом се сливат, са си чисти субтитри..., тоест не са 3D!

10. Novice
    Тук е от
    Apr 2014

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Те тук се "крие" ключа от баракта..., щом се сливат, са си чисти субтитри..., тоест не са 3D!
    Графични или не, много не ме интересува, важното е, че в папката има видеофайла, .idx и .sub и субтитрите ми вървят. Много са по-различни от тези когато си пусна филм от компа през HDMI, тогава пречат сякаш на картината, а сега не.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Питане за 60"(152см) FULL HD LED ТЕЛЕВИЗОР SAMSUNG UE-60F6300
    От stingray във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 30-09-14, 19:05
  2. питане за ремонт на телевизор
    От naydenov69 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 04-01-14, 18:14
  3. Питане за така наречения clouding при SAMSUNG UE46ES6100?
    От indianeca123 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 47
    Последно: 08-01-13, 12:37
  4. Отговори: 4
    Последно: 13-07-12, 09:27
  5. Избор Sony 40EX720 Samsung UE40D6000
    От reev във форум Sony телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 14-11-11, 15:20
SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе