Абсолютно сигурен съм, снощи гледах "Карипски пирати в непознати води", дори от настройките на телевизора, можеш по време на филма да променяш големината на субтитрите и дали да са на латиница или кирилица. Работи със idx/sub преработени от srt с Програмата 3DSubtitler
Поздрави.
Едит: Филма го гледах от 1ТБ външен HDD
Това "...дори от настройките на телевизора, можеш по време на филма да променяш големината на субтитрите..." ме озадачава, защото idx/sub са графични субтитри и не би трябвало да може да им се променя големината по време на възпроизвеждане, както при текстовите. Да не би в същата папка с филма да са били и srt и те да са се заредили автоматично?
Човека се е объркал явно. Няма как стар модел от нисък клас да се уреди с такава екстра.
Да, графични са, и опцията е малки средни и големи при настройката, изглеждат много по различно от нормалните субтитри, като че ли са сглобени от по едри пиксели, и малко сливат с картината ако е по-шарена.
- - - - - - - - - -
Не съм се объркал никак даже, видяхте версията 001026 свалете я разархивирайте я и я качете на флашка, и после от настройките дайте ъпдейт от USB и ще се убедите сами.
Та нали за това е по-новия фърмуер за да внесе подобрения в старите модели, а това с възпроизвеждането на субтитри си е софтуерно.