Колеги някой да има проблеми с субтитрите. Първоначално тръгваха винаги, сега от известно време изчезнаха и не тръгват на нито един филм. Някакви идеи ??? Благодаря предварително.
Колеги някой да има проблеми с субтитрите. Първоначално тръгваха винаги, сега от известно време изчезнаха и не тръгват на нито един филм. Някакви идеи ??? Благодаря предварително.
Вчера сутринта си свалих последния ъпдейт и го инсталирах-със субтитрите при мен няма проблем.
Как си го ъпдейтнал? От самия тв или от сайта на самсунг? Може ли малко повече подробности за да мога и аз да го направя и данода се оправи този проблем със субтитрите. Мерси
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317303497[/time]_________________________________________________
От тук ли трябва да сваля ъпдейта
После на флашка и в телевизора нали ??
http://www.samsung.com/bg/support/de...UE40D6000TWXXH
От телевизора си правя ъпдейтите - поне 3 инсталирах откакто го имам.От сайта на Самсунг няма нищо.
Ще те затрудни ли много да ми обясниш малко по-подробно как ? Аз пробвах Поддръжка- настройка на софтуер и там дава онлайн, с канал, usb, и т.н. Но нищо не се получава. Знам че е малоумен въпрос, но какво да направя не го знам![]()
Koлеги наистина се ядосвам много като не мога да си оправя тъпите субтитри. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!! Купих и тъп хдми кабел и се оказа, че лаптопа ми няма такъв изход. ПОЛУДЯХ !!! Моля Ви дайте някакви съвети. Ако трябва да го ъбдеитна как ? Мислих да не би като съм го разучавал да съм ги изключил от някъде, но там където е за субтитрите е включено, езика е български. Не знам вече, изчезнаха изведнъж.В началото супер на всеки филм тръгваха и нямаше ядове, и изведнъж не тръгват вече. Пробвах всичко което можаш. ПОМАГАЙТЕ !!!!
Дай точно описание на видеофайловете, които се опитваш да пускаш, а също и на файловете със субтитри към тях (ако са външни).
MENU-ПОДДРЪЖКАПървоначално публикувано от borisov1986
НАДСТРОЙКА НА СОФТУЕРА
ОНЛАЙН
показва се прозорец-СВЪРЗВАНЕ КЪМ МРЕЖОВ СЪРВЪР
ако има нова версия те пита дали да я свали и после дали да я инсталира
В момента ми излиза-Текуща версия на софтуера-001011
Да и на мен ми е тази версия на софтуера. Това го бях направил отдавна, до там ми стигат познанията, ако може да се каже че имам такиваИначе най-нормални торенти свалям. В първия месец тръгваха винаги и на всеки филм. Не знам защо изчезнаха така. Субтитрите са СТР, като са в папката в компа веднага ги разпознава програмата и тръгват автоматично. Не знам какво може да съм пипнал, но имам чувството че нарочно не ги разпознава, че съм ги изключил някакси. Пробвах с това на дистанционното-добаване на субтитри, но нищо. От настройките са включени, на български и т.н. Не знам .......
borisov1986 Пробваи да ги качих филма на флашка и пробваи директно от TV-to
Здравейте ! Aз също имам посоченият модел телевизор. Може ли да ми обясните как гледате 3д филми и от къде ги сваляте ? В един сайт намерих няколко в 3д формат, качих ги на флашка и като ги пуснах 3д очилата не могат да съединят образите...в магазина ми казаха, че не мога да гледам 3д филми без блу рей плеър...вие как успявате да гледате без него ?![]()
Като пуснете филма просто си натиснете бутона на дистанционното за 3D. Ще излезе меню което ще ви покаже двата подържани формата 3D, избирате този който виждате и 3D-то тръгва. Само ще трябва да си пуснете очилата![]()
А отностно специалистите в магазина просто не искам да ги коментирам. Тотални малоумници!
Двата формата са:
две картини една до друга или две картини една върху друга.Телевизора просто ще ги смеси така, че да може пък очилата да излъжат мозъка , че гледа три измерения![]()
Да аз това го правя само че не се смесва картината....или филма не е 3д или и аз нз...има ли значение в кой вход ще мушна флашката ?
Не , няма значение. Сигурно филма който си дръпнал не е "правилен". Виж някой на който пише, че е SBS.
Здравейте колеги, аз съм нов, но от 2011г имам UE40D6000 SAMSUNG
Знам че темата е стара, но от днес съм с новата версия на софтуера 001026 и вече работят субтитрите .idx/sub филмите си вървят без проблеми със бг субтитри.
Поствам това за всички колеги с този модел телевизор. UE40D6000TW - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG
Поздрави: Младенски