Страница 13 от 98 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Нямам конзола, но просто не мога да повярвам, че магически изчезва лага като се включи PS3. От друга страна всеки си има праг на чувствителност към лагването, мен лично много ме дразни. Имайки предвид как ги правят телевизорите и че май повечето хора не се дразнят, може би просто съм твърде взискателен - многото разцъкване на CS е оставило отпечатък в мен

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

sdyankov

LE40C750R2W LE40C650L1W
    Технология 100Hz Motion Plus Да(200хц) Да(100хц)
    Подръжка Samsung 3D Да Не
    Видео рекордер/PVR/ Да Не

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Нямам конзола, но просто не мога да повярвам, че магически изчезва лага като се включи PS3. От друга страна всеки си има праг на чувствителност към лагването, мен лично много ме дразни. Имайки предвид как ги правят телевизорите и че май повечето хора не се дразнят, може би просто съм твърде взискателен - многото разцъкване на CS е оставило отпечатък в мен
    Не забравяй ,че все пак конзолите са проектирани за работа с ТВ .Не казвам ,че е изчезнал -просто не се усеща и няма такова значение -все пак всички противници също са с ТВ , аз лично не съм забелязал някаква съществена разлика м/у моите ТВ ,а ако трябва да сме точни би трябвало да има и лаг от връзката м/у джойстика и конзолата и т.н. Отделно ,както вече става ясно тази година освен с панелите ,ще се опитат /ТМ и ТП/да ни цакат и с руски модификации на Самсунг моделите ,които нямат нищо общо със серията ,която се водят.

5. Тук е от
    Jun 2011

Мерси на всички, да това за 3Д-то ми беше ясно от началото, но много се чудя дали ми е толкова важно това 3д.... трябват очила трябват чудеса.....
    Видео рекордера е хубаво нещо - интересна информация. Може ли да записва на външно утройство. Към телевизора ще взема един преносим хард.
    За лаг-а четох за този момент... и ме притеснява млако в интерес на истината, защото съм си запален "геймър" от доста години. Можеби ще измисля вариант все пак да се изръся за 46 - 750, само да попитам дали знаете тези, които са в Техномарткер/Технополис Словашки/Унгарски/Руски какви са? Доколкото знам Словашките са най-добрите след корейските.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Вземи си плейстейшъна и тествай на място в магазина. /в магазините също предлагат конзоли ,така че ако ги помолиш може да ти позволят да тестваш и с тяхна бройка/

Отговори на представители Samsung на въпроси по телевизори 2011
    http://www.otvprim.ru/news16379.html

https://www.youtube.com/watch?v=cj9HYR_B77o#ws

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:12046:433#433

Samsung D7000 (2011) Input lag test
    http://www.avforums.com/forums/14372229-post73.html
    http://www.avforums.com/forums/lcd-l...l#post14372229

7. Тук е от
    Jan 2010

Понеже съм със C750 и доста се чудих миналата година между него и 650 да кажа, че поне аз не съм засякъл 750 със матрица различна от Samsung (SQ) за това и нямах драма при отварянето на кашона като дойде

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    То това не е орязана ами направо отсечена с брадва през средата версия .Това направо си е друг модел -няма никакви допирни точки- по-скоро би трябвало да е 40D3003 .
    hristoslav2, много ти благодаря за професионалната консултация. Да разбирам ли, че Samsung 40C5000 e по-добър избор в сравнение със Samsung 40D5003

10. Тук е от
    Jan 2010

Някакво инфо за D650? Кога ще се появи в БГ (и изобщо защо се бави)... Че дадох акъл на един приятел да изчака да се появи и да види на каква е цена е, че C650 нещо ги няма запечатани, D550 за 50Hz а не не смятам че под 8-ма серия Led-a е далавера... Даже по-скоро му казах да чака D630 който не е 3D... За мен (освен ако хитрите търговци не са на друго мнение) ще е най-добро съотношение цена качество за тази година както миналата година C650... Но още ги няма...

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да ,това е варианта -другия /5003/ няма нищо общо - гол е като монитор за PC .

12. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Такъв модел липсва и в официалните страници на Германия, Финландия, Унгария, Гърция, Англия, Украйна, Швейцария, Швеция, Испания, Словения, Сърбия....Има го само в *****!

SAMSUNG UE-40D5003 /*****/
    http://www.samsung.com/ru/consumer/t...ail&returnurl=

Сравнение на SAMSUNG UE-40D5003 със SAMSUNG UE-40D5000
    Функция Allshare Не Да
    Smart Phone Remote support Не Да
    Wireless LAN Adapter Support Не Да
    Технология One Foot Connection Не Да
    ConnectShare™ (USB2.0) JPEG/MP3 Movie
    Anynet+ (HDMI-CEC) Не Да
    MHP/ MHEG (version) Не MHEG 5
    HDMI 2 4
    Порт USB 1 2
    Компонентен Не 1
    Цифров аудио изход (оптичен) Не 1
    ПК вход (D-sub) Не 1
    ПК аудио вход (мини жак) Не 1
    Дизайн Гланцов ToC
    Bezel Type Обичаен Тънък
    дебелина корпуса Тънък Ултратънък
    Цвят на корпуса сажди черен Черен
    Тип подставка Кръгла Правоъгълна
    Завъртане (Вляво/Вдясно) Не Да

Излиза ,че модел D5003 е орязана версия за руският пазар, която представителството на Samsung в България се опитва да пробута на нашият пазар....като мине ..мине.
    hristoslav2, много ти благодаря за професионалната консултация. Да разбирам ли, че Samsung 40C5000 e по-добър избор в сравнение със Samsung 40D5003
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309262462[/time]_________________________________________________

Много ти благодаря, за съвета!

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от anna_f
    от тях двата Samsung 40C5000 е за предпочитане

Сравнение на UE40D5000 и UE40C5000
    100Hz Motion Plus Да Не(50хц)
    Ultra Clear Panel Да Не
    http://www.samsung.com/ru/consumer/t...pe=subtype_p2#

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Аз имам един въпрос ако някой може да помогне. Две страници по назад се дават настройки за калибрация на C650. Аз имам C6500 с SQ матрица и дали тези настройки биха били оптимални и за мен или?

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Можеш да ги пробваш, макар че твоя доколкото си спомням твоя ТВ е с друг процесор и най-важното е с друга подсветка и надали ще бъдат оптимални.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Можеш да ги пробваш, макар че твоя доколкото си спомням твоя ТВ е с друг процесор и най-важното е с друга подсветка и надали ще бъдат оптимални.
    VALENCIA e процесора, но не намирам в нета никъде някой да е постнал настройки за калибрация на C65xx

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

От друга страна, разликата в цените отразява и разликата във възможностите 1150 срещу 1500 лв.

saint056a, и на C650 e Valencia. Така или иначе тествай ги - нищо не губиш. И аз не намерих калибрирани настройки за C6500.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 98 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе