Страница 12 от 98 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от Daxy
    Първото нещо, което направих е на живо, след разговор с кредитния агент да се усведомя, че не повече от три модела с 40 и 42 инчов размер фулл хд с 4 хдми изхода - за 1000 лева с ддс САМО ОТ БРОШУРАТА ИМ! се предлагат на безлихвен лизинг! Фирмата за безлихвен лизинг е само една!

Та така. Търся мнение от човек с въпросния тв, а не някой си чул нещо от някъде си - общи приказки!!!
    Извинявай за "общите приказки", сигурен съм че си много по-хитър от мен и само с "конкретни приказки" и затова не можеш да отидеш в Технополис където до 7-и юли всички телевизори над 400 лв. са с безлихвен кредит от CrediGO. Извинявай, че съм чул нещо от някъде си. Например, че и в Карфур всички над 400 лв. са с безлихвен лизинг, а там и Тошиба има (щото пак са от Техномаркет).

Много съжалявам, че ти загубих времето с общи приказки, жив и здрав.

2.  

3. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Привет на всички
    Снимка на пиксел от матрицата на Samsung LE40D6100 (код 40P1UF3E). Най-вероятен производител - CHI LIN Technology.

Прикачени изображения Прикачени изображения

4. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Извинявай за "общите приказки", сигурен съм че си много по-хитър от мен и само с "конкретни приказки" и затова не можеш да отидеш в Технополис където до 7-и юли всички телевизори над 400 лв. са с безлихвен кредит от CrediGO. Извинявай, че съм чул нещо от някъде си. Например, че и в Карфур всички над 400 лв. са с безлихвен лизинг, а там и Тошиба има (щото пак са от Техномаркет).

Много съжалявам, че ти загубих времето с общи приказки, жив и здрав.
    Аз ли не обеснявам както трябва....видя ли какви са ми условията на търсене? 40 или 42 инча за 1000 лева максимум 1050 лв. с 4 хдми.
    Търся такъв телевизор на безлихвен лизинг за 10 месеца. 1000-105лв..... 10 вноски по 100 до 105 лева на месец.

В Карфур 40 инчовата Тошиба на такъв лизинг дето ми предложиха беше две педи дебела от на баба ми времето - мажеше от 150 см. дивашки

5. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от stefan_os

Сега търся малко тракери за 3д ... и като направя един списък с хубави ще го постна (малко благинка и от мен)
    http://www.3dtorrents.org/index.php?page=torrents

6. Тук е от
    Jun 2011

rostim .... мерси ... направо уникално място .... вчера се рових в десетки сайтове, ама само малка част бяха 3d а в този сайт има много благинки.

Иначе да споделя един проблем. Освен 40d6530 имам и един монитор 19' с ТВ тунер(samsung) и познайте как като си разцъквам телевизора жената ме вика по едно време и установявам, че съм сменил езика на монитора . Проблема е радикално решен - една лепенка на сензора на монитора ... за който и без това не използвам дистанционно.
    Вчера пробвах как се гледат клипове от youtube и само лошото е, че много бавно се борави с дистанционното за търсенето ... не е като клавиатура да се нащрака набързо

7. Тук е от
    Dec 2009

Знаещи хора, имам нужда от консултация. Искам да си купя Tv - Спряла съм се на SAMSUNG UE-40D5003 . Смятат,е ли че е добър избор ? Не се ориентирах, каква е разликата между SAMSUNG UE-40D5003 и SAMSUNG UE-40D5000 (освен в цената), както и каква е разликата между SAMSUNG UE-40D5003 и SAMSUNG UE-40С5000 (освен, че D5003 е 100Hz). Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете!

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Разликата , освен в цената , май основно е в дизайна на телевизора ! И двата са 100Hz !
    Само ми е много чудно какъв е този модел D5003 , не се открива на никоя от европейските страници на Самсунг , явно е някоя орязана версия !
    Ако ще избираш от тези двата само , то избора ти трябва да е D5000 !

10. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Хора, от къде се изключваше автоматичното обновяване на фърмуера на C серията? Уж от всякъде съм го изключил а вчера ми се появи подкана за обновяване! Реших за момента проблема като му дръпнах кабела на мрежата, ама това е временно решение. Видях че и други се оплакват от това но не намерих решение в темата.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет на всички
    Снимка на пиксел от матрицата на Samsung LE40D6100 (код 40P1UF3E). Най-вероятен производител - CHI LIN Technology.

- Panel-LD400CGC-C2,CLL6CC5,10 BITS,40
    - Maker-CHILIN(CMI)
    - Type-S-MVA
    - In service menu - P
    - http://www.samsungparts.com/PartsLis...ch=BN07-01018A

UE40D6100SW-Russia-HQ03->Europe-03

- Panel-6K 40 3D_LTJ400HV03-V,LCD Ce
    - Maker-SAMSUNG
    - Type-S-PVA
    - In service menu - A
    - http://www.samsungparts.com/PartsLis...ch=BN95-00467A
    http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2241_draft.jpg

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от anna_f
    Знаещи хора, имам нужда от консултация. Искам да си купя Tv - Спряла съм се на SAMSUNG UE-40D5003 . Смятат,е ли че е добър избор ? Не се ориентирах, каква е разликата между SAMSUNG UE-40D5003 и SAMSUNG UE-40D5000 (освен в цената), както и каква е разликата между SAMSUNG UE-40D5003 и SAMSUNG UE-40С5000 (освен, че D5003 е 100Hz). Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете!
    Такъв модел липсва и в официалните страници на Германия, Финландия, Унгария, Гърция, Англия, Украйна, Швейцария, Швеция, Испания, Словения, Сърбия....Има го само в *****!

SAMSUNG UE-40D5003 /*****/
    http://www.samsung.com/ru/consumer/t...ail&returnurl=

Сравнение на SAMSUNG UE-40D5003 със SAMSUNG UE-40D5000
    Функция Allshare Не Да
    Smart Phone Remote support Не Да
    Wireless LAN Adapter Support Не Да
    Технология One Foot Connection Не Да
    ConnectShare™ (USB2.0) JPEG/MP3 Movie
    Anynet+ (HDMI-CEC) Не Да
    MHP/ MHEG (version) Не MHEG 5
    HDMI 2 4
    Порт USB 1 2
    Компонентен Не 1
    Цифров аудио изход (оптичен) Не 1
    ПК вход (D-sub) Не 1
    ПК аудио вход (мини жак) Не 1
    Дизайн Гланцов ToC
    Bezel Type Обичаен Тънък
    дебелина корпуса Тънък Ултратънък
    Цвят на корпуса сажди черен Черен
    Тип подставка Кръгла Правоъгълна
    Завъртане (Вляво/Вдясно) Не Да

Излиза ,че модел D5003 е орязана версия за руският пазар, която представителството на Samsung в България се опитва да пробута на нашият пазар....като мине ..мине.

13. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте на всички,
    Да започна с това, че съм нов във форума - много хубаво място, с безкрай полезна информация.
    И така да си мина към въпроса.
    От месец два разглеждаме с баща ми за телевизор, четем ревю-та, гледаме по магазини, форуми и какво ли още не - във връзка, с което почвам да придобивам впечатление, че колкото повече знаеш, толкова по-трудно можеш да избереш.
    Поне мисля, че вече оканчателно се спряхме в/у вариант LCD, тъй като ще има и конзола и от всичко прочетено останах с убеждението, че за конзоли е по добрият вариант.
    И такаа..... имам нужда от консултация за едно телевизорче - Samsung LE40C750 (линк към техномаркет - http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-40c750 )
    Бюджета, с който разполагам е горе-долу в този диапазон макс ~ 1 700 лева.
    Само, че без да съм отишъл на място и да прочета стикерите на телевизора, не ми е ясно каде е произведен - ако някой знае - .
    Стаята, в която ще е разполежен телевизора ми позволява да го гледам от приблизително 3 метра, и много се чудя дали да не вземем 46 инча, но вече модел 750 - 46 инча идва малко скъпичак 1 999 лева ( http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c750 )
    Тук се чудя дали не идва като вариант модел 650 - 46 инча 1 600 лева ( http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c650 )
    Честно казано незнам каква е основната разлика между 6та и 7ма серия. И имайки в предвик факта, че телевизора ще бъде комбиниран с конзола PlayStation 3 (която е доста функционална), и озвучение - Samsung HW - C560S рисивър с 5+1 ( http://www.technomarket.bg/products/...msung-hw-c560s )
    Има ли нещо, което ще загубя ако взема 650 вместо 750 - което да не успея да реванширам с PS-а.
    Ако има и нещо друго съществено което забравям, като разлики в характеристиките между 6та и 7ма серия.
    Важно е USB player-а да чете всички формати, за HD и Blu-Ray ще използвам PS-a.
    Всеки акъл ще ми дойде от полза!

Благодаря много предварително!

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Такъв модел липсва и в официалните страници на Германия, Финландия, Унгария, Гърция, Англия, Украйна, Швейцария, Швеция, Испания, Словения, Сърбия....Има го само в *****!

SAMSUNG UE-40D5003 /*****/
    http://www.samsung.com/ru/consumer/t...ail&returnurl=

Сравнение на SAMSUNG UE-40D5003 със SAMSUNG UE-40D5000
    Функция Allshare Не Да
    Smart Phone Remote support Не Да
    Wireless LAN Adapter Support Не Да
    Технология One Foot Connection Не Да
    ConnectShare™ (USB2.0) JPEG/MP3 Movie
    Anynet+ (HDMI-CEC) Не Да
    MHP/ MHEG (version) Не MHEG 5
    HDMI 2 4
    Порт USB 1 2
    Компонентен Не 1
    Цифров аудио изход (оптичен) Не 1
    ПК вход (D-sub) Не 1
    ПК аудио вход (мини жак) Не 1
    Дизайн Гланцов ToC
    Bezel Type Обичаен Тънък
    дебелина корпуса Тънък Ултратънък
    Цвят корпуса ъглов черен Черен
    Тип подставка Кръгла Правоъгълна
    Завъртане (Вляво/Вдясно) Не Да

Излиза ,че модел D5003 е орязана версия за руският пазар, която представителството на Samsung в България се опитва да пробута на нашият пазар....като мине ..мине.
    То това не е орязана ами направо отсечена с брадва през средата версия .Това направо си е друг модел -няма никакви допирни точки- по-скоро би трябвало да е 40D3003 .

16. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от sdyankov
    Здравейте на всички,
    Да започна с това, че съм нов във форума - много хубаво място, с безкрай полезна информация.
    И така да си мина към въпроса.
    От месец два разглеждаме с баща ми за телевизор, четем ревю-та, гледаме по магазини, форуми и какво ли още не - във връзка, с което почвам да придобивам впечатление, че колкото повече знаеш, толкова по-трудно можеш да избереш.
    Поне мисля, че вече оканчателно се спряхме в/у вариант LCD, тъй като ще има и конзола и от всичко прочетено останах с убеждението, че за конзоли е по добрият вариант.
    И такаа..... имам нужда от консултация за едно телевизорче - Samsung LE40C750 (линк към техномаркет - http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-40c750 )
    Бюджета, с който разполагам е горе-долу в този диапазон макс ~ 1 700 лева.
    Само, че без да съм отишъл на място и да прочета стикерите на телевизора, не ми е ясно каде е произведен - ако някой знае - .
    Стаята, в която ще е разполежен телевизора ми позволява да го гледам от приблизително 3 метра, и много се чудя дали да не вземем 46 инча, но вече модел 750 - 46 инча идва малко скъпичак 1 999 лева ( http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c750 )
    Тук се чудя дали не идва като вариант модел 650 - 46 инча 1 600 лева ( http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c650 )
    Честно казано незнам каква е основната разлика между 6та и 7ма серия. И имайки в предвик факта, че телевизора ще бъде комбиниран с конзола PlayStation 3 (която е доста функционална), и озвучение - Samsung HW - C560S рисивър с 5+1 ( http://www.technomarket.bg/products/...msung-hw-c560s )
    Има ли нещо, което ще загубя ако взема 650 вместо 750 - което да не успея да реванширам с PS-а.
    Ако има и нещо друго съществено което забравям, като разлики в характеристиките между 6та и 7ма серия.
    Важно е USB player-а да чете всички формати, за HD и Blu-Ray ще използвам PS-a.
    Всеки акъл ще ми дойде от полза!

Благодаря много предварително!
    LE46c650 НЕ Е 3D
    и е 200 Clear Motion Rate
    а c750 e 3D 400 Clear Motion Rate

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

sdyankov
    Между C650 и C750 разликата е, че втория има 3D.
    Ако ще играеш игри сериозно от конзолата, по-назад в темата има линкове към един италиански сайт с тестове за лаг. 6, 7, 8-а серия на Самсунг имат лаг според тестовете, и според моя личен опит. Явно се дължи на сложната обработка на сигнала. Преди да купуваш пробвай дали те дразни или не, за да няма разочарование вкъщи. Иначе като телевизор, мога да атестирам за C650, че е страхотен. Същото важи и за C750 имайки предвид, че разликата е само в допълнителното 3D, макар че аз не харесвам и бягам далече от 3D.

Ако се насочиш към 5-а серия (C550) поради това че няма толкова лаг, разликите са (освен че е само 1200 лв. за 46-инча):
    Няма гланцов екран - картината не изглежда така "черна" (в добрия смисъл, т.е. на 650 и 750 картината е по-впечатляваща), но пък няма и толкова отражения
    Няма Internet@TV - което според мен не е важно, имай предвид че това не е интернет като на компютъра, а техни специални приложения за няколко сайта + елементарни игрички
    Няма Motion Plus (100Hz) - това на място трябва да си прецениш интересува ли те; Motion Plus не може да оправи лага от 40мс, филмите ги прави като евтини сапунки, провери го със спорт дали ти е важно

Медиа плейърите на Самсунг четат почти всичко, надали ще те разочарова, а и по-широко съвместими вградени плейъри на пазара няма, тъй че няма алтернатива. Тоест реалната алтернатива за по-добър плейър е само външен.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако изобщо намериш 46С750 -взимай ,това с лага при ПС3 не важи -също личен опит- а ТВ е може би най-добрия модел от миналата година.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 98 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе