Страница 23 от 98 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Благодаря Ви, господин civica.Видях го и ми хареса. Ще се опитам в Русе да намеря човек, който да ми помогне за подсветката. С удоволствие и нетърпение ще следя отзивите за този модел, защото ще имам възможност да го закупя през м.септември. Благодаря на Вас и на всички, които ще имат добрината да споделят своето мнение.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Е , до септември има доста време и може да се появи и някое ревю !

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kostanev
    Форумът Ви е прекрасен!...Впечатлен съм и моля за съвет...Категорично не желая 3D. Също и Skype. Спрях се на Samsung UE40D5500...http://www.technomarket.bg/products/...-ue-40d5500...На него искам да гледам телевизия, снимки, слайдшоу и филми със средно качество от лаптопа или от твърдия диск чрез домашната мрежа. И малко от Smart TV, каквото е възможно...Три пъти четох за телевизорите Samsung в началото на форума, но не всичко разбрах. Особено за матрицата и панела...Моля Ви, напишете ми нещо повече за този модел...Каква би била матрицата или панела,как да ги разпозная по по-лесен начин, къде са го сглобили,и още, каквото знаете...Изпитвам ужас, че мога да попадна на Китайско творение... Благодаря Ви в аванс. И естествено с уважение...
    Добре си се ориентирал.
    За матрицата погледни вторият ред /изписан вертикално на стикера залепен отзад на телевизора/
    Гледай да пише - Version No: 01
    вероятно матрицата в модела Samsung UE40D5500 е същата като в Samsung UE40D5000
    UE40D5000PW-Russia-CN01->Europe-01
    -Panel-LD400BGC-C1,CLL6BC2,8 BITS,40
    -Maker-CHILIN (CMI)
    -Type-S-MVA
    -In service menu - P
    Още първата вечер след покупката го прегледай в тъмна стая на едноцветна заливка за неравномерна подсветка, ако е ясно видима на другият ден го върни и поискай подмяна с друга бройка.
    Не трябва да има такива по-ярки зони ,като на снимката - всичко трябва да е равномерно.
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...FTB8ZzM2kg&t=1

5. Тук е от
    May 2011

Благодаря Ви, господин hristoslav2!...В целия форум чета и се възхищавам на Вашите познания, които добронамерено споделяте. Ще копирам текста от вашия съвет и когато отида да го купувам, ще сравнявам и внимавам. Също ще проверя и за подсветката...Още веднъж Ви благодаря. Великодушието на човека с познание, е: ‎"Степента на духовност,която е необходима, за да ни се понрави някой, е твърде точно мерило за собствения ни дух" Артур Шопенхауер

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

kostanev
    До септември има време дотогава ще се появи собственик и на този модел /вероятно и ревю/ ,който ще сподели плюсовете и минусите му.
    Версията на матрицата може и да е различна от Version No: 01
    Version No: 02 или Version No: 03
    Това са различни типове от различни производители ,но със сходни характеристики покриващи изискванията за даденият модел телевизор.

7. Тук е от
    Aug 2010

Има ли начин да кача предишен софтуер на телевизор UE-37C5000, тъй като последният нещо не ми харесва?

Това ,което пише във Форума при мен не работи.

ЦИТАТ:
    "Има ли възможност за възстановяване на стар фирмуер ?
    В меню на надстройка на софтуера и под меню за избор на usb, и под менюто -горе е алтернативният фърмуер, а долу фигурира старата версия, преди ъпдейта. Именно оттам става връщането на стария фирмуер...

Ако включите телевизора и докато мига червеният индикатор натиснете и задръжте бутона "Source" -
    телевизора веднага започва обновление на фърмуера от флашката която е поставена предварително!
    Вероятно ако човек развали нещо в сервизното меню, то може да ъпгрейдне нормално с флашка и да направи така както е написано."

В менюто срещу алтернативен фърмуер не излиза нищо ,само чертички и е потъмнено /не е активно/.
    Номерът с флашката и бутона "Source" също не се получава...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

40д6100 е само 100 лв. по скъп, защо толкова бягате от това 3д, дори и да не възнамерявате в момента да го гледате. винаги на една и съща цена се взима по високия клас.
    понякога клиенти идват и казват покажи ми най хубавия тв ама да не е 3д.това е нещо като, покажи ми най хубавия мерцедес ама да няма климатик, просто няма такъв. от тази година 3д слагат още от средния клас.каквито модели са 5500, 6000,6100, да не кажа, 6500, който за мен тази година е най усреднено предложение от самсунг,но все пак си е със сериозна цена.

10. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Понеже по-назад в темата видях че е писано за Net Player, бях въвел линк към "uletno" и преди можех да гледам филми макар и с руско аудио, но вчера забелязах че като пусна някой филм ми дава съобщение "unsuported container" и това е с всички филми ( дори тези, които преди съм гледал), някой дали има същия проблем. Може ли да е свързано с ъпдейта на софтуеъра на телевизора?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

kiroslavov - прочети тук
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:19152

12. Member
    Тук е от
    Apr 2010

на този линк като гледам е описано с качване на сървър на компютъра. При мен работеше само като съм направил юзер "develop", бях сложил настройките и всичко работеше.Предпочитам тези уидгети да не са свързани с компютъра, а директно от телевизора към интернет.

13. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте. Вече 3-ти ден чета почти по цял ден само секцията Телевизори и проектори и все още не мога да прочета всичко. Евала за форума и старанието на hristoslav2 ,всичко това е брутално много работа За съжаление обаче незнам дали от прекалено голямото инфо все още ми е малко или много каша в главата. Знам , че отсях доста подробности от въпроса "решил съм да си купя нов телевизор какъв да взема ?". И така стигнах до свой извод:
    Трябва ми 40" LCD на което ще се гледа тв основно и филми HD ще вързвам и pc чат пат .След дълго четене и запознаване със 7-те основни марки и разглеждане на + и - стигнах до избора Самсунг колкото и да не беше мой фаворит в началото. С единствения притесняващ ме минус "Голям ЛАГ" въпреки ,че ще проверя това на място както и тип матрица вид подсветка и всичко препоръчано от hristoslav2 за което благодаря още веднъж . Не можах обаче да се запозная с характеристиките на всички модели на Самсунг .Равносметката е до 1300 лв макс, ако е до 1000 най добре Не разбрах също разликата между C i B серията. Като функционалност ми хареса Ц750 и Ц6000 въпреки,че там надвишаваме малко до към 1500 лв май. Но в крайна сметка това ПВА не ми е на всяка цена . Съвет? Не държа на Wi-fi skypove "майпове" и тн. има Pc за тези цели. Дано е станало достатачно ясно какво ми трябва Ако не ще дообсъдим . Благодаря на който се отзове.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колегa , имаш много страннен изказ и тези съкращения са много смесени - ПВА ?/ що е то / !
    Разлика между серия В и С - различни години на производство / 2009 и 2010 / и произтичащите разлики от развитието на технологията през годините ! И това с ЛАГ-а - ей голям проблем !!
    Самсунг С750 е много добър модел , но трудно се намира запечатка , следва С650/С550 или модел 2011 D550 ! Тези всичките не са LED LCD TV , който са свръх актуални към момента !

16. Тук е от
    Apr 2010

привет на всички в този наистина интересен и доста полезен форум.Тези дни съм решил да отскоча до някой от маркетите и да се огледам за новичък LCD телевизор за спалнята.Разстоянието е около 2,5 метра и си мисля, че 32 инчов дисплей ще ми е достатъчен.Както може би се очаква,логично е тв-то да се гледа от леглото, което значи, че ъгъла на виждане ще пада малко отдолу на горе.Т.е. ще ми е необходимо да е с добър ъгъл на виждане.Ще гледам най-вече цифрова кабелна- филми и много спорт (маниак съм).Чета в различните теми и вече наистина се обърках сериозно, но като,че ли избора ми пада върху Самсунг 650.Гледам, че има и 653, някой би ли ми казал каква е разликата между двата модела и изобщо правилна ли ми е насоката.Приемам съвет и за други телевизори, дори и плазми, ако прецените, че са по-подходящи в моя случай.Благодаря предварително!

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ето ти сравнение - http://www.plasma-lcd-crt.com/compar...sung_le-32c650 и се вижда , че нямат разлика в функциите , явно в дизайна има разлика - цвят рамка , стойка ,... !

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    Както може би се очаква,логично е тв-то да се гледа от леглото, което значи, че ъгъла на виждане ще пада малко отдолу на горе!
    Логично е също да ползваш и по-ниска мебел като поставка за ТВ-то !

18. Тук е от
    Apr 2010

нямам шанс за друга мебел, тъй като самото място е вградено в една ниша и няма мърдане...Благодарско за линка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 98 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе