Страница 24 от 98 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Направо си за плазма.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

А по-добре - проектор !

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    ...Благодарско за линка.

4. Тук е от
    Jul 2011

Верно е понякога сам на себе си се чудя да го ева. Грешката е вярна искал съм да кажа PVR не ПВА което и аз незнам кво значи :D Това за годините не съм му обърнал внимание честно. И това с лага пак си е моя грешна интерпретация. Аз го свързвах с забавянето на упресняване на картината а то се има в предвид самия процесор ,че лагва вероятно.
    Какво значи "запечатка" ? И относно свръх актуалността не разбрах моделите които ти описваш ли са свръх актуални или LED телевизорите. И като са свръх актуални значи ли са свръх добри Дано да ми е по-малко странен исказа този път.

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от FRAGMENT
    Какво значи "запечатка" ?
    Телевизор в запечатан , неотварян кашон , а не мостра , забърсана от прахоляка , която се продава на редовна цена !

И относно свръх актуалността не разбрах моделите които ти описваш ли са свръх актуални или LED телевизорите. И като са свръх актуални значи ли са свръх добри Дано да ми е по-малко странен исказа този път.
    Моделите , който описвам не са LED ! Просто всеки е хукнал да купува LED LCD , е лошо няма , но подсветката им още не се е утвърдила , но и това ще стане в близко бъдеще , ако не излезе нещо съвсем ново ! И според мен не са свръх добри !

6. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте, можете ли да ми кажете къде да си проверя работните часове на SAMSUNG C650?

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

А сега , кой не е чел темата отначало ! В сервизното меню , а как се влиза там за ТВ модел 2010 , на стр.1 !

8.  

9. Тук е от
    Aug 2010

Има ли начин да кача предишен софтуер на телевизор UE-37C5000, тъй като последният нещо не ми харесва?

Това ,което пише във Форума при мен не работи.

ЦИТАТ:
    "Има ли възможност за възстановяване на стар фирмуер ?
    В меню на надстройка на софтуера и под меню за избор на usb, и под менюто -горе е алтернативният фърмуер, а долу фигурира старата версия, преди ъпдейта. Именно оттам става връщането на стария фирмуер...

Ако включите телевизора и докато мига червеният индикатор натиснете и задръжте бутона "Source" -
    телевизора веднага започва обновление на фърмуера от флашката която е поставена предварително!
    Вероятно ако човек развали нещо в сервизното меню, то може да ъпгрейдне нормално с флашка и да направи така както е написано."

В менюто срещу алтернативен фърмуер не излиза нищо ,само чертички и е потъмнено /не е активно/.
    Номерът с флашката и бутона "Source" също не се получава...

Е, май ще чакам да излезе по-нов софтуер.

10. Тук е от
    Jul 2011

civica Благодаря . А имаш ли някаква идея защо новия модел Д550 е 100 лв надолу от ц650(вярно е 650-550=100 ама едва ли това е правилната математика ) аз не виждам някакви фрапиращи разлики, а е по-нов модел.Идеята ми е има ли нещо което да ме насочи към един от двата повече?
    http://www.plasma-lcd-crt.com/compar...sung_le-40c650

И още един странен въпрос.... какъе е еквивалента на Samsung LE40C650 на Panasonic?

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това с цените не мога да ти го обясня , всеки си продава на цени каквито си иска !

12. Тук е от
    Jul 2011

Идеята ми е има ли нещо което да ме насочи към един от двата повече?
    http://www.plasma-lcd-crt.com/compar...sung_le-40c650
    И още един странен въпрос.... какъе е еквивалента на Samsung LE40C650 на Panasonic?
    Благодаря за лаконичния отговор някой да има идея относно другите 2 въпроса, че с тези отговори започнах да чувствам вина за въпросите си?

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ама и въпросите ти са малко странни , ще прощаваш , някой да ме насочи , еквивалент по цена , функции или какво , това и сам можеш да го прецениш !
    Предполагам , че за да питаш си има някаква причина , но и за изчерпателен отговор си иска подготовка , я с информация или от опит !

Примерно Самсунг 40С650 - Панасоник L42G20 или Панасоник L42V20 - при Панасоник няма 40" !

14.  

15. Тук е от
    Jul 2011

Ами еквивалент по функции, качество на матрица, подсветка, основните неща предполага се ,че еквивалентните по функционалност ще са еквивалентни(що годе) и по цена. Още в началото на въпросите ми писах че 3 дена чета характеристики които ме омотаха до безсъзнание. Очевидно перфектния телевизор не съществува,идеята ми е да избера най-малкото зло, ако мога така да се изразя. В крайна сметка не може всеки да разбира от всичко, както си му е по български. Интересуват ме няколко марки и модели телевизори около 1000-1200(300) лв. 40" LCD (не LED подсветка)които са най-малко проблемни. Едва ли ми е толкова сложен въпроса за някой просветен в материята ,а може би съм объркал раздела на странните си въпроси и исказ ?
    civica не влагам нищо лично в исказа си просто искам да получа информация за некакъв сгоден телевизор щото ми писна да гледам в кинескопа на изгорелия, а не искам да взема 1-вия телевизор който ми видят очите(предпочитам да попитам знаещ) Това е всичко което ме интересува

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Напълно те разбирам , че искаш да си купиш най-доброто за парите , който имаш ! Ако те успокоява има статистика из форума , кой каква марка има , но това нищо не значи ! Самсунг 40С650 е доказал се ТВ , но ако е с матрица на Самсунг е най-добре , но това си е до късмет ! Тошиба също имат добри 40" модели с CCFL подсветка и матрица на Самсунг , LG LD750 също става , но май беше 42" !

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

C650 И D550 не са еквивалентни.

D550 = C550
    Резонният въпрос би бил "да дадем ли 100 лв. за буква D?". Резонният отговор - "не".

C650:
    - Полугланцов екран с антирефлексно покритие (според мен основната екстра на този ТВ, прави картината "черна" и контрастна в най-добрия плазмен смисъл)
    - Валенсия процесор - MotionPlus (или както му викаме "сто (двеста) херца"), Internet@TV, PVR (записване на предавания от телевизията; само чрез отключване през сервизното меню)

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Lance

C650 И D550 не са еквивалентни.

Къде и кой е казал това ? Търсеше се еквивалент на С650 при Панасоник ! Ако си имал това впредвид !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 98 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе