Страница 74 от 98 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от bonos
    Боравя си нормално с дистанционното. Проблемът не е в изключването на телевизора, а това, че по никакъв начин дистанционното не му влияе. Диодът не се променя по никакъв начин при натискана на който и да е бутон, вкл. и за включване и изключване на телевизора. Вчера звънках до сервиза и ми казаха, че ще трябва да го нося там. Можело да се е зацапало някакво "око" или още не знам си какво... Това ще стане в събота и ако до тогава някой има някаква идея ще съм благодарен да сподели.
    Поста ми се отнасяше за колегата tatoo ,а ти може да си отвориш дист. у-е и да го почистиш ,най-вероятно се е позацапало -не ти трябва сервиз за тая работа.

2.  

3. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Поста ми се отнасяше за колегата tatoo ,а ти може да си отвориш дист. у-е и да го почистиш ,най-вероятно се е позацапало -не ти трябва сервиз за тая работа.
    Не, не е там проблемът. Имаме още един телевизор и съм пробвал дистанционните. Въпросният телевизор не пали и с двете, докато и двете дистанционни действат на другия.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320157080[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от dimon
    Най-вероятно имаш проблем с IR приемник ( окото приемащо инфрачервения сигнал) , ако всичко с ДУ е наред . Понякога и някой куплунг не е щракнат добре , като се има предвид словашката сглобка . "Окото" няма как да се зацапа и после пак да се самоочисти !!!
    Заменя се платката с тъч бутоните и IR приемника , които са разположени заедно.

от къде си ?
    От София съм. Телевизорът е гаранционен и ми препоръчаха в Пан сервиз в Младост. С две думи заминава на сервиз Благодаря за инфото!
    РР То пък се оказа, че не съм можел да си избирам сервиза... Сега говорих с тях и ми казаха, че по сериен номер ще стане ясно дали е при тях или в КК Сервиз

4. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от chlorofil
    Здравейте, от няколко дена нямам звук на Диема. Имам Samsung C7000 и се ползва вградения цифров тунер. Телевизията е на Тракия кабел. На другия телевизор няма проблем с допълнителния приемник. Рових из настройките, но нищо не открих. Ако го пусна на аналогова телевизия се оправя.Някакви идеи? Благодаря предварително.
    Не се безпокой, и аз съм на Тракия кабел, и я ползвам с вградения цифров тунер. Както при теб, от няколко дена нямам звук, при цифровия сигнал, а при аналоговия има. ТВ-то ми е 40С650, и почти съм сигурен, че е от кабелния оператор. Затова, обади им се /има дежурни там/, и не пипай нищо по ТВ-то, за да не прецакаш нещо. Аз, ще го направя, но засега нямам време, т.к. Диема, не ми е приоритетна.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от bonos
    Не, не е там проблемът. Имаме още един телевизор и съм пробвал дистанционните. Въпросният телевизор не пали и с двете, докато и двете дистанционни действат на другия.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320157080[/time]_________________________________________________
    От София съм. Телевизорът е гаранционен и ми препоръчаха в Пан сервиз в Младост. С две думи заминава на сервиз Благодаря за инфото!
    РР То пък се оказа, че не съм можел да си избирам сервиза... Сега говорих с тях и ми казаха, че по сериен номер ще стане ясно дали е при тях или в КК Сервиз
    Няма такива филми за серийните номера ! И двата сервиза поддържат Samsung. Пан сервиз от миналата година ( и си нямат хал хабер) , КиК от 100 години .
    Не се занимавай с Пан сервиз ( и със серийни номера)- отивай си в КиК . Имат няколко сервиза в София , който ти е удобен , няма проблем , няма серийни номера , няма нищо...

ако имаш проблем , пиши ми на лични !

6. Тук е от
    May 2010

Няма такива филми за серийните номера ! И двата сервиза поддържат Samsung. Пан сервиз от миналата година ( и си нямат хал хабер) , КиК от 100 години .
    Не се занимавай с Пан сервиз ( и със серийни номера)- отивай си в КиК . Имат няколко сервиза в София , който ти е удобен , няма проблем , няма серийни номера , няма нищо...

ако имаш проблем , пиши ми на лични !
    ОК, благодаря!

7. Тук е от
    Jan 2010

Няма да стане и аз съм на тракия кабел и при мен беше така на диемата ,сега е при кино нова от оператора ще да е.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Имам Samsung 37C650 и преди малко фирмуера се обнови по мрежата до версия T-VALDEUC 3011.0. Не забелязвам никаква разлика. Някой има ли представа какви са промените?

10. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    За собствениците на Samsung D6000.....
    http://www.jocys.com/Hardware/Samsung.htm
    В Германия търговците продавали UE**D6000... са склонни да компенсират собствениците като им върнат 150 ЕВРА :

http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x...L_HD_3D_Defect

В БГ дали ще има такава "радост " ?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В Германия търговците продавали UE**D6000... са склонни да компенсират собствениците като им върнат 150 ЕВРА :

Това са 300 лева - тоест разликата между моделите D6000 и D5000

Има си закон за защита на потребителя

Глава втора
    ИНФОРМАЦИЯ, ПРЕДОСТАВЯНА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Раздел I
    Общо задължение за предоставяне на информация

Чл.4. Търговецът е длъжен да предостави на потребителя, преди придобиването на стоката или ползването на услугата, подходяща информация, позволяваща му да направи своя избор, която включва:
    1. всички характеристики на стоката или услугата, които трябва да бъдат известни на потребителя, включително състава, опаковката, както и инструкция за ползване, комплектовка и поддържане;

Чл.5. (1) Търговецът е длъжен да предоставя информацията за стоката или услугата в писмена форма или по друг подходящ начин, който позволява възприемането й от потребителя. Когато се предоставя в писмена форма, информацията задължително трябва да е на български език и да е изразена в единиците на величините от Международната система единици SI.
    (2) Информацията трябва да бъде вярна, пълна и разбираема.

Чл.6. Търговецът е длъжен да определи специално обозначени места, отделени от местата на останалите стоки в търговския обект, и предварително да информира по подходящ начин потребителите, когато предлага:
    1. употребявани стоки;
    2. нехранителни стоки с изтекъл срок на годност, чиято продажба не създава опасност за живота и здравето на потребителите;
    3. стоки с отклонения от предварително обявените показатели, чиято продажба не създава опасност за живота и здравето на потребителите;

Чл.7. Търговецът не се освобождава от задълженията по чл.4-6 дори когато не е получил необходимата информация от доставчика или производителя.

Раздел II
    Етикетиране на стоките
    (3) Информацията, съдържаща се в етикета, трябва да бъде разбираема, достъпна, ясна, лесна за отличаване и да не бъде подвеждаща.

Раздел IV
    Нелоялни търговски практики
    (загл. и разд. нови,ДВ,бр.64 от 2007 г.)
    Чл.68д. (нов,ДВ,бр.64 от 2007 г.)
    (1) Търговска практика е заблуждаваща, когато съдържа невярна информация и следователно е подвеждаща или когато по някакъв начин, включително чрез цялостното й представяне, заблуждава или е в състояние да въведе в заблуждение средния потребител,
    дори и ако представената информация е фактически точна относно някое от обстоятелствата, посочени в ал.2, и има за резултат или е възможно да има за резултат вземането на търговско решение, което той не би взел без използването на търговската практика.

Има още много ако ви се търси
    http://law.dir.bg/reference.php?f=zzpot-05

Първо ги питайте, да видим какво ще отговорят
    http://www.samsung.com/bg/info/contactus.html

Второ при търговеца
    1-ви вариант - връща част от парите-разликата между 6000 и 5000
    2-ри вариант - подменя безплатно D6000 за D7000
    3-ти вариант връщате телевизора и ви връщат цялата сума

Трето
    Жалба към комисията онлайн можете да подадете на тази страница
    http://www.kzp.bg/index.php?mode=vie...document_id=19

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

13. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от peterkk
    Имам Samsung 37C650 и преди малко фирмуера се обнови по мрежата до версия T-VALDEUC 3011.0. Не забелязвам никаква разлика. Някой има ли представа какви са промените?
    Би ли ни информирал, дали PVR функцията работи след обновяването на фирмуера на T-VALDEUC 3011.0, ако си я активирал преди това. Защото имаме горчив опит при обновяването на фирмуера до T-VALDEUC 3009.2, където се изгуби тази активирана преди това функция. И, добре, че беше някаква немска програмка, за да я отблокираме.
    Отнася се за ХХС650.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320256599[/time]_________________________________________________

А, за промените виж това
    http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=10&t=2537

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Не съм активирал PVR функцията, защото доколкото зная работи само с цифровия тунер на ТВ-то. А аз не го ползвам. Гледам Бусатком и има 2-3 ефирни цифрови канала.

16. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Относно 3Д то на 6 та серия , мисля , че всички притежатели на въпросните телевизори трябва да си отстояват правата.Нека търговците си търсят компенсациите от производителя.Защо винаги крайния потребител трябва да е потърпевш?

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

В България вече има стикери на TUV Rheinland, че са сертифицирани 3D Full HD, можем да се оплачем на http://www.armenskipop.net/

18. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    В България вече има стикери на TUV Rheinland, че са сертифицирани 3D Full HD, можем да се оплачем на http://www.armenskipop.net/
    Ами който си мисли така , да си трае ! Други се оправят и дори са на далавера !!!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320265718[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Днес е щастливия ти ден !!! , дяволе '666...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 74 от 98 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе