Страница 22 от 98 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от vasok
    Един рутер ползвам, когато връзвам лаптопа към мрежата безжи4но IP e едно когато се връзвам жично е друго, но на телевизора винаги е едно и също
    Какво е.Нали затова трябваше да го покажеш.Как би могъл човек да даде съвет (ако може ) след като няма отправна точка.Ако са в една съща мрежа двете устройства,няма как да не се виждат (освен ако са взети специални мерки за това).

2.  

3. Тук е от
    Jul 2011

Ще ги напиша но не съм пред телевизора в момента. IP - то на тлевизора е 192.168.0.11, на компютъра жично свързан е 192.168.0.12, безжично е 192.168.0.13.

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Daxy
    Уникални тъпани има в този форум!
    Наистина е така ! Питаш нещо , а те не ти казват !

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dimitar64
    Здравей, Христослав2, пробвах да сложа стария 3006 фърмуер като промених minor версията на 3010.1, но телевизоът не я разпознава, явява се иконка, че няма файлове на ъпгрейд на флашката. Пробвах какви ли не варианти, с папка, без папка, с различни означения,но не става, може би нещо бъркам, какви точно са стъпките, четох първата страница от този форум и следвах стъпките - имам питане, като инсталирам на флашката фърмуера, ми се явяват три файла: единият с иконката, с която съм го свалил и още две папки - едната с името на фърмуера и друга с име image. Това ли трябва да го има на флашката за ъпгрейдване?
    Eдното е инструкция другото е фирмуера
    Промени на 3009.3 и ако пак не стане не пипай нищо повече

Цитат Първоначално публикувано от chasovnik
    хора помагайте, телевизора е LN32C550. след като му пуснах хотел мод my дадох clone tv to usb. до тук добре. активирах и функцията за запис и край. телевизора не намира канали. върнах през хотел мод - клон юсби то тв и нищо.
    направо се осрах.
    длна и медия плеъра работят.
    LN - това е американски модел и вероятно там процедурата е малко по различна!!

Цитат Първоначално публикувано от chasovnik
    след фактори резет от сервизното меню нищо не стана. само му се резетна дата на покупка и предполагам часовете работа.
    почнаха на принципа: проба-грешка и установих, че се е променил параметъра за тунера?????? както и да е сега тръгна и тв се вижда.
    ??? Пипал си нещо в регионалните настройки

Цитат Първоначално публикувано от miro82
    Преди 1 месец си купих САМСУНГ С 6000 ЛЕД. Бях много доволен от него до миналата седмица.
    Купих си и К модул чисто нов от Близу.
    Всичко беше супер до преди няколко дни.
    От 1 седмица сече и прекъсва адски на цифровата телевизия.
    Вчера идва момче от Близу игра си 3 часа донесе нов К модул нова карта опъва нов кабел слага филтри и НИЩОООО....
    Много съм притеснен защото той каза че най-вероятно проблема е в телевизора.
    А и вчера изписа лош сигнал и започна сам да се включва и изключва. Това го направи 5-6 пъти.
    И аз вече започвам да си мисля че в телевизора е проблема.
    Хубавото е че пазя кашона но дали имам шанс за подмяна на телевизора в Техномаркет?
    Някой ако се сеща къде може да е проблема нека пише ще съм мноооогооо благодарен!!!
    проблема е в кабелният оператор

Уникални тъпани има в този форум!
    Прочети 1 страница /пост 10/ на Темата !!! И без повече прилагателни! Това ,че те мързи да четеш е друга работа...

6. Тук е от
    Jul 2011

Преди 1 месец си купих САМСУНГ С 6000 ЛЕД. Бях много доволен от него до миналата седмица.
    Купих си и К модул чисто нов от Близу.
    Всичко беше супер до преди няколко дни.
    От 1 седмица сече и прекъсва адски на цифровата телевизия.
    Вчера идва момче от Близу игра си 3 часа донесе нов К модул нова карта опъва нов кабел слага филтри и НИЩОООО.... sad sad sad
    Много съм притеснен защото той каза че най-вероятно проблема е в телевизора.
    А и вчера изписа лош сигнал и започна сам да се включва и изключва. Това го направи 5-6 пъти.
    И аз вече започвам да си мисля че в телевизора е проблема.
    Хубавото е че пазя кашона но дали имам шанс за подмяна на телевизора в Техномаркет?
    Някой ако се сеща къде може да е проблема нека пише ще съм мноооогооо благодарен!!! Ole yahoo yahoo yahoo
    Момчета бяха тук техниците от Близуу още час и половина - мериха сменяха слагаха някакви филтри и казаха че тунерът на ТВ е изпищял.
    А телевизора е нов на 1 месец...
    Не че не може да е изпищял но не ми се вярва и не искам още да го нося на сервиз.
    Какво е Вашето мнение.
    Без КА модул пак сече и на аналогова телевизия - макар и по-малко...

Май наистина е за сервиз...

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

miro82
    Проблема е в слабият сигнал на кабелният ти оператор.
    Ако не те мързи занеси телевизора си в някой приятел ,който има кабелна и пробвай там. Ако там всичко е наред - обади се на оператора ти да си оправи сигнала - при теб трябва да има сила на сигнала 65dB.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от vasok
    Ще ги напиша но не съм пред телевизора в момента. IP - то на тлевизора е 192.168.0.11, на компютъра жично свързан е 192.168.0.12, безжично е 192.168.0.13.
    С тези IP та не би трябвало да има разлика дали си на кабел или безжично.Не ползвам PC share manager,пробвал съм AllShare и всичко си работеше.През DLNA то на тв то виждаш ли компа.Пинг от компа към тв то има ли.Компютъра с каква OS е.

10. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Прочети 1 страница /пост 10/ на Темата !!! И без повече прилагателни! Това,че те мързи да четеш е друга работа...
    Изчетох цялата първа страница.

За модели ЛСД 2011 год. от серията Д550 няма инфо за влизане в сервизно меню! Най-лесното нещо е да изпраскаш прочети първа страница!

Това което има за моделите 2010 г. не става за Д550. Нямам и бутон ентер на дистанционното!

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Нямам и бутон ентер на дистанционното!
    Не е възможно !Тука си в грешка ! Имаш ! Може да не пише " Enter " , но има такъв бутон ! Без него не може !
    Голям бял кръгъл , заобиколоен от други четири бутона !
    Прикачени изображения Прикачени изображения

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Eдното е инструкция другото е фирмуера
    Промени на 3009.3 и ако пак не стане не пипай нищо повече
    LN - това е американски модел и вероятно там процедурата е малко по различна!!
    ??? Пипал си нещо в регионалните настройки
    не е в регионалната защото ми дава само USA. не знам как е при другите ТВ, но на този като му маркираш меню "тунер" и ти дава 5 възможни модела тунери????, същото е и с модела на самия телевизор. като маркирам LN32C550 ме пуска да настроя за С350, С650, D6000 и още няколко не ги помня. предполагам, че и в европейските модели го има това чудо.

kolega DAкси- ентера е бутона който е по средата между стрелките в центъра на дистанционното. квадрат със стрелка влизаща от дясно

13. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Не е възможно !Тука си в грешка ! Имаш ! Може да не пише " Enter " , но има такъв бутон !
    Същото като от твойта снимка ми е дистанционното.
    От къде да знам че можело да не пише ентър и всеки бутон с квадрат и пречупена стрелка е всъщност ентър?

В крайна сметка така и не ми изкарва сервизното меню и данните за работните часове.
    Единственото нещо което постигам с данните за моделите 2010 г. е да си изключа хд приемника и разчовъркам тв-то - няма намерено у-во

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Същото като от твойта снимка ми е дистанционното.
    От къде да знам че можело да не пише ентър и всеки бутон с квадрат и пречупена стрелка е всъщност ентър?
    Има си хас да не е то ! Затова има упътване за употреба към всеки уред и първото нещо , което се прави преди да се включи уреда е то да се прочете !
    За сервизното меню може и да има промяна , модела е нов , и ако е като при новите LG-та - става само с сервизно дистанционно , въпреки че един колега от форума си беше направил самоделка и си взизаше в серв. меню ! Та така !

16. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

пробвай с американския код: mute - 1-8-2- power

17. Тук е от
    May 2011

Форумът Ви е прекрасен!...Впечатлен съм и моля за съвет...Категорично не желая 3D. Също и Skype. Спрях се на Samsung UE40D5500...http://www.technomarket.bg/products/...-ue-40d5500...На него искам да гледам телевизия, снимки, слайдшоу и филми със средно качество от лаптопа или от твърдия диск чрез домашната мрежа. И малко от Smart TV, каквото е възможно...Три пъти четох за телевизорите Samsung в началото на форума, но не всичко разбрах. Особено за матрицата и панела...Моля Ви, напишете ми нещо повече за този модел...Каква би била матрицата или панела,как да ги разпозная по по-лесен начин, къде са го сглобили,и още, каквото знаете...Изпитвам ужас, че мога да попадна на Китайско творение... Благодаря Ви в аванс. И естествено с уважение...

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Телевизора на теб харесва ли ти ? Виждал ли си го наживо ? Това за матриците не трябва да те притеснява , но и начина на маркировка е сменен за модели 2011 ! Трябва да се гледа подсветката да ли е равномерна , а не да стои на петна , но това става при тъмни сцени и черен екран , иначе трудно се забелязва !
    Телевизора отскоро е в продажба и няма все още много отзиви за него ! Но това нищо не значи !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 98 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе