Страница 32 от 98 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Понеже изключвам тв-samsung le37c650 от мрежата докато ме няма ,часовникът се нулира .Като активирах автоматична настройка си работи, но дава 2 часа назад и не виждам откъде се задава часова зона или нещо подобно . Това може ли да се оправи ?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Дали не взема под внимание държавата, която е настроена и оттам да слага +/- часове към Гринуич?

4. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от getsata73
    Понеже изключвам тв-samsung le37c650 от мрежата докато ме няма ,часовникът се нулира .Като активирах автоматична настройка си работи, но дава 2 часа назад и не виждам откъде се задава часова зона или нещо подобно . Това може ли да се оправи ?
    Настрой си го ръчно. Отиваш в Plug@Play, после избираш Час, после Часовник, след това Режим часовник, който може да бъде Ръчно и Авто, а под Режим часовник е Свери часовник, оттам си го сверяваш, настройваш както искаш. Ако нещо пак не ти е ясно, питай пак...Моят телевизор е същият и съм го проучил доста подробно...

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от dimitar64
    Настрой си го ръчно. Отиваш в Plug@Play, после избираш Час, после Часовник, след това Режим часовник, който може да бъде Ръчно и Авто, а под Режим часовник е Свери часовник, оттам си го сверяваш, настройваш както искаш. Ако нещо пак не ти е ясно, питай пак...Моят телевизор е същият и съм го проучил доста подробно...
    Телевизора се изключва от мрежата когато не съм вкъщи и часовника ако е сверен Ръчно се нулира !

6. Тук е от
    Oct 2010

Здравеѝте,

Искам да ви помоля за мнение за SAMSUNG UE-32C5000 ( http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32c5000 ). В момента е за 806 лв в техномаркет и го сравнявам с подобен (Sony kdl 32ex600), коѝто също е за подобна цена. Ще го ползвам в хола и ще го гледам на растояние около 3 метра. Ще включвам кабелна/цифрова тв и ще пускам филми с бг субтитри от време на време.

Мислите ли, че този е добро решение и дали има друг по-добър вариант? Също, бихте ли ми казали някакви проблеми с тези модели като цяло.

Благодаря

7. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от getsata73
    Телевизора се изключва от мрежата когато не съм вкъщи и часовника ако е сверен Ръчно се нулира !
    Проблемът ти е, че не искаш да се нулира ли? За това не знам, може би така е направен? На видеото ми става по същия начин, след всяко изключване от ел. мрежата.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312382280[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от jangozo
    Здравеѝте,

Искам да ви помоля за мнение за SAMSUNG UE-32C5000 ( http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32c5000 ). В момента е за 806 лв в техномаркет и го сравнявам с подобен (Sony kdl 32ex600), коѝто също е за подобна цена. Ще го ползвам в хола и ще го гледам на растояние около 3 метра. Ще включвам кабелна/цифрова тв и ще пускам филми с бг субтитри от време на време.

Мислите ли, че този е добро решение и дали има друг по-добър вариант? Също, бихте ли ми казали някакви проблеми с тези модели като цяло.

Благодаря
    Самсунгът е по-добро решение от Сони по принцип, а щом ще включваш и филми със субтитри, Медиа плеърът на Самсунг е най-добрият за тази цел. Има много функции и е лесен за работа.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от dimitar64
    Самсунгът е по-добро решение от Сони по принцип, а щом ще включваш и филми със субтитри, Медиа плеърът на Самсунг е най-добрият за тази цел. Има много функции и е лесен за работа.
    Може ли да уточниш защо samsung е по-доброто решение? Интересува ме много картината като цяло и съм чувал, че Bravia като цяло е доста хвалена.

10. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от BateZilina

На C650 с фърмуер 3009.2 стана.
    Активирах PVR-а.
    Но програмата е на немски с шльокавица и успях да я подкарам чак на 15-тия път.
    Не се включваше към ТВ.
    Излъгах я като я стартирах първо на включен ТВ (не в СМ).
    Явно така се запознаха с ТВ. После действах както пишат руснаците.

Ей, колега, браво бе, ти изби рибата. Много хора тук във форума имаме Самсунг С 650 с фърмуер 3009.2 и ще ти бъдем благодарни, ако обясниш малко по-подробно стъпките по подкарване на програмата с шльокавицата, за да разширим сервизното си меню. Аз вече я свалих, обаче въобше не мога да се оправя с този немски. Дай някакъв алгоритъм, ако имаш? Благодарим предварително.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312379547[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от jangozo
    Може ли да уточниш защо samsung е по-доброто решение? Интересува ме много картината като цяло и съм чувал, че Bravia като цяло е доста хвалена.
    Точно за модела, за който питаш, не знам, но аз лично съм изключително доволен от моя Самсунг 37 С 650. Картината е перфектна не само на цифровите, но и на аналоговите канали , почти е като на цифровите. Има супер удобни настройки и функции и т.н.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

появи се модел SAMSUNG LE-32D400
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32d400
    а на официалната страница има само 450 като модел
    http://www.samsung.com/bg/consumer/t...ail&returnurl=

Само да не е някакво недоносче като модела D5003
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg496944

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    появи се модел SAMSUNG LE-32D400
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32d400
    а на официалната страница има само 450 като модел
    http://www.samsung.com/bg/consumer/t...ail&returnurl=

Само да не е някакво недоносче като модела D5003
    Сега мина реклама на същия 32D400 по RTL на цена 333 евро -при нас е по-евтин .

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

След като го видях на живо, вече разбирам смисъла от D5003:
    Ако искаш UltraClear ТВ на Самсунг трябва да се бръкнеш минимум 1400 лв. за D5000, докато D5003 е с около 300 лв. по-евтин. Всъщност цената му е без конкуренция като "клас". Картината е абсолютно същата, губиш медиа плейъра, мрежата и други неща, които е възможно да не те интересуват. Тоест ако те интересува картината на UltraClear Samsung и смяташ че 1400 лв. са му много (напр. като мен), D5003 започва да има смисъл.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от BateZilina

На C650 с фърмуер 3009.2 стана.
    Активирах PVR-а.
    Но програмата е на немски с шльокавица и успях да я подкарам чак на 15-тия път.
    Не се включваше към ТВ.
    Излъгах я като я стартирах първо на включен ТВ (не в СМ).
    Явно така се запознаха с ТВ. После действах както пишат руснаците.

Потвърждавам, че работи!

Направих така както е написал колегата.
    Първо докато работи ТВ-то нормално пускам програмата за да се "запознаят".
    Спирам програмата и влизам в сервизното меню на ТВ-то.
    Пускам програмата наново
    и после Factory и след това 3Speed

и разширеното меню е налице.

Благодаря за тази находка. Свърши работа

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Имам UE32C5000 от около 6 месеца - прекрасен телевизор е . Въпреки , че няма 100 Hz картината бие по качество много от по-скъпите модели. Лесно се работи с него. Едно от многото предимства е че може да се експортира файл с подредбата на програмите на флашка и на компютър лесно да се подредят по твое желание. Става с програмата Samsung channel editor V 0.72 . При повече от 200 програми - както е при мене - редактирането им с дистанционното е доста време.Пък и ако има някакъв срив стока и се изгубат - възстановяването им става за секунди. Медиа плеъра е великолепен. Пробвал съм филми по 20 Гб - full HD - които дори на компютъра ми (двуядрен процесор с 1Гб видеокарта) лагват - на ТВ-то излизат прекрасно. За тази си цена няма да намериш нещо по-хубаво. Трябва само да следиш за равномерност на подсветката - при моя телевизор (с матрица SQ03, словенска сглобка) подсветката е абсолютно равномерна. За сравнение съм виждал Sony за 2600 лв. на което екрана е като Лондонско утро - облак до облак. Гледах първо телевизора в Технополис един до друг с най-различни модели - просто веднага ти грабва окото.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Някой би ли ме светнал как да свържа с HDMI картина и звук на 46D5000 и лаптоп Dell Inspirion N5010 с видео Ati mobility radeon HD v550?

Благодаря Ви!

18. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от bisval
    Имам UE32C5000 от около 6 месеца - прекрасен телевизор е . Въпреки , че няма 100 Hz картината бие по качество много от по-скъпите модели. Лесно се работи с него. Едно от многото предимства е че може да се експортира файл с подредбата на програмите на флашка и на компютър лесно да се подредят по твое желание. Става с програмата Samsung channel editor V 0.72 . При повече от 200 програми - както е при мене - редактирането им с дистанционното е доста време.Пък и ако има някакъв срив стока и се изгубат - възстановяването им става за секунди. Медиа плеъра е великолепен. Пробвал съм филми по 20 Гб - full HD - които дори на компютъра ми (двуядрен процесор с 1Гб видеокарта) лагват - на ТВ-то излизат прекрасно. За тази си цена няма да намериш нещо по-хубаво. Трябва само да следиш за равномерност на подсветката - при моя телевизор (с матрица SQ03, словенска сглобка) подсветката е абсолютно равномерна. За сравнение съм виждал Sony за 2600 лв. на което екрана е като Лондонско утро - облак до облак. Гледах първо телевизора в Технополис един до друг с най-различни модели - просто веднага ти грабва окото.
    Тази програма Samsung channel editor V 0.72 ме заинтригува. Дали ще може да се използва и при Самсунг С650? Някой от форума има ли инфо?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 98 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе