Страница 30 от 98 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от dimitar64
    Колега, обръщам се към теб, защото ти ползваш DLNA. С PC Share Manager ли? Ако да, моля за помощ. И аз доскоро се радвах на тая функция, но изведнъж ми отказа - по-точно явява ми се на телевизора иконката за PC Share Manager, но като поискам възпроизвеждане на филм, или ми казва че връзката с устройството е прекъсната или пък дава иконката на филма, а като кликнана него, не тръгва, а се изключва PC Share Manager и казва, че връзката с устройството е прекъсната. Не мога да разбера какъв е проблемът. Осъществява се връзка и веднага след това се самоизключва. Благодаря предварително за помощта.
    Не съм сигурен , че точно към мен трябва да се обърнеш, тук има достатъчно спецове , които могат да ти помогнат , аз съм просто потребител....
    При мен няма проблем с връзката , безжична е и не съм правил някакви настройки специални, свързан съм с модем и рутер с TV и PC и нямам проблем при гледането на филми .... Опитай да деинсталираш PC Share Menager и пак да го инсталираш и да направиш връзката или пък да пробваш руския сървър , който казват е добър ...аз го пробвах , но нещо не ми допадна и се върнах на Самсунгския... Иначе не знам с какво друго мога да ти помогна , но някой от спецовете може да знае повече по въпроса ...прегледай и темата за DLNA може там да намериш решението...Успех!

2.  

3. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте, искам да попитам някой ако може да каже как се пуска слийп контрола на samsung c750?

мерси.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

за слийп контрола - TOOLS - Sleep timer

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Колега , нещо не ти се получават цитатите , но това не е важно !

Иначе не стана никак ясно компа ти какъв изход има , но предполагам VGA , и ти трябва VGA сплитер - нещо подобно - http://www.ebay.co.uk/itm/VGA-2-Dual...item4aa9b05b5d + самия VGA кабел - но това е само за видеото , за звука ти трябва отделен кабел !
    Купих VGA-VGA(5м) кабел за картината и кабел с аудио жак (5м ) за звука и всичко е точно, през КМ плеъра си гледах филми, но трябва да разкачам монитора всеки път .Този SVGA-Video-Y-Splitter-Monitor-Cable ще свърши идеална работа, но в магазина го нямаше, така че ще проверя и в другите все някъде го има .Благодаря за помощта,, ако имам друго питане за 37c650 ,ще пиша пак

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

начин за връщане на предходният фирмуер
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16777:3371#3371

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ах, тъкмо се зарадвах, ама се оказа, че трика за връщане е за B650/B750 с платформа CHELSEA ;(

8.  

9. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от joropl
    Не съм сигурен , че точно към мен трябва да се обърнеш, тук има достатъчно спецове , които могат да ти помогнат , аз съм просто потребител....
    При мен няма проблем с връзката , безжична е и не съм правил някакви настройки специални, свързан съм с модем и рутер с TV и PC и нямам проблем при гледането на филми .... Опитай да деинсталираш PC Share Menager и пак да го инсталираш и да направиш връзката или пък да пробваш руския сървър , който казват е добър ...аз го пробвах , но нещо не ми допадна и се върнах на Самсунгския... Иначе не знам с какво друго мога да ти помогна , но някой от спецовете може да знае повече по въпроса ...прегледай и темата за DLNA може там да намериш решението...Успех!
    Блгодаря за отзива и подробния отговор. Намерих решение на проблема, след като пробвах какво ли не. Оказа се нещо много елементарно, Уотсън, като оня лаф за ключа за палатката, просто трябваше да рестартирам рутера, в който са се натрупали грешки. Надявам се тази информация да бъде полезна и на други с подобен проблем. Апропо, ти отключил ли си си PVR функцията на С650?

10. Member
    Тук е от
    Nov 2010

hristoslav2 - каво означава това което си написал за серия D7000 Room EQ (Auto Sound Calibration

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Означава ,че телевизора сам си калибрира/настройва с еквилайзери/ звука според акустичните характеристики на стаята/според това къде е поставен/.

12. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от dimitar64
    Блгодаря за отзива и подробния отговор. Намерих решение на проблема, след като пробвах какво ли не. Оказа се нещо много елементарно, Уотсън, като оня лаф за ключа за палатката, просто трябваше да рестартирам рутера, в който са се натрупали грешки. Надявам се тази информация да бъде полезна и на други с подобен проблем. Апропо, ти отключил ли си си PVR функцията на С650?
    Да , активирал съм PVR ,но не съм с фърмуер 3009

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

Привет съфорумци,
    почти месец четох,обикалях по различните маркети, и честно казано вече тотално се ошашавих относно избора си...Гледах какви ли не марки, модели и предложения.В крайна сметка реших да се насоча към SAMSUNG. Просто ми трябва ТВ за спалнята,ще се гледа от около 2,5 метра, малко под ъгъл, искам просто да има страхотна картина,качествен звук и вграден плеър.Маниак съм на филмите и спортните предавания+Дискавъри...Днес се вгледах в един Samsung LE32D550 и ми направи доста добро впечатление...При положение,че от серията C, примерно 653 намирам мостра,което ме отказа, дали този е сходен като параметри,що се касае до горепосочените ми изисквания?
    Дайте съвет,че утре ми се ще да купя най-накрая нещо...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311963258[/time]_________________________________________________

Пропуснах да кажа, че бюджета ми е до към 900 лв.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

D550 e като С550 или почти ! За сега Самсунг имат най-добрия вграден плеър , а и другото им е на ниво , а за спорта ти трябват 100 Hz , но и без тях става !
    Заглеждал ли си модели на Тошиба ?

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За 32" не са толкова задължителни 100хц ,то ако е калпав сигнала нищо не помага -32D550 е много добър избор.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

D550 е абсолютно същото като C550, ако изключим кутията, та ако C550 е по-евтин, за надбавката, която плащаш до "новия" D550 получаваш едно нищо.
    Можеш да се увериш на място в магазин. А ако ще даваш до 900 лв. за 32-ка те съветвам да се насочиш към 40C550 който е 900 лв.

За гледане на телевизори под ъгъл (още повече като се има предвид, че ще ти е в спалнята където би трябвало да не е много светло) по-добре си помисли за плазма. В момента има 43D450 за 800 лв. Отзивите за нея са повече от добри меко казано. Поне я виж.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 98 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе