Страница 82 от 98 ПърваПърва ... 3272808182838492 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,216 до 1,230 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Не, май не може.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Само превключи на 3Д и виж ръбовете по буквите на менюто, дори няма нужда от въпросните картинки, за да разбереш, че резолюцията е яко надолу.

Цитат Първоначално публикувано от kalpazanin
    Аз съм от Варна, имам 40Д6510 взет от Техномаркет преди месец. Много се радвах на покупката, Вие сега ме разбихте сега с проблема с тази FULL HD 3D резолюция, дето всъщност е наполовина. Интересно е как да тествам моя TV. При гледане на Full 1080 HD 3D SBS не забелязвам нещо странно, пусках му и 3D картинки, (от един немски форум), ама няма кой знае каква разлика спрямо FULL HD 1080 2D.
    Ще следя форума с внимание за развитие на проблема, и ако има официална реакция за България на самсунг или Техномаркет, моля да пишете тук своевременно.

4. ZDT
    ZDT е офлайн

Тук е от
    Aug 2010

Здравейте, предварително се извинявам, ако е обсъждано, но не открих. Купих си наскоро 40D6100. Искам да гледам филми на него. Кое е по- добрият вариант - да си купя външен хард или да си купя джаджата на Самсунг за wi-fi и чрез нея и рутер дали ще мога да гледам филми, които са на настолният ми комп в другата стая? Ако си купя хард до какъв размер ще го разпознава телевизора или няма ограничения? Ако ползвам безжична връзка с компа, звукът ще излиза ли през външните ми колони? Благодаря предварително.

5. Тук е от
    Jun 2011

Филми ,снимки и музика вървят без проблем от външен диск.През wi-fi също.Звука си излиза през оптиката на телевизора и в двата варианта.Може да сложиш и суич и кабел до компютъра и до телевизора.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Според мен най-добре е да си пуснеш мрежов кабел от рутера до телевизора. При безжичната връзка е много вероятно да ти насичат филмите с по-голяма резолюция, а неудобството на външния хард е че трябва да го връзваш към компютъра всеки път когато искаш да гледаш нов филм. Иначе скоростта при харда е най-голяма. Задължително си пусни интернет на телевизора - има някои доста полезни интернет приложения.

7. ZDT
    ZDT е офлайн

Тук е от
    Aug 2010

Благодаря за отговорите. Аз пробвах да пусна нет до телевизора чрез кабел от модема. Нямаше никакъв проблем, но приложенията нещо ми се видяха доста ограничени. За това си мисля, че май ще е най- добре да си взема външен хард и да си ползвам компа за нет, а телевизора за филми

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tsvetelin2001
    Бихте ли пояснили какво имате в предвид "непълноценно 3D"?
    Как да разбера дали телевизорът ми има такъв проблем?
    Цитат Първоначално публикувано от kalpazanin
    Аз съм от Варна, имам 40Д6510 взет от Техномаркет преди месец. Много се радвах на покупката, Вие сега ме разбихте сега с проблема с тази FULL HD 3D резолюция, дето всъщност е наполовина. Интересно е как да тествам моя TV. При гледане на Full 1080 HD 3D SBS не забелязвам нещо странно, пусках му и 3D картинки, (от един немски форум), ама няма кой знае каква разлика спрямо FULL HD 1080 2D.
    Ще следя форума с внимание за развитие на проблема, и ако има официална реакция за България на самсунг или Техномаркет, моля да пишете тук своевременно.
    Цялата шеста серия D6ХХХ - 3D - работи на половин резолюция. Докато D7000 и D8000 са - FULL HD 3D
    http://www.jocys.com/Hardware/Samsung.htm
    http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x...L_HD_3D_Defect
    http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=24&t=2346
    http://wiki.samygo.tv/index.php5/Com...r_D_series_TVs

10. Тук е от
    Jul 2009

здравейте,прегледах тази тема,само за ПРОФЕСОРИ е!!!имам съвсем простичек въпрос,харесах си Samsung LE 32 D 400,какво ще ми кажете за този модел?
    SAMSUNG UE-32D4003 с какво се отличава от първия,по-добър ли е?
    в този форум винаги съм получавала професионални,бързи и точни съвети.
    Предварително ви благодаря!

11. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Искам да споделя моя горчив опит със смешната поддръжка на HDMI DVI в Samsung D6500.
    Наложи ми се да вържа един стар компютър с видео карта ATI Radeon 9100. Този компютър до момента си работеше перфектно на един стар 4-5 годишен 32" Филипс Full HD, който дори не е и 100Hz. Вързан е с 3м кабел Hama DVI->HDMI.
    Ta... връзвам компютъра към Самсунга на DVI HDMI, излизат надписите с таблицата на БИОС и в момента в който трябва да почне да зарежда WinXP излиза надпис "неподдържана резолюция" и дотам. Помислих си да не съм го дал на 75Hz, връзвам го пак на Филипса - резолюцията е 1920х1080, 60Hz. Пробвам, пак не работи. И с над 10 местения напред-назад между Филипса и Самсунга почнах да пробвам всички резолюции от 800х600 нагоре и в 60 и в 75Hz. Е тоя смотан Самсунг не изгря на нито една резолюция, даже на някои от тях даваше че няма сигнал?!!@#

Викам си няма да го бъде и ще вържа един друг компютър с видео карта ATI Radeon HD2600XT. Тоя път успешно влезе в Windows в режим 1920х1080 60hz, но отляво и отдясно имаше по 2 пръста черни ивици и буквите бяха доста нечетливи. Пробвах опциите 16:9, "умно гледане", разпъни и т.н. но ефекта беше даже и по-зле, някои икони излизаха извън екрана! Съответно на Филипса картината беше перфектна и пълнеше целия екран.

На друг компютър с по-нова видео карта няма проблеми със Самсунга, но с по-старите е много ЗЛЕ!

12. Тук е от
    Oct 2011

Мнения за тези два модела:
    Samsung LE-32D550 или Samsung LE-32C650

13. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте. Искам да попитам какво мислите за този телевизор. UE-40D5003 . Каква е разликата с 5000 и защо 5000 е по-скъп?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте.Бихте ли ми препоръчали 32 и 26 инчов телевизор с вграден плеър за филми-това ми е основното изискване.Благодаря за мненията.

16. Тук е от
    Nov 2011

Имам телев. 32д6000,пускам си филми през лан картата,чрез allshare ,но на всеки 15 минути плеяра се изключва.Прекъсва връзката,и ми дава да се включвам отново.Какви настройки трябва да на правя-в телев. или в алшарето.

17. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

никакви, по-скоро си провери рутера. При мен вързани към рутера на бТК не ми е правил подобни проблеми (телевизора е същият 32d6000)

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от dwrbudr
    Искам да споделя моя горчив опит със смешната поддръжка на HDMI DVI в Samsung D6500.
    Наложи ми се да вържа един стар компютър с видео карта ATI Radeon 9100. Този компютър до момента си работеше перфектно на един стар 4-5 годишен 32" Филипс Full HD, който дори не е и 100Hz. Вързан е с 3м кабел Hama DVI->HDMI.
    Ta... връзвам компютъра към Самсунга на DVI HDMI, излизат надписите с таблицата на БИОС и в момента в който трябва да почне да зарежда WinXP излиза надпис "неподдържана резолюция" и дотам. Помислих си да не съм го дал на 75Hz, връзвам го пак на Филипса - резолюцията е 1920х1080, 60Hz. Пробвам, пак не работи. И с над 10 местения напред-назад между Филипса и Самсунга почнах да пробвам всички резолюции от 800х600 нагоре и в 60 и в 75Hz. Е тоя смотан Самсунг не изгря на нито една резолюция, даже на някои от тях даваше че няма сигнал?!!@#

Викам си няма да го бъде и ще вържа един друг компютър с видео карта ATI Radeon HD2600XT. Тоя път успешно влезе в Windows в режим 1920х1080 60hz, но отляво и отдясно имаше по 2 пръста черни ивици и буквите бяха доста нечетливи. Пробвах опциите 16:9, "умно гледане", разпъни и т.н. но ефекта беше даже и по-зле, някои икони излизаха извън екрана! Съответно на Филипса картината беше перфектна и пълнеше целия екран.

На друг компютър с по-нова видео карта няма проблеми със Самсунга, но с по-старите е много ЗЛЕ!
    Ами то упътването трябва да се чете -при Самсунг задължително даваш на съответния HDMI вход "РС" или "DVI-PC" /поне на досегашните серии беше така ,за "Д" не съм 100% сигурен/,а и 100хц нямат никаква връзка при свръзването с компютър.А за черните рамки е обсъждано много пъти -в "каталист"-а си настройваш "овърскан"-а на 0 .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 82 от 98 ПърваПърва ... 3272808182838492 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе