Страница 36 от 98 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Здравейте
    Имам телевизор Самсунг 32 UE-C6000 и се опитах да му подкарам PVR функцията както е описано в шапката от 1та страница, но без успех
    Влезнах в сервизното меню, смених му модела на C6800, активирах му PVR на on, но за съжаление, когато поставя флашка в него и натисна бутона за запис, нищо не става.

Има ли друго, което трябва да направя или просто нямам начин на този модел. Гледам пише че може, но нещо не се получава при мен

p.s. Ако има значение процесорът е Valencia

Поздрави.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от dionisi
    Здравейте
    Имам телевизор Самсунг 32 UE-C6000 и се опитах да му подкарам PVR функцията както е описано в шапката от 1та страница, но без успех
    Влезнах в сервизното меню, смених му модела на C6800, активирах му PVR на on, но за съжаление, когато поставя флашка в него и натисна бутона за запис, нищо не става.

Има ли друго, което трябва да направя или просто нямам начин на този модел. Гледам пише че може, но нещо не се получава при мен

Поздрави.

Само за сведение - от вградения тунер ли се опитваш да записваш, или от някакъв външен? Запис е възможен само от вградения тунер и от нищо друго, това важи за всички марки и модели с PVR. Също така няма да е лошо да опиташ с твърд диск, не с флашка.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dionisi
    Здравейте

Поздрави.
    Прегледай в този форум
    http://forum.samygo.tv/

http://www.pristavka.de/index.php/topic,9259.0.html

5. Тук е от
    Aug 2011

днес харесах въпросния телевизор ue40d6500 много ме грабна що за животно е

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от blackvivaro
    днес харесах въпросния телевизор ue40d6500 много ме грабна що за животно е
    Аз пък съм хвърлил око на 40d6510 (белия). Тука от няколко месеца го гледам да падне малко цената но не мърда, от както излезе е бетон . Едва ли ще е така до края на годината??? По-запознатите имате ли идея каква е тенденцията на цените, по принцип кога се очаква да посвали малко от цената? И аз бих желал да чуя отзиви за този модел 6500/10.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ще почакате доста , така ми се струва ! Телевизора е доста приличен , но е скъп , поне засега ! Та , голямото дебнене кога ще падне цената започна !

8.  

9. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от camera
    Колеги, гледам едно телевизорче в ТМ, че е на промоция. 40D6000 струва 1499 лв. Има и 37-инчов, който е 1299 лв. Обаче от форума зная, че 37 не е за препоръчване, тъй като Самсунг нямат такива матрици.
    На въпросния телевизор /ако бъде взет/ ще се гледат първоначално SD каналите от Булсатком, а в последствие и HD. У дома сме футболни маниаци и точно заради мачовете искаме да вземем по-голям екран. Ще се гледа от 2,80 - 3,00 метра.
    Четох някъде из форума, че серия 6000 имат неравномерна подсветка. Наистина ли е така? Има ли други недостатъци този модел като изключим гланцовия екран? За момента най-много ме привличат моделите на Самсунг.
    Даже в технополис е на 1449 лв!И аз ще се радвам за по-конкретни мнения за модела 40D6000 - плюсове и минуси!

10. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте....В последно време попрочетох доста из нета за ТВ, но в този форум наистина инфото е супер. И на мен като на много останали ми се наложи да си купувам ТВ и се сблъскам с проблема на прекомерната информация . То не е четене, гледане и т.н. Когато си купих предното LCD беше много лесно - беше 2004, с жена ми бяхме в САЩ, влязохме в магазина и просто не издаржах - взехме си 32 инча SHARP AQUA , онези с външните тунери. Работеше перфектно до преди месец - когато го включих един ден имаше образ за около минута и след това просто изключи. Тук прочетох че май е нормален проблем / или по-често срешан при SHARP/. Не сам носил на ремонт......то сигурно ще е по-скъп от едно ново ТВ.
    Та сега по въпроса. Съпругата си е харесала SAMSUNG UE-40D6510 каза "малко бижу".....но аз съм решил този път да не действан спонтанно, а да обмисля и затова се гмурнах в морето от инфо......
    Сега накратко - имам нужда от съветче....ТВ-то трябва да е 40инча, LED /шефа нареди заради дизайна /, ще се гледа цифрова телевизия и филми от нета - доста. Много мислих за плазма, но в хола е много светло и май няма да е удачен избор....Имам си домашно кино, така че звука не е от значение, а на 3D не съм привърженик за вкъщи.
    А и най-важното паричките - до около 1500, ама ако трябва и малко повече..........нали трябва да има мир и спокойствие.......

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Добре дошъл в форума !

Жената е права / бял , ммм , дааа ! / на хубавото не можеш да откажеш ! Взимай го , ако те устройва цената !
    Но е LED , и затова хубаво му огледай подсветката / става на тъмно или на тъмни сцени / за неравномерност , да няма " облаци " !
    Успех !

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Относно цените кризата е голяма, а и новата идва с още по-страшна сила и за дълго. Пари липсват и още повече няма да ги има и на този фон ще ни е много интересно, какво ще правят всичките тия производители с такива купувачи като нас? Нека си ги държат цените, има за какво, но това ще ги доведе само до едно дълго и пагубно чакане в общото потъване на този свят към нищото. Дано не съм прав!!!

13. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте на всички!
    Чета форума като луд поне от около месец и все още съм пред дилемата кой точно е "моят" TV?
    В началото се двоумях между този: http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40c6900
    и този : http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40c6500
    но докато лудите се налудуват изскочиха още два модела за мислене
    1. http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d6510 и
    2. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...4609End;saplb_*=%28J2EE2264500%292264552

Искам да ви помоля за малко помощ и инфо относно разликата между ue-40c6500 и ue-40d5800 ,според вас кое е по доброто /на база минала и тази година/
    и ако може още едно сравнение/ако изобщо е възможно/ между ue-40d5800 и ue-40d6510 въпроса ми е струват ли си изобщо 400-500лв разлика в цената , ясно е че 5800 няма pvr ,и не е 3D,но това не болка за умиране,повече ме интересува ще мога ли да го връзвам посредтсвом рутера с лаптопа и ако е възможно дали изобщо има някоя и друга екстричка която да наклони везните цена/предлагани екстри в негова полза?
    Благодаря предварително на всеки който евентуално пише и ми помогне в избора...
    Приятен ден на всички

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2008

svilen_1979,
    Хубавото в твоя случай, че всичко, което си харесал, е един дол дренки образно казано
    Т.е. Самсунг LED телевизори.
    Спокойно можеш да си избереш според функциите, дизайна и каквото там друго те интересува. Картината им не се различава видимо. Да не кажа въобще.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

svilen_1979 Добре дошъл в форума !

Бял ТВ ли ти трябва ? 6510 е такъв !

40D6500 e супер ТВ , но и цената си я бива , но ако не те притеснява , няма нужда да го сравняваш с други модели !

17. Тук е от
    Aug 2011

Благодаря за посрещането и бързите отговори
    Сега да си кажа "думичките" Засилил съм се към D5800 :хареса ми като дизайн ,мисля че има добри възможности а и цената 1519 лв е доста примамлива.От друга страна D6510 малко надскача финансовите ми възможности , но винаги може да се измисли нещо за парите,въпросът е заслужава ли си да се обременявам допълнително със заеми?Това което ме притеснява е разликата в сериите , и затова исках да попитам дали миналогодишната серия 6/ue-40c6500/ превъзхожда много тазгодишната серия 5/ue-40d5800/ или може да се каже,че D5800 по нищо не отстъпва на C6500?Ако трябва да съм честен единственото което накланя везните в полза на D5800 е дизайна,но тъй като все пак е телевизор,не е печка или ютия, ще трябва да го гледам и мисля ,че това е от значение Няма проблем дали ще е бял или черен ,по тънката рамка на TV-то ми изглежда по-стилна и хубава.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Как да няма значение цвета , та това е част от дизайна , а и цените са различни / белия е на промоция / !

С6500 може да има само мостри , а и защо не ги сравниш двата един до друг на място , не би трябвало да има проблем с това при такава цена !

Ето ти сравнение - http://www.plasma-lcd-crt.com/compar...ung_ue-40c6500 , но не става много ясно кой е по-добрия !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 98 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе