Заслужава си !
И SQ не е S-IPS/ LGD / , a S-PVA !
Заслужава си !
И SQ не е S-IPS/ LGD / , a S-PVA !
Здравей,да се включа и аз.Вчера бях на гости в приятел и при него се получи такова трептене на Samsung LE32C530.Проблема се оказа в качеството на филма.Изтеглихме един филм 1080p беше около 25gb. трептенето изчезна.Перфектна картина без абсолютно никакъв проблем.Гледахме през usb от външен хард диск 500гб без отделно захранване.Първоначално публикувано от Film
Дааа, моя грешка, мислех за S-PVA, а съм написал IPS.Първоначално публикувано от civica
Ами освен да отивам да го взема довечера. За до 1800-2000 лв. 46 инча просто не намирам нищо по-добро. Освен LE-46C750, където обаче цената е по-висока с близо 500 лв. (1900 лв., срещу 1420 за C630). Гледах и един от малкото останали C650 (мостра) и отновно е с AA панел.
Единственото което ме гложди е, че мога да поръчам плазма Panasoni P46G30 (с 3-5 дни доставка за 2000 лв.)?
Не. Телевизорът не е DLNA сървър.Първоначално публикувано от ste1
1. Създайте в телевизора нов клиент
1.1. Натиснете на дистанционното бутона SMART HUB.
1.2 Натиснете червеният бутон (A) за вход.
1.3. Създайте тип клиент: develop
1.4. въведете ПИН кода PIN code (6 значно число)
1.5. Натиснете OK. Намирате се в Develop
2. Натиснете синият бутон „D“
2.1 Изберете последният ред „Enwiklung“ и натиснете ок
2.2 После отидете в Server IP Einstellung и Впишете IP - 91.67.48.154
2.3 После натиснете Synchronis. Benutzeranwendungen
2.4 Установяват се 5 уиджета.
2.5 Излизаме от установка в меню и натискаме червеният бутон «А» и излизаме с клиент Develop.
2.6 Сега важното. Излизаме от Smart-TV задължителноно иначе уиджетите не се появяват.
2.7 После влизаме отново и отиваме в края на списъка… останалото на видеото.
3. Обновление на Уиджетите:
Натиснете на червеният бутон (A) за вход.
3.1. Влезте под develop
3.2 Повторете стъпки 2.1, 2.3, 2.5, 2.6, 2.7
3.3. Натиснете ОК
Късмет и приятно гледане....
http://www.pristavka.de/index.php/to...fcf83c8ae6e613
http://www.pristavka.de/index.php/bo...fcf83c8ae6e613
Та, къде го видя LE-46C750 неразпечатан за 1900лв?Първоначално публикувано от Mean
За LE750 не съм питал дали имат запечатка...само за LE630 питах.
Обаче промених на 180 градуса, защото утре ще ми докарат от Бургас запечатан Panasonic TX-P50V20 и това ще е в крайна сметка ТВ-тоако всичко му е наред де...За 1900 лв. не мисля, че има по-добър избор при 46-50 инчовите. Предвид, че е и с вграден тунер...
Накратко- ходих приеха го, но в магазина с това осветление и аз не видях трептенето, но слава богу на една сцена от един филм си пролича. Донесоха ми друг- и той не си личеше на това осветление, но след известно бъзикане го видях пак на една сцена, че и той трепти. Както и да е, останах си с моя. Онзи леко насичаше картината и работеше малко по-бавно... Нищо, филмите ще си ги гледам от pc-то посредством dvi-hdmi кабел на тв, макар и да са леко по избелели цветовете и повечето настройки на тв за цветовете да са неактивни с тази връзка. След това ще попрочета за мултимедийните плеъри и ще видим какъв може да си взема.
Film
Имам съмнения, че проблема е в качеството на филма който си записал или във флашката. Пробвай с друга флашка и филм.
И аз се усъмних от началото и затова си купих друга флашка, та дори и външен хард диск (но така или иначе ми бяха нужни). Същите филми които трептят от юсб-то като ги пусна на тв но през пс-то свързано с тв посредством, както вече казах dvi-hdmi кабел няма трептене. Проблема с трептенето е единствено когато използвам вградените юсб портове на тв. Не че е чак толкова голям проблем като гледам филмите от пс-то на тв-то, но все пак има загуба на цветове и по-бедни опции на тв по този начин, а и ми трябва една оптична мишка за да не ставам... Отново благодаря на всички както и за този форум и прекрасната и съдържателна информация, която съдържа. Определено се научава много ако се чете! Първоначално се бях насочил към 40C650, но нямаше и взех този. Не съжалявам за избора си, но все пак главно го взех заради юсбитата му...Първоначално публикувано от hristoslav2
Да не би флашката ти да черпи повече ток от необходимото и затова да се получава прекъсване на картината ? Каква е флашката , марка , модел , памет ?
Usb flash SILICON POWER ULTIMA II NAND FLASH 16Gb, usb 2.0Първоначално публикувано от civica
Usb flash Maxell e-200 usb 2.0 4gb
HDD Samsung 3.5 - 2tb usb 2.0 story station black
То не е накъсване. Филмите си вървят гладко, но ако седнеш да ги гледаш просто на някои сцени се забелязва едно неприятно трептене. Случвало ми се е и с монитора ми който също е Самсунг, но там нещата бяха понеже си пречеше с 5.1 Microlab-а когато той беше включен в двд-то и в пс-то, но във момента дори кабелна няма включена в тв. Може по късно да пробвам да го включа в друг контакт или да изключа нещо от разклонителя.
Според мен нещо в настройките бъркаш. Утре като се прибера от работа ако си на линия и имаш скайп ще се се чуем да видим настройките. neroni потърси ме в скайпа след 10:00.
То няма да е лошо да споделиш и какви настройки ползваш като гледаш през плеъра на ТВ-то ? Ако ти е възможно !
Добре сега ще пусна нещо и ще кажа какви са настройките ми и какви са на разположение. Добре... сега пускам She's.Out.of.My.League.2010.720p.BluRay.x264-HiDt.torrent от флашката ми и го спирам на пауза още на лейбъла на Парамаунт. Трептенето се забелязва най-ясно в режимите на картината стандартен и филм, докато в динамичен и естествен в момента не се вижда. Аз по принцип предпочитам естествения, но когато е свързан пс-то и тв-то е неактивен. Единствените настройки които мога да използвам са в Tools/Инструменти - Настройка на картината. Фоновото осветление в момента е на 15. Трептенето се засилва най много на 0 ф. осветление. Следва контраста който е на 100, но където и да го бутна все трепти. Яркост 45, но където и да е се забелязва трептенето. Остротата е на 50, но и на 100 и на 0 пак трепти, следва ЦВЯТ (между другото Остротата и цвета са неактивни когато е свързан към пс) 50 - но както и да го променя променя цвета, не намаля трептенето. ЕКО сензора е изключен, веднъж го включих и го забравих така и после се чудих защо цветовете на комедийните филми не са ярки. Черния тон е изкл, но и трите възможни опции не намалят или променят трептенето. Дин контраст- в момента е изкл., но когато е силен поне се забелязва трептенето. Цветови тон- Нормален, другите не променят много нещата. Motion Plus е изкл, но той не влияе на проблема ми, а по скоро неприятно заглажда картината. Ами това е то. Ако някъде няма други опции повече не може да се направи освен промяна на цветовете и картината. В различни варианти се забелязва по-малко това трептене но си го има. Съжалявам, че използвах думата трептене вероятно повече от 10 пъти!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314035737[/time]_________________________________________________
Няма проблеми!Първоначално публикувано от nero
Чакай сега. Флашката не я ли слагаш на тв-то?