Страница 46 от 98 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Заслужава си !

И SQ не е S-IPS/ LGD / , a S-PVA !

2.  

3. Тук е от
    Apr 2011

Цитат Първоначално публикувано от Film
    Благодаря ви за качествените отговори на всички. Настройките съм ги бърникал всичките, но просто на някои сцени си личи това трептене и много дразни. Ами аз го взех този тв заради това, че usb-тата му четат "всичко" и ще е жалко да не ги използвам. Ще го върна. То в Техномаркет-а имаше 4-5 бройки, който бяха с тиксо, но всичките бяха отваряни. Този изглеждане най-запазен и нямаше никакви драскотини и следи от прах по ъглите. Матрицата му е от хубавите и няма неравномерна посветка. Само се надявам се да не попадна на по-лош като го сменя. Сега ще ги видя тези неща за рекламация-та. Благодаря ви още веднъж!
    Здравей,да се включа и аз.Вчера бях на гости в приятел и при него се получи такова трептене на Samsung LE32C530.Проблема се оказа в качеството на филма.Изтеглихме един филм 1080p беше около 25gb. трептенето изчезна.Перфектна картина без абсолютно никакъв проблем.Гледахме през usb от външен хард диск 500гб без отделно захранване.

4. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Заслужава си !

И SQ не е S-IPS/ LGD / , a S-PVA !
    Дааа, моя грешка, мислех за S-PVA, а съм написал IPS.
    Ами освен да отивам да го взема довечера. За до 1800-2000 лв. 46 инча просто не намирам нищо по-добро. Освен LE-46C750, където обаче цената е по-висока с близо 500 лв. (1900 лв., срещу 1420 за C630). Гледах и един от малкото останали C650 (мостра) и отновно е с AA панел.

Единственото което ме гложди е, че мога да поръчам плазма Panasoni P46G30 (с 3-5 дни доставка за 2000 лв.)?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    При наличието на външен хард свързан с UE46D7000 , харда трябва ли да е видим за цялата WI FI мрежа ?
    Не. Телевизорът не е DLNA сървър.

Описание по установка на уиджети на телевизори Самсунг за серия "D"

https://www.youtube.com/watch?v=ggLpjz0XCW0#

Същото но с думи

1. Създайте в телевизора нов клиент

1.1. Натиснете на дистанционното бутона SMART HUB.
    1.2 Натиснете червеният бутон (A) за вход.
    1.3. Създайте тип клиент: develop
    1.4. въведете ПИН кода PIN code (6 значно число)
    1.5. Натиснете OK. Намирате се в Develop

2. Натиснете синият бутон „D“
    2.1 Изберете последният ред „Enwiklung“ и натиснете ок
    2.2 После отидете в Server IP Einstellung и Впишете IP - 91.67.48.154
    2.3 После натиснете Synchronis. Benutzeranwendungen
    2.4 Установяват се 5 уиджета.
    2.5 Излизаме от установка в меню и натискаме червеният бутон «А» и излизаме с клиент Develop.
    2.6 Сега важното. Излизаме от Smart-TV задължителноно иначе уиджетите не се появяват.
    2.7 После влизаме отново и отиваме в края на списъка… останалото на видеото.

3. Обновление на Уиджетите:

Натиснете на червеният бутон (A) за вход.
    3.1. Влезте под develop
    3.2 Повторете стъпки 2.1, 2.3, 2.5, 2.6, 2.7
    3.3. Натиснете ОК

Късмет и приятно гледане....

http://www.pristavka.de/index.php/to...fcf83c8ae6e613

http://www.pristavka.de/index.php/bo...fcf83c8ae6e613

6. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Mean
    Един въпрос.
    Намерих Samsung LE-46C630 неразпечатван. Обаче е с AA матрица (MVA), а не SQ (S-IPS) и се чудя дали си заслужава да го взема? Цената много ме изкушава (1400 лв. за 46 инчов LCD).
    Другата оферта е LE-46C750, който е с SQ, но там цената е с почти 500 лв. нагоре.
    Съвет?
    Та, къде го видя LE-46C750 неразпечатан за 1900лв?

7. Member
    Тук е от
    Aug 2011

За LE750 не съм питал дали имат запечатка...само за LE630 питах.
    Обаче промених на 180 градуса, защото утре ще ми докарат от Бургас запечатан Panasonic TX-P50V20 и това ще е в крайна сметка ТВ-то ако всичко му е наред де...За 1900 лв. не мисля, че има по-добър избор при 46-50 инчовите. Предвид, че е и с вграден тунер...

8.  

9. Тук е от
    Aug 2011

Накратко- ходих приеха го, но в магазина с това осветление и аз не видях трептенето, но слава богу на една сцена от един филм си пролича. Донесоха ми друг- и той не си личеше на това осветление, но след известно бъзикане го видях пак на една сцена, че и той трепти. Както и да е, останах си с моя. Онзи леко насичаше картината и работеше малко по-бавно... Нищо, филмите ще си ги гледам от pc-то посредством dvi-hdmi кабел на тв, макар и да са леко по избелели цветовете и повечето настройки на тв за цветовете да са неактивни с тази връзка. След това ще попрочета за мултимедийните плеъри и ще видим какъв може да си взема.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Film
    Имам съмнения, че проблема е в качеството на филма който си записал или във флашката. Пробвай с друга флашка и филм.

11. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Film
    Имам съмнения, че проблема е в качеството на филма който си записал или във флашката. Пробвай с друга флашка и филм.
    И аз се усъмних от началото и затова си купих друга флашка, та дори и външен хард диск (но така или иначе ми бяха нужни). Същите филми които трептят от юсб-то като ги пусна на тв но през пс-то свързано с тв посредством, както вече казах dvi-hdmi кабел няма трептене. Проблема с трептенето е единствено когато използвам вградените юсб портове на тв. Не че е чак толкова голям проблем като гледам филмите от пс-то на тв-то, но все пак има загуба на цветове и по-бедни опции на тв по този начин, а и ми трябва една оптична мишка за да не ставам... Отново благодаря на всички както и за този форум и прекрасната и съдържателна информация, която съдържа. Определено се научава много ако се чете! Първоначално се бях насочил към 40C650, но нямаше и взех този. Не съжалявам за избора си, но все пак главно го взех заради юсбитата му...

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Да не би флашката ти да черпи повече ток от необходимото и затова да се получава прекъсване на картината ? Каква е флашката , марка , модел , памет ?

13. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Да не би флашката ти да черпи повече ток от необходимото и затова да се получава прекъсване на картината ? Каква е флашката , марка , модел , памет ?
    Usb flash SILICON POWER ULTIMA II NAND FLASH 16Gb, usb 2.0
    Usb flash Maxell e-200 usb 2.0 4gb
    HDD Samsung 3.5 - 2tb usb 2.0 story station black

То не е накъсване. Филмите си вървят гладко, но ако седнеш да ги гледаш просто на някои сцени се забелязва едно неприятно трептене. Случвало ми се е и с монитора ми който също е Самсунг, но там нещата бяха понеже си пречеше с 5.1 Microlab-а когато той беше включен в двд-то и в пс-то, но във момента дори кабелна няма включена в тв. Може по късно да пробвам да го включа в друг контакт или да изключа нещо от разклонителя.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2004

Според мен нещо в настройките бъркаш. Утре като се прибера от работа ако си на линия и имаш скайп ще се се чуем да видим настройките. neroni потърси ме в скайпа след 10:00.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

То няма да е лошо да споделиш и какви настройки ползваш като гледаш през плеъра на ТВ-то ? Ако ти е възможно !

17. Тук е от
    Aug 2011

Добре сега ще пусна нещо и ще кажа какви са настройките ми и какви са на разположение. Добре... сега пускам She's.Out.of.My.League.2010.720p.BluRay.x264-HiDt.torrent от флашката ми и го спирам на пауза още на лейбъла на Парамаунт. Трептенето се забелязва най-ясно в режимите на картината стандартен и филм, докато в динамичен и естествен в момента не се вижда. Аз по принцип предпочитам естествения, но когато е свързан пс-то и тв-то е неактивен. Единствените настройки които мога да използвам са в Tools/Инструменти - Настройка на картината. Фоновото осветление в момента е на 15. Трептенето се засилва най много на 0 ф. осветление. Следва контраста който е на 100, но където и да го бутна все трепти. Яркост 45, но където и да е се забелязва трептенето. Остротата е на 50, но и на 100 и на 0 пак трепти, следва ЦВЯТ (между другото Остротата и цвета са неактивни когато е свързан към пс) 50 - но както и да го променя променя цвета, не намаля трептенето. ЕКО сензора е изключен, веднъж го включих и го забравих така и после се чудих защо цветовете на комедийните филми не са ярки. Черния тон е изкл, но и трите възможни опции не намалят или променят трептенето. Дин контраст- в момента е изкл., но когато е силен поне се забелязва трептенето. Цветови тон- Нормален, другите не променят много нещата. Motion Plus е изкл, но той не влияе на проблема ми, а по скоро неприятно заглажда картината. Ами това е то. Ако някъде няма други опции повече не може да се направи освен промяна на цветовете и картината. В различни варианти се забелязва по-малко това трептене но си го има. Съжалявам, че използвах думата трептене вероятно повече от 10 пъти!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314035737[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от nero
    Според мен нещо в настройките бъркаш. Утре като се прибера от работа ако си на линия и имаш скайп ще се се чуем да видим настройките. neroni потърси ме в скайпа след 10:00.
    Няма проблеми!

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2004

Чакай сега. Флашката не я ли слагаш на тв-то?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 98 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе