Излезе нова версия на Samsung AllShare но с нея има някакъв проблем с субтитрите , телевизора отказва да ги разпознае .Какъв може да е проблема?
Излезе нова версия на Samsung AllShare но с нея има някакъв проблем с субтитрите , телевизора отказва да ги разпознае .Какъв може да е проблема?
Неподдържан кодек ? Бъгав софтуер или неподходящ такъв за модела ТВ ? Грешна инсталация ? Кой знае ?
При преинсталация на програмата всичко тръгва нормално , но за кратко време,Първоначално публикувано от civica
Здравейте на всички!искам да се похваля че от можеби месец съм собственик на SAMSUNG LE-40C750 една от малкото запечатани бройки в БГ!след много четене и чудене реших да се доверя на написаното за този модел и не съжалявам.жалко че почти не се намира (запечатана бройка).за медия плеара на самсунг мога да кажа само хубави неща.взех си един преносим HDD 500GB и се наслаждавам на HD филми.благодаря най вече на hristoslav2 за огромната информация в този форум,както и на останалитеи да знаете хубавите неща струват по-скъпо и си заслужават парите!
Честито ! Извадил си голяяям късмет ! Да му се радваш дългооо време !![]()
Честито bisorinchoПожелавам ти дълга ,безаварийна работа на новият телевизор и дълго да му се радваш. Надявам се и за в бъдеще да ти бъдем полезни ,било с информация или със съвети
![]()
Благодаря ви !наистина изкарах късмет защото в техномаркет и технополис нямаха други освен мостри.попитах и в метро и в пъблик но нищо.накрая в магазини Зора имаха една бройка в софия в магазина им в царско село.че се навиха да ми го докарат във варна и успях да се здобия с наистина страхотен телевизор.сега си търся 3D очила за този модел но не ми се дават 200 лв.ако някой чуе за втора употреба да свирка или модели които са по евтини и стават за този модел.още веднъж благодаря!
Има такива от Китай - $55 !! Ето - http://w2comp.com/detail.asp?catid=6...21239&private= . Пазарувал съм от тук доста , китаеца е много точен и разбран , никакви проблеми с покупка или рекламация !
Тези би трябвало да стават: http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-3100gb-xh. Или стават само за LED моделите им... Разгледай и другите видове, има за под 200 лева.Първоначално публикувано от bisorincho
трябва май да отида в техномаркет ако им стои мострата на LE-40C750 и да пробвам по евтините от 79лв.дали ще се вижда нещо.стига консултантите да се отзоват че май все им се спи на горките![]()
И защо да си дават зор ? Аз не бих дал една шапка пари за техните очила !Първоначално публикувано от bisorincho
Не съм убеден - дават ги за серия D и модел над 6000 , а колегата има модел от серия С ! Може да имат различна синхронизация - по инфраред или блутуут !Първоначално публикувано от Momchil
Интересувам се някой инсталирал ли си е divx плеъра по инструкциите на с650 и дали си остава и вграденият плеър ? Също така как стои въпросът с деинсталацията на divx ?
getsata73 - не бутай нищо по плеъра , върви си превъзходно и без регистрация
Пак да се обадяСвил съм избора до 4 модела : 32C6000, 32D5550, 32D5800, 32D6000. Като цени са почти сходни заради промоциите. Нещо да кажете!?
![]()
При еднакви цени (не знам какви са точно) - най-високия модел, т.е. D6000. Така или иначе рисковете са еднакви (LED, съответно шарена подсветка) и смятам, че картината им няма да се различава. Единственото проучване, което си заслужава, е да провериш конкретните бройки с каква матрица са.