Страница 38 от 98 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Излезе нова версия на Samsung AllShare но с нея има някакъв проблем с субтитрите , телевизора отказва да ги разпознае .Какъв може да е проблема?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Неподдържан кодек ? Бъгав софтуер или неподходящ такъв за модела ТВ ? Грешна инсталация ? Кой знае ?

4. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Неподдържан кодек ? Бъгав софтуер или неподходящ такъв за модела ТВ ? Грешна инсталация ? Кой знае ?
    При преинсталация на програмата всичко тръгва нормално , но за кратко време,

5. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте на всички!искам да се похваля че от можеби месец съм собственик на SAMSUNG LE-40C750 една от малкото запечатани бройки в БГ!след много четене и чудене реших да се доверя на написаното за този модел и не съжалявам.жалко че почти не се намира (запечатана бройка).за медия плеара на самсунг мога да кажа само хубави неща.взех си един преносим HDD 500GB и се наслаждавам на HD филми.благодаря най вече на hristoslav2 за огромната информация в този форум,както и на останалите и да знаете хубавите неща струват по-скъпо и си заслужават парите!

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Честито ! Извадил си голяяям късмет ! Да му се радваш дългооо време !

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Честито bisorincho Пожелавам ти дълга ,безаварийна работа на новият телевизор и дълго да му се радваш. Надявам се и за в бъдеще да ти бъдем полезни ,било с информация или със съвети

8.  

9. Тук е от
    Apr 2011

Благодаря ви !наистина изкарах късмет защото в техномаркет и технополис нямаха други освен мостри.попитах и в метро и в пъблик но нищо.накрая в магазини Зора имаха една бройка в софия в магазина им в царско село.че се навиха да ми го докарат във варна и успях да се здобия с наистина страхотен телевизор.сега си търся 3D очила за този модел но не ми се дават 200 лв.ако някой чуе за втора употреба да свирка или модели които са по евтини и стават за този модел.още веднъж благодаря!

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Има такива от Китай - $55 !! Ето - http://w2comp.com/detail.asp?catid=6...21239&private= . Пазарувал съм от тук доста , китаеца е много точен и разбран , никакви проблеми с покупка или рекламация !

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от bisorincho
    Благодаря ви !наистина изкарах късмет защото в техномаркет и технополис нямаха други освен мостри.попитах и в метро и в пъблик но нищо.накрая в магазини Зора имаха една бройка в софия в магазина им в царско село.че се навиха да ми го докарат във варна и успях да се здобия с наистина страхотен телевизор.сега си търся 3D очила за този модел но не ми се дават 200 лв.ако някой чуе за втора употреба да свирка или модели които са по евтини и стават за този модел.още веднъж благодаря!
    Тези би трябвало да стават: http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-3100gb-xh. Или стават само за LED моделите им... Разгледай и другите видове, има за под 200 лева.

12. Тук е от
    Apr 2011

трябва май да отида в техномаркет ако им стои мострата на LE-40C750 и да пробвам по евтините от 79лв.дали ще се вижда нещо.стига консултантите да се отзоват че май все им се спи на горките

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от bisorincho
    ..... консултантите да се отзоват че май все им се спи на горките
    И защо да си дават зор ? Аз не бих дал една шапка пари за техните очила !

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Тези би трябвало да стават....
    Не съм убеден - дават ги за серия D и модел над 6000 , а колегата има модел от серия С ! Може да имат различна синхронизация - по инфраред или блутуут !

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Интересувам се някой инсталирал ли си е divx плеъра по инструкциите на с650 и дали си остава и вграденият плеър ? Също така как стои въпросът с деинсталацията на divx ?

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

getsata73 - не бутай нищо по плеъра , върви си превъзходно и без регистрация

17. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Пак да се обадя Свил съм избора до 4 модела : 32C6000, 32D5550, 32D5800, 32D6000. Като цени са почти сходни заради промоциите. Нещо да кажете!?

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

При еднакви цени (не знам какви са точно) - най-високия модел, т.е. D6000. Така или иначе рисковете са еднакви (LED, съответно шарена подсветка) и смятам, че картината им няма да се различава. Единственото проучване, което си заслужава, е да провериш конкретните бройки с каква матрица са.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 98 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе