Страница 86 от 98 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Здравейте,

Изходите за аудио на моя тв е dts а аз имам 5+1 колонки. Има ли начин да ги свържа към моя 32d550.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2011

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322860964[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от animania
    И аз така направих преди няколко дена.. много се чудих за D7000, ама ми се стори излишно да давам още 800 лв отгоре... въпреки, че сега леко съжалявам... 3дто е добре, не съм гледал цял филм, но от тези в Explore@3D изглеждат добре.

Дали ти е фуллХД можеш да видиш според инструкциите тук: http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x...L_HD_3D_Defect

аз единствено се дразня на следните неща:
    1) ползвам set-top box и не мога да ползвам изобщо ТВ каналите на ТВ-то. Съответно и PIP режима е безполезен.
    2) при вход от hdmi (дори и 5.1) на оптичния изход излиза стерео сигнал
    3) Часа се показва само когато си в режим TV - МНОГОО ТЪПО... бих искал да мога да си показвам часа, когато искам в който и да е режим..
    4) Субтитрите са ужасно малки (дори и в large режим) и на светли сцени тотално изчезват...
    5) Вградения youtube player по никакъв начин не иска да ми изкара favs дори и да съм логнат - дава някакъв error
    6) вградения браузър пък не поддържа фуллскриин flash... примерно от youtube..

Иначе, аз ползвам дистанционното за iPhone, много е удобно особенно за писане...

Вързах без проблем DNLA, както и DVI -> DSUB от PC-to, с резолюция 1920x1080... перфектно.

Жалко, че за настройките на картината половината опции в рецим PC не са налични
    Плеара на вградения браузър си работеше перфектно имаше си фулскрийн докато телевизорът ми си направи някакъв ъпдейт и всичкко отиде по дяволите. Проблема за мене е супер голям понеже ползвам ТВ-то предимно за гледане на БГ телевизия онлайн и си представете сега как гледам едно мъничко екранче посредата на огромен 46 инчов LED екран. Няма такава тъпотия

4. Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от nilro
    2) при вход от hdmi (дори и 5.1) на оптичния изход излиза стерео сигнал-Пипни нещо по настройките на телевизора при АУДИО-при мен излиза 5+1
    Привет, прав си, просто Dolby Digital опцията ми е неактивна на SD каналите, пробвах с няколко HD канала и всичко беше наред .... не се бях сетил за това

Иначе, някой друг съвет? Аз съм отскоро с D6530 ... направих настройките на картината както са от hdtvtest и картината е доста добре... само ме дразнят най много малките субтитри и това за часа....

@tsvetelin2001 ...
    Относно Flash player full screen - моя firmware e 1015, а гледам на сайта вече има 1015.1 ... но при ъпдейт ми казва че имам най новата версия

Виж твоята версия на фирмуера.... аз се чудя ако ъпдейтна дали няма да се оправи това... всеки път като пусна full screen и браузъра забива..

@hristoslav2 ... това за Dark SMart TV, с този руски нищо не обелвам

5. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Защо като сканирам за канали ,на опция кабел са едни а на "всички канали" се запаметяват други канали?
    С КАМ- модул ма СКАТ TV и SAMSUNG D6000. Има ли софтуер за добавяне и радактиране на канали,повечето само си местиш положенията

6. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от kocetoMR
    Защо като сканирам за канали ,на опция кабел са едни а на "всички канали" се запаметяват други канали?
    С КАМ- модул ма СКАТ TV и SAMSUNG D6000. Има ли софтуер за добавяне и радактиране на канали,повечето само си местиш положенията
    При "всички канали" ти сканира и запаметява и аналоговите и цифровите.
    При редактирането на канали само можеш да триеш и местиш.

7. Тук е от
    Nov 2011

Здравейте колеги!Реших се,ще взимам SAMSUNG UE-40D7000.Въпроса ми е:Дали ще успява да захранва и отваря без проблем всички папки с филми от SAMSUNG EXT HDD HX-M101TAB/G 1TB USB 3.0?Щото май бързо ще се напълни,с филми от 10-40GB.Все пак ще се захранва само от USB-то.Ако не да си взема по малък вариант поне 500GB.Или???
    Благодаря предварително!

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от EMSI_
    Здравейте колеги!Реших се,ще взимам SAMSUNG UE-40D7000.Въпроса ми е:Дали ще успява да захранва и отваря без проблем всички папки с филми от SAMSUNG EXT HDD HX-M101TAB/G 1TB USB 3.0?Щото май бързо ще се напълни,с филми от 10-40GB.Все пак ще се захранва само от USB-то.Ако не да си взема по малък вариант поне 500GB.Или???
    Благодаря предварително!
    Без проблеми!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от animania
    @hristoslav2 ... това за Dark SMart TV, с този руски нищо не обелвам
    Време е данаучиш някой и друг език
    Ползвай гугъл преводача http://translate.google.bg/

http://translate.google.bg/translate...6109494178.txt

11. Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Време е да научиш някой и друг език
    Ползвай гугъл преводача http://translate.google.bg/

http://translate.google.bg/translate...6109494178.txt
    хаха, мислиш ли, че не съм

12. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от nilro
    При "всички канали" ти сканира и запаметява и аналоговите и цифровите.
    При редактирането на канали само можеш да триеш и местиш.
    Имах впредвит при автонастроика- опциите "В пълен размер" и "Мрежа"!

13. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Falken
    Здравейте,
    в момента си търся нов телевизор и така попаднах на този бих казах доста добре направен и полезен форум. Телевизора е за дневната и ще се гледа от 3м разстояние.Предполагам, че 46" ще върши работа. Спрял съм се на Самсунг като марка и в частност на три модела:
    UN46D7000
    UN46D6900
    UN46D6500
    Разликите между тях не са големи и искам да се посъветвам с вас кой да избера.
    Дойде времето и аз да се похваля с покупката си. В крайна сметка взех UN46D6900, като към него ми дадоха камера Skype и 3D филм(анимация някаква) с два чифта очила бонус. Доплатих само за калибрация и ми казаха след като TV-то се разработи?(50 часа) да им се обадя и щял да дойде някой да го калибрира. Телевизора го имам от две седмици и засега съм доволен, но все още го разучавам. Вчера ми пристигна поставката за стена и сега отивам да го закачам.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте! Реших да сменя стария Samsung 32 инча, купен преди четири години с нещо по - новичко и по - голяма разбира се, LED или LCD. Изискванията са ми да е 46 или 47 инча, full HD, като ще се ползва за гледане на цифрова кабелна на blizoo, hd или DVD филми от компа, по рядко за PC и много рядко за PS2 игри. Ще се гледа от 3 - 3,5 м. Бюджетът е около 1400 лв. - макс.1500 лв. Засега вниманието ми се насочи към Samsung LE-46D550. Бих искал да разбера, какво ви е мнението за този модел, плюсове и минуси и струва ли си покупката му. Предварително благодаря.

16. Тук е от
    Nov 2011

Някои пробва ли новият фърмуер T-GAPDEUC-1017.1, за D7000?
    Отзиви!

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    За притежателите на модел D5003, който не възпроизвежда видео през USB /JPEG, MP3/

Влизате в сервизното меню и променяте Model от U-D5003 на U-D5000 (превъртате наляво, но само не и на UD5000H, а именно просто 5000!!) появяват се още няколко входа (HDMI, ПК, AV ) тях в телевизора ги няма, а само в менюто, но това не пречи.

Не пипайте и не променяйте нищо друго!!!

http://www.hdzona.com/forum/index.php?topic=1618.0

Вероятно процедурата е възможно да стане и при модела 503 - променя се на модел 550 в сервизното меню....не е изпробвано.

друг вариант
    https://www.youtube.com/watch?v=2BbwvFMQ9Fk#

https://www.youtube.com/watch?v=GlC0j80tGwc#ws
    Направих опит на 32D4003 преправих на UD4000 и също се получава активиране на медия плеър.Но според мен е рисковано ако се случи нещо с телевизора и трябва да отиде на ремонт ще има проблем.

18. Тук е от
    Nov 2011

да попитам нещо имам 6530.Картината е супер обаче нещо много ме дразни всичко се гледа като на театър,все едно е някакъв нискобуджетен филм или турски сериал.Бях попаднал някаде на такава статия но не мога да я открия.Ако някой ме разбра за какво говоря и знае решение моля да пише.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 98 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе