Здравейте,
Изходите за аудио на моя тв е dts а аз имам 5+1 колонки. Има ли начин да ги свържа към моя 32d550.
Здравейте,
Изходите за аудио на моя тв е dts а аз имам 5+1 колонки. Има ли начин да ги свържа към моя 32d550.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322860964[/time]_________________________________________________
Плеара на вградения браузър си работеше перфектно имаше си фулскрийн докато телевизорът ми си направи някакъв ъпдейт и всичкко отиде по дяволите. Проблема за мене е супер голям понеже ползвам ТВ-то предимно за гледане на БГ телевизия онлайн и си представете сега как гледам едно мъничко екранче посредата на огромен 46 инчов LED екран. Няма такава тъпотияПървоначално публикувано от animania
Привет, прав си, просто Dolby Digital опцията ми е неактивна на SD каналите, пробвах с няколко HD канала и всичко беше наредПървоначално публикувано от nilro
.... не се бях сетил за това
Иначе, някой друг съвет? Аз съм отскоро с D6530... направих настройките на картината както са от hdtvtest и картината е доста добре... само ме дразнят най много малките субтитри и това за часа....
@tsvetelin2001 ...
Относно Flash player full screen - моя firmware e 1015, а гледам на сайта вече има 1015.1 ... но при ъпдейт ми казва че имам най новата версия
Виж твоята версия на фирмуера.... аз се чудя ако ъпдейтна дали няма да се оправи това... всеки път като пусна full screen и браузъра забива..
@hristoslav2 ... това за Dark SMart TV, с този руски нищо не обелвам![]()
Защо като сканирам за канали ,на опция кабел са едни а на "всички канали" се запаметяват други канали?
С КАМ- модул ма СКАТ TV и SAMSUNG D6000. Има ли софтуер за добавяне и радактиране на канали,повечето само си местиш положенията
При "всички канали" ти сканира и запаметява и аналоговите и цифровите.Първоначално публикувано от kocetoMR
При редактирането на канали само можеш да триеш и местиш.
Здравейте колеги!Реших се,ще взимам SAMSUNG UE-40D7000.Въпроса ми е:Дали ще успява да захранва и отваря без проблем всички папки с филми от SAMSUNG EXT HDD HX-M101TAB/G 1TB USB 3.0?Щото май бързо ще се напълни,с филми от 10-40GB.Все пак ще се захранва само от USB-то.Ако не да си взема по малък вариант поне 500GB.Или???
Благодаря предварително!
Без проблеми!Първоначално публикувано от EMSI_
Време е данаучиш някой и друг езикПървоначално публикувано от animania
Ползвай гугъл преводача http://translate.google.bg/
http://translate.google.bg/translate...6109494178.txt
хаха, мислиш ли, че не съмПървоначално публикувано от hristoslav2
![]()
Имах впредвит при автонастроика- опциите "В пълен размер" и "Мрежа"!Първоначално публикувано от nilro
Дойде времето и аз да се похваля с покупката си. В крайна сметка взех UN46D6900, като към него ми дадоха камера Skype и 3D филм(анимация някаква) с два чифта очила бонус. Доплатих само за калибрация и ми казаха след като TV-то се разработи?(50 часа) да им се обадя и щял да дойде някой да го калибрира. Телевизора го имам от две седмици и засега съм доволен, но все още го разучавам. Вчера ми пристигна поставката за стена и сега отивам да го закачам.Първоначално публикувано от Falken
Здравейте! Реших да сменя стария Samsung 32 инча, купен преди четири години с нещо по - новичко и по - голяма разбира се, LED или LCD. Изискванията са ми да е 46 или 47 инча, full HD, като ще се ползва за гледане на цифрова кабелна на blizoo, hd или DVD филми от компа, по рядко за PC и много рядко за PS2 игри. Ще се гледа от 3 - 3,5 м. Бюджетът е около 1400 лв. - макс.1500 лв. Засега вниманието ми се насочи към Samsung LE-46D550. Бих искал да разбера, какво ви е мнението за този модел, плюсове и минуси и струва ли си покупката му. Предварително благодаря.
Някои пробва ли новият фърмуер T-GAPDEUC-1017.1, за D7000?
Отзиви!
Направих опит на 32D4003 преправих на UD4000 и също се получава активиране на медия плеър.Но според мен е рисковано ако се случи нещо с телевизора и трябва да отиде на ремонт ще има проблем.Първоначално публикувано от hristoslav2
да попитам нещо имам 6530.Картината е супер обаче нещо много ме дразни всичко се гледа като на театър,все едно е някакъв нискобуджетен филм или турски сериал.Бях попаднал някаде на такава статия но не мога да я открия.Ако някой ме разбра за какво говоря и знае решение моля да пише.