Страница 49 от 98 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от nero
    И мойте не са по-малки от 10 Гб, но нямам проблем.
    Как записваш файлове по-големи от 4GB на FAT32?

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2004

На лаптопа съм с WIN 7 копират се нормално. Даже имам филми по 26ГБ и нямам проблеми. Утре вечер като се прибера от работа ще направя демонстративно клипче да видиш.
    Като се замисля може и да съм се объркал, но утре ще погледна дали е NTFS или FAT32. Помня че го форматирах няколко пъти понеже PVR си го форматираше по негов си стандарт и после на лаптопа не го намираше. Но мисля че е на FAT.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от nero
    На лаптопа съм с WIN 7 копират се нормално. Даже имам филми по 26ГБ и нямам проблеми. Утре вечер като се прибера от работа ще направя демонстративно клипче да видиш.
    Нещо се бъркаш. На FAT32 файл по голям от 4GB не можеш да запишеш. Ако са много файлове сумарно може.

6. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте

Искам да попитам нещо за този телевизор( Самсунг D6000). При тъщата е IPTV от Комнет и съответно мрежовия кабел влиза във сетобокс-а, а от там чрез HDMI сигнала отива към телевизора. Само че имало следното. Гаси сетобокс-а, гаси и телевизора и след известно време сетобокс-а се включва. Съответно телевизора си остава изключен. Това със старата Aiwa го нямаше като проблем. Понеже пъководството на самсунг е повече "от-богато и изчерпателно", ако някой е запознат дали трябва някаква настройка, последователност на изключване или пък нещо в тв-то не е наред ще съм признателен.

В нас съм с плазма на панасоник и също с IPTV ( същия доставчик, същото устройство), но този проблем го няма.

Благодаря ви

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Махни кабела и ако продължава да се включва сам значи е от сет топ бокса. Ако го прави само с кабела може би да се активира от функцията ххх -линк (или както се казва там при Самсунг) на дистанционното, изключи я , пробвай и на другите HDMI входове .

ПП . А защо ти е до го изключваш нека си работи ,пък ако е за дълго от копчето.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Сега съм на работа, а тъщата да и обесня какво да прави . Стана ми интересно защото с никои от другите телевизори не се получава това.

п.п. от функцията ххх -линк (или както се казва там при Самсунг) - би ли казал някоя марка при която знаеш как се казва точно?

Благодаря ти за отговора

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Това е функция ,която позволява да се управляват свързани през HDMI устройства само с ДУ на телевизора . Всяка марка я кръщава различно ( пр. Viera Link - Pаnasonic) Нормално работи само с устройства от същата марка , но не е изключено да въздейства и на други . Все пак си мисля ,че проблема е в сет топ бокса.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Това е функция ,която позволява да се управляват свързани през HDMI устройства само с ДУ на телевизора . Всяка марка я кръщава различно ( пр. Viera Link - Pаnasonic) Нормално работи само с устройства от същата марка , но не е изключено да въздейства и на други . Все пак си мисля ,че проблема е в сет топ бокса.
    Работи със всички HDMI устройства които имат СЕС протокол, независимо от марката им.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Samsung UN46D6000 ревю /американски модел/
    http://www.televisioninfo.com/conten...DTV-Review.htm

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2004

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Нещо се бъркаш. На FAT32 файл по голям от 4GB не можеш да запишеш. Ако са много файлове сумарно може.
    Грешката е моя, NTFS e диска.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314437016[/time]_________________________________________________

Искам да питам. Трябва ли да се разтяга картината на целия екран при гледане, или може да се оставят черните ленти отгоре и отдолу. Tелевизора е Samsung UE40D6530.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте, искам да задам въпрос за вида на матрицата която е поставена в телевизорът ми. Моделът е : samsung-ue 40 d6510 , а в сервизното меню пише тип - 40P1UF6F . До колкото съм чел във форума не ми прилича на самсунгска матрица, а на някаква от тайван или малайзия не помня точно но те правели матрици за 32'' и 37'' тв- та . Моля за помощ от компетентните колеги от форума.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

На 1-ва страница има следната информация:

UE40D6100SW-Russia-CN01->Europe-01
    - Panel-LD400CGC-C2,CLL6CC5,10 BITS,40
    - Maker-CHILIN(CMI)
    - Type-S-MVA
    - In service menu - P (т.е. 40P1UF6F)
    - http://www.samsungparts.com/PartsLis...ch=BN07-01018A

Ако може да те замоля да погледнеш отзад на етикета на телевизора какво пише:
    Version: ??? възможните са 01,02,03,04 ако не греша

17. Тук е от
    Jun 2011

Извинявам се допуснал съм грешка при исписване на номера на типа ,последната буква не е F a E и телевизора
    е произведен в Словакия а не в ***** .
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314453960[/time]_________________________________________________

версията е N - 01
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314450627[/time]_________________________________________________

А модела е UE 40 D 6510 WS a не SW

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Сглобен в Словакия ! Е- Edge LED ! Но и така матрицата не става Самсунг , а е OEM /original equipment manufacturer / - правена за Самсунг ! http://en.wikipedia.org/wiki/OEM .
    " An original equipment manufacturer, or OEM, manufactures products or components that are purchased by a company and retailed under that purchasing company's brand name . " Т.е. - " Производител на оригинално оборудване или OEM, произвежда продукти или компоненти , които са закупени от компанията и се продават на дребно под тази марка , закупупена от компанията ." В случая - Самсунг !

WS - W /шаси ? / , S / DVB-T/C/S2 тунери / !!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 98 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе