Прави разлика между 46D8000/2011г/ и 46C8000/2010г/Първоначално публикувано от mmmatev
Те отдавна са скарани с математиката....пакетната цена с 250 лева по-скъпа от реално-сумираната.Първоначално публикувано от kokovi4
Прави разлика между 46D8000/2011г/ и 46C8000/2010г/Първоначално публикувано от mmmatev
Те отдавна са скарани с математиката....пакетната цена с 250 лева по-скъпа от реално-сумираната.Първоначално публикувано от kokovi4
Първоначално публикувано от kokovi4
Да, промоцията е перфектна
Ето и една от мен да не съм капо![]()
Това направо е подигравка с клиентите. Явно, някой от персонала е решил да се забавлява за сметка на... не знам кой, клиента ли, или фирмата за, която работи. Но, в България, всичко е възможно, затова, като отида на място да проуча, или не дай си боже да тествам даден продукт от така рекламираните мрежи на ТМ, или ТП, служителите там, хал хабер си нямат за техн. показатели на този продукт, а направо действат на пазарния принцип, щом съм се заинтересувал, значи ще го купя, и не дай си боже да искам да проверя матрица, шаси и нещо друго прочетено от този форум. То, тогава, започват, увъртания и убеждаване, че всичко, е така както аз го искам. Няма никакво логическо убеждаване в предимствата на даден продукт. Все, едно , че продават домати, или краставици, а камо ли да искаме да ги убедим, че можем да смятаме.Първоначално публикувано от hristoslav2
По-скоро е станало следното: сайта пресмята автоматично сумата, а отдолу промоционалната цена се въвежда ръчно и съответно е била съобразена със старите им цени.
Някой може ли да ми каже защо SAMSUNG LE-32C530 (699лв) е по-скъп от LE-32C550 (659лв),че и от LE-32D550 (679лв),който е таз годишен модел?
И има ли разлика м/у LE-32C550 и LE-32D550?
Като им останат последните няколко бройки и повече въобще не се занимават да им свалят цените, просто си остават на колкото са били последно. Няма смисъл от първите два, при положение че последния е същия, на същата цена, но поне ще го вземеш без да е бил връщан от други хора.
Имам следният проблем: Самсунг ЛСД 32Б650 субтитрите изведнъж започнаха да се забавят с няколко секунду без видима причина: какво може да е според вас? а като си го пусна на комп всичко си е наред...
Благодаря!
Тъй като на официалните сайтове на Самсунг фърмуерите отново са версия T-VALDEUC-3009.2 с дата 17.09.2011, мисля че проблема с рестартирането би трябвало вече да е решен - просто са били пуснали бъгава версия на 3010.1.
Телевизорът ми е С650. Как да премахна автоматичния ъпдейт и обновяването на каналите от менюто? Търсих из ръководството, което го имам на български и е цели 55 страници, но не открих нищо. Моля за помощ!Първоначално публикувано от nkd
Ясно, но ако вече и на Самсунг не може да се има доверие за софтуера, то тогава наистина трябва да се спрат автоматичните обновявания .....Първоначално публикувано от Lance
Първоначално публикувано от dimitar64
И аз се интересувам, но май трябваше да се влиза в сервизното меню, а там не ми се пипа просто защото нямам необходимост поне за момента ... Не знам дали не е това:
Решение на неудобството с ежедневното напомняне за ъпдейт:
http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...=1965&start=10
Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)
След това Control-SubOption- OTN support-Off
Относно моя телевизор искам да си попитам, февруари месец го взех за около 2200 лв 46С650, много съм доволен, но сега като гледам ЛЕД-овете и 3Д-тата какви цени са започва да ме гложди мисълта дали да не го продам тоя и да си купя 46D6000 или 46/D6500, как мислите заслужава ли си това 3Д и ЛЕД технологията? :rolleyes:
Няма смисъл ,изчакай поне моделите от следващата година /по-пътя на логиката Е серия/.![]()
Ще го продадеш, ще купиш LED-a, ще установиш, че е била безмислена операцията (и че си офукал бая парички) и това ще станеПървоначално публикувано от jiktak
Разполагаш с един от най-добрите ТВ и за 2010 и за 2011 г. Освен ако не си голям фен на концепцията за "early adopter", защото 3D-то общо взето е на тоя стадий. За "предимствата" на LED... "предимно" ще се молиш да си намериш LED, който да няма облаци...
Благодаря за бързия отговор, за втори път се убеждавам, че не съм сбъркал ...Първоначално публикувано от Lance
Мога ли да плейна 3Д видео от хард диска. Защото ми казаха в ТМ че можело само от 3Д плеара им който струва около 300лв а през USB не ставало? Вярно ли е това
Вярно е , може през hdmi !