Страница 50 от 98 ПърваПърва ... 40484950515260 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Лошо... при условие, че данните са верни, явно наистина за различните модели различните стойности на "Version: XX" означават различни неща...

2.  

3. Тук е от
    Dec 2006

Колеги днеска купих C650 и си пуснах филм през флашката с .ави формат , отвори филма , но субтитрито не , в меню Субтитри командата е на Изкл. и не ми дава да го Вкл. помогнете ми моля ви.

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Папката с името на субтитрите същото ли е като на филма ?

5. Тук е от
    Jun 2011

Само не разбрах това значи ли че матрицата е лоша и ще има ли проблеми с нея .

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Не значи !! Нещо притеснява ли те ?

7. Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Не значи !! Нещо притеснява ли те ?
    Папка или файл , ако е файл да със същото име е Копи Пейст , само накрая пиша .SRT

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Добре де , файл ! И една точка да има в повече - не става ! Провери пак !

10. Тук е от
    Dec 2006

Колега мерси много , след като ми каза папка , се сетих да ги сложа и двете в 1 папка и стана , да си жив и здрав , ако имаш път към бургас или айтос , ще те черпя :Ь

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Май ще трябва да се отбия , че имам още една почерпка от Бургас ! Голямо пиене ме чака !

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pentod
    Здравейте, искам да задам въпрос за вида на матрицата която е поставена в телевизорът ми. Моделът е : samsung-ue 40 d6510 , а в сервизното меню пише тип - 40P1UF6F . До колкото съм чел във форума не ми прилича на самсунгска матрица, а на някаква от тайван или малайзия не помня точно но те правели матрици за 32'' и 37'' тв- та . Моля за помощ от компетентните колеги от форума.
    Пише си го в 9-ти пост.
    1 - Panel frequence
    • 6 - 50/60Hz
    • 1 - 100/120Hz
    • 2 - 200/240Hz

U - Panel /тип панел/
    • A - AntiGlare
    • T - TN
    • U - Ultra Clear

F - Resolution /резолюция/
    • F - FullHD,
    • H - HD ready,
    • U - Ulthra D

0 - Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1…)
    C - BLU (BackLight Unit) - тип подсветка
    • C - CCFL,
    • L - LED,
    • E - Edge LED

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

46D6500 Version 01, Panel type: 46L1UF6E AU Optronics http://www.auo.com/?sn=149&lang=en-US&c=23&n=111
    46D6500 Version 02, Panel type: 46P1UF6E Chilin http://www.chilinsolutions.com/produ...ofessional-lcd

Моля собствениците на модел 46D6500, които са с Version 03 или 04, да проверят панела в сервизното меню и да пишат.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

И аз съм се засилил да купувам 46Д6500. Само сервизното меню ли е начина да се провери панела? Гаранция ли е че всички version 01 са с AUO панел например?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Да - само от сервизното меню.
    Почти сигурно е че Version 01 е AU Optronics.
    Няма място за притеснения, защото и 4-те варианта поставяни матрици имат сходни/близки характеристики.

17. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте! Притежател съм на Samsung UE 40C6500 и за съжаление преди да открия този форум ъпдейтнах фирмуера до 3009....Щом прочетох тук, че има един немски софтуер, който може да накара телевизора да пусне разширените настройки, за да се активира PVR функцията го изтеглих (V. 0.04.14 beta) и пуснах на компютър. През LAN успях да намеря телевизора и да увелича/намаля звука чрез графичното дистанционно за проба. След което затворих немската програмка и спазвайки инструкциите от 1ва страница чрез MUTE-1-1-9-ENTER дадох HOTEL MODE на ON и изключих телевизора. Посредством INFO-MENU-MUTE-POWER пуснах сервизното меню и отидох до компютъра и отново старирах немската програмка. Върху нейното графично дистанционно натиснах с мишката първо Factory и след това 3Speed ....kато резултат екрана на телевизора стана черен и горе в средата се появи мигащ червен надпис " T-VALDEUC-3009.2 0:07:14 40D1UF0E EXT ", a в долната част на екрана "Press EXIT to return to TV mode." Повторих всичко това няколко пъти, но до разширените настройки така и не стигнах. Може ли някой да даде съвет?

18. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте,пичове и....пичеловки Искам да вметна едно лично мое скромно мненийце, с което да "канализирам" мненията на потребителите относно отделните марки (в случая- Самсунг).Та за какво иде реч? Ами от няколко месеца периодично следя с любопитство форума, и се радвам, че постоянно научавам доста полезни и интересни неща.Но ми прави вече лошо впечатление прекалената, дори излишната суетност, която проявяват повечето участници тук относно типа матрица, компонентите, включени в отделния модел и т.н.Суетност, коят е типична за нежния пол, а не за силния.Защото какво значение има типа матрица или мястото на сглобката, ако все пак картината, която ни представя тв-то е супер?! Лично за мен- това ми е последна грижа. (Е, разбира се, тук не става дума за най-калпавите сглобки.) Че каква гаранция има, ако всичко си е на Самсунг, Корея- че няма да дефектира или нещо, недай си Боже да се повреди?! Никаква! Всъщност- гаранцията си е фирмена, от маркета де, която ви поема всякакви евентуални повреди без значение мястото на производство на приемника...Като се включи и допълнителната застраховка- просто губите грижи... Важно е, ъглите на виждане да са отлични, контраст, яркост и цветоподаване да са великолепни и това е. Другото е просто излишно товарене на мозъчните клетки и обременяване на психиката с излишни "логаритми" и стигане до своеобразна параноя относно прецакване при покупката...Та съвета ми е- не се задълбавайте толкоз на вътре в това, коя буква или цифра какво означава, а гледайте най-вече дали тв-то ви покрива изискванията за прекрасна картина и мултимедия (ако искате някакви допълнителни екстри).И си гледайте кефа!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 50 от 98 ПърваПърва ... 40484950515260 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе