На цялата 6 серия 3Д е презредово. Показва 540 вместо рекламираните 1080 реда.
На цялата 6 серия 3Д е презредово. Показва 540 вместо рекламираните 1080 реда.
Еми аз съм с точно такъв, явно съм се прецакал.А ти със какъв модел го замени?Първоначално публикувано от nero
И огромна ли е разликата в 3Д ефекта?
И мен ме интересува този въпрос. А и още една дилема UE-D5000 между тях?Първоначално публикувано от penkoyordanov
Отказах се от 3Д засега. Мисля,че е рано за такива телевизори все още. Взех си един Панасоник 32 инча с ips матрица и си джиткам филмите през HDMI от лаптопа.Първоначално публикувано от tsvetelin2001
Останаха ми едни 3Д очила за самсунг. Ако на някой му трябват за 50 лв ги давам. Купувани са отделно. Когато взех Д6530 нямаше подаръци.
Наистина ли мина от 40" на 32" ?Аз от 40" си мисля на 46" ,че и на 50" да минавам... като гледам моята 32" и ми се струва като монитор но компютър...
![]()
Много зависи от какво разстояние се гледа, аз зяпам от по-малко от 2 метра и 32 инчовият ми идва чуден. Пък и пасва точно на секцията. По-голям не мога да сложа там![]()
И аз го сложих на секцията. Самсунга беше на стената , но си кривех главата като гледах. А за качеството на сигнала на телевизията мисля,че 32-ка засега е добре. Като за 10 лв цифрова такъв сигнал.Първоначално публикувано от stenly
АбсолютноДори от това разстояние и 3D-то ми изглежда повече от прилично. Не знам кво толкова реват , че на 6та серия е смотано 3Дто
![]()
Важен е принципа. Показах им как се търсят права на потребител. Иначе Самсунга си беше свестен телевизор. Но много са им надути цените. И това ме подразни.
Аз гледам от 3м и 40" ми малее,ама като знам кой тв какъв е и избора става много труден /все пак има ограничен бюджет
/. Общо взето намирам сериозни "кусури" /за мен/ на повечето модели ,а тези които харесвам са доста извън бюджета ... като 46D7000 /Д6500 също става ,но с това компрометирано 3Д и на тази цена-няма да начин
/.Направо ме е яд ,че не се реших да взема 51D8000 ,когато беше към 2500лв .
Някъде по напред в темата бях питал кога става активна опцията HDMI Black Level ама не можех да открия поста за да си го редактирам.
Открих че се активира когато от PC-то сменя pixel format-a от YCbCr 4:4:4 на RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standart (Full RGB) от CatalystControlPanel-a на видеокартата.
Аз гледам със HD приемника на Булсат вързан през HDMI. При мен опцията за HDMI Black Level си е активна.
Аз съм от Варна, имам 40Д6510 взет от Техномаркет преди месец. Много се радвах на покупката, Вие сега ме разбихте сега с проблема с тази FULL HD 3D резолюция, дето всъщност е наполовина. Интересно е как да тествам моя TV. При гледане на Full 1080 HD 3D SBS не забелязвам нещо странно, пусках му и 3D картинки, (от един немски форум), ама няма кой знае каква разлика спрямо FULL HD 1080 2D.
Ще следя форума с внимание за развитие на проблема, и ако има официална реакция за България на самсунг или Техномаркет, моля да пишете тук своевременно.
Има разлика. Факт е , че от метър и половина се вижда перфектно![]()
Ето изрезка от 2D и 3D.
Здравейте,купих си телевизор самсунг 32 д6000,изкам да попитам може ли да му се сложи уеб браузер.