В разширените настройки "Picture Options" намираш "Motion Plus" и го изключваш (OFF). Или му задаваш Custom и пробваш със слайдерите докато ти хареса (обикновено Blur Reduction=10 Judder Reduction=0).
В разширените настройки "Picture Options" намираш "Motion Plus" и го изключваш (OFF). Или му задаваш Custom и пробваш със слайдерите докато ти хареса (обикновено Blur Reduction=10 Judder Reduction=0).
извинявай за тъпия въпрос ама къде са тези разширени настройки.А пак и менюто е на бг.Къде е кустом
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323009900[/time]_________________________________________________
изключих го - благодаря
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323010024[/time]_________________________________________________
"Motion Plus" по принцип за какво се полва
За това, което не ти харесва - тоест създаване на плавно изображение. Можеш да пробваш да го включиш като гледаш спорт - има вероятност там пък да ти харесва.
ОЩЕ НЕЩО ТВ Е 6530 А КОМПЮТЪРА ГО ОТКРИВА КАТО 6500??????
6500 е серията ,6530 е друг дизайн за тази серия. Не е задължително да изключваш 100/200хц ,с малко проби на настройките се постигат мн. добри резултати / виж какво ти е писал Христослав/ .![]()
mai nacqlo go razbazikah
Здравейте,вчера си купих самсунг 32 д 450 ,но имам проблем-не тръгват субтитрите на филмите.Има ли нещо специфично което трябва да направя за да ги пусна?Пробвах доста от съветите които прочетох тук ,но нищо не става.Когато отворя папката на филма ми показва две отделни папки-една за видео файла и една за субитрите,ама не мога да ги стартирам и двете едновременно,тръгва само видеото.Пробвах да преименувам суб,да са със същото име като видео файла,и ги сложих в обща папка и пак не се получи.Пробвах какви ли не варианти и нищо.Ако някой знае как да си пусна субтитрите,молия да помогне!!!
Здравейте,Първоначално публикувано от hristoslav2
Телевизорът ми е LE40A656 и реших да видя колко часа е работил откакто съм го купил... Влязох в сервизното меню, разгледах първоначалния екран, не можах да продължа (не бях чел предварително) и рестартирах. След включването всички настройки на телевизора се бяха нулирали. Върнах си старите стойности. Използвам калибрираните настройки, така че не е от различни параметри. И въпреки това - има промяна в цветовете. Най-вече в черното (по-дълбоко и контрастно), в бялото (по-блестящо, по-ярко и в същия момент мътно), както и в самият контраст между тях. В интерес на истината сега телевизорът предава по-добре на ХД и каналите с хубаво качество на предаванията (студийни, новини и т.н.), но също така и по-гадно на каналите с кофти предавания (стари филми и т.н.).
Въпросът е: Какво може да се е объркало след използването на стрелките (подчертаното в зелено от цитата) и евентуално как да го поправим?
Използвам 3 входа (антена, цифрова и РС) и докато на компютър горе-долу (с общи усилия от ТВ и РС) го нагодих, то при другите е невъзможно. Пробвах вероятно всяка възможна комбинация между многото настройки и резултат няма. Знам, че е субективно и вероятно след седмица ще свикна с останалото, но проблемът с бялото дразни много.
Благодаря ви предварително за помощта.
Честито FalkenПървоначално публикувано от Falken
Всички модели от типа на 6510, 6520, 6530... са от една серия 6500 и с един и същи хардуер. Разликата е само в дизайна и цвета на корпуса и стойката.Първоначално публикувано от vladi8008
Това ти ще кажеш!! спомни си къде си бил в началната страница и на кой ред си ползвал стрелките наляво или надясно. Коя позиция!Първоначално публикувано от Gabata
колко пъти си натискал стрелката. След като си го рестартирал - си запаметил промените които неволно си направил.
Другият вариант е някой със същият модел и диагонал, да ти прати снимка на началната страница от сервизното меню и ти да ги сравниш с твоята..
Доколкото си спомням имаше четири активни позиции, на които се местеше маркерът. Възможно е на всички да съм натискал стрелките... Няма как да си спомня точно. Да разбирам ли, че използването на стрелките сменя "на тъмно" опции в под меютата?Първоначално публикувано от hristoslav2
Има ли опция в сервизното меню, чрез която да възстановя настройките преди интервенцията? Не би ли трябвало и самото сервизно меню да си има настройки по подразбиране? И един рисет да ми спести главоболията...
Ето снимка на какво се вижда на стартовия екран при мен:
Надявам се някой със същия модел (LE40A656) да даде снимка на неговите настройки или поне да ги напише за сравнение.
Както и някой да обясни с какво ще помогне това...
Благодаря предварително на всички отзовали се.
1. Да - така променяш параметри на дадената опция.Първоначално публикувано от Gabata
2. Не.
3. Сервизното меню на всяка серия е различно, като често се използва едно и също шаси на две различни серии. Затова няма настройки по подразбиране.
Дава не поддържана резолюция, а уж е "FULL HD 3D"
Днеска от ТМ ми смениха 46D6500 за 46D8000 с доплащане.
През компютъра чрез DVI-HDMI кабел ли пускаш филма?
Не. От вграденият плеър.Първоначално публикувано от dwrbudr
Искам да инсталирам SamyGO Auto на мояС750,но срещам трудности,чета от един руски сайт,но явно нещо не правя както трябва. Аз си го превеждам,но сигурно грешно!
Инсталляция
1. Скачиваем скрипт/архив (ссылки ниже)
2. Запускаем
2а. скопировалось на флешку
3. После распаковки на флешку, запускается конфигуратор, выбираем нужные сервисы, посредством выбора или снятия чекбоксов и вписываем нужные настройки