От днес съм собственик на 46Д6510.Везните изцяло клониха към 50gt30 ,но не успях да намеря запечатана бройка и не ми се рискуваше с мостра от друг град.
Като цяло съм доволен.
На стикера е version 03, матрицата е 46А1UF7E
От днес съм собственик на 46Д6510.Везните изцяло клониха към 50gt30 ,но не успях да намеря запечатана бройка и не ми се рискуваше с мостра от друг град.
Като цяло съм доволен.
На стикера е version 03, матрицата е 46А1UF7E
Здравейте, телевизора ми е 37С650 и имам проблем.От два дена започна да се рестартира сам. Махнал съм му кам модула , кабела за интернета, като го изключа от контакта и престои така после след като го включа първоначално изкарва по дълго време без рестарт, но след час час и половина пак започва. Някой ако има идея от какво може да е ще се радвам да сподели.
Привет,от седмица съм собственик на 40D6000,днес погледнах сервизното
TUPE-40P1UE3E
VERSION 01
Произведен в Словакия.Доколкото разбирам панела е S-MVA
От два дни съм с нова придобивка 40D7000.Утре ще му кача данните.
Та се чудя:цифровата тв ми е на Булсат,с HD приемник.
Мога ли директно да използвам картата от приемника в тв-то,или трябва да се ходи до офис да се взима друга карта?
Как да я подкарам цифровата директно от тунера на тв-то?
Благодаря предварително!
Булсат не предлагат CAM модули за техните карти.Ако искаш да гледаш Булсат само през техния приемник на ТВ-то.
Честито за новия телевизор.
Цифрова телевизия на кой оператор?
Има в комплекта 1 приставка, която се поставя отзад под стикера обозначен за КАМ модул.Попитай твоя кабелен оператор за КАМ модул и картата директно в КАМ-а.
Ами на Булсат е цифровата.Затова ми се искаше да е вкарам в тв-то,за да е всичко на едно дистанц.
Преди Булсат ползваха CAM модул с кодировка IRDETO,но сега ги изкарват от употреба.Може да питаш ако имаш познат,но ше трябва да си намери сам CAM модул и карта с кодировка IRDETO.
Irdeto кодировка ползват само за няколко програми и няма да можеш да гледаш останалите /+ХД пакета също/.Сатълайт БГ предлагат СА модул и карта ,но на по-дебела цена от Булсат ,а и ако си фен на футбола и филмите пак си към Булсат...![]()
![]()
Занесох го на сервиза и бележка оставих вътре с дефекта и евентуалния проблем. След два дена ми звънна момчето от сервиза и каза, че отдавна няма проблем с тази клавиатура - изчистен бил проблема. Виновни били периферните устройства, той го тествал на антена и както и предположих - телевизора работи без проблем. Ще му смени все пак борда каза, ама да не го ъпдейтвам. То значи и периферия ли да не му закачам - за толкоз пари егати тв-то, сам да се включва изключва и превключва на различни източници. Спомням си на времето се наложи да продадем един CRT телевизор пак Samsung и вземем друга марка, заради това че се гасеше и рестартираше постоянно когато го вържем към Булсатком-а.Първоначално публикувано от dimon
Носи го в сервиза!Първоначално публикувано от plamen__st
Това е трети случай във форума и колега - сервизен техник написа, че проблема е в телевизора.
А антенният кабел извади ли ?
Първоначално публикувано от hristoslav2
Днес цял ден не се е рестартирал. Но защо не иска да се ъпдейтне фърмуера, в момента съм с 3006? Не намира нито през интернет нито през USB. Смъкнал съм от сайта последния 3011, качил съм го на флашка но изписва , че няма наличен за обновяване файл.
п.с. оправих се , сега ми остава да се надявам да го няма проблема с новия фърмуер
Здравейте след доста четене се спрях на Samsung-LE40D503.Имам два въпроса.1 до hristoslav2 "Огледай в магазина и този SAMSUNG LE-40D503. След промяна на модела в 550 се активира вграденият плейър. Прочети в темата за Самсун." hristoslav2 това е ваш цитат моля да потвърдите дали е вярно.Втория въпрос ми е към всички колеги как става смяната на модела от 503 на 550.Благодаря предварително на всеки който ми отговори.Телевизора ще го ползвам главно за спорт и филми разполагам с ipbox91hd и смятам да се насладя на картината.
.Днес цял ден не се е рестартирал. Но защо не иска да се ъпдейтне фърмуера, в момента съм с 3006? Не намира нито през интернет нито през USB. Смъкнал съм от сайта последния 3011, качил съм го на флашка но изписва , че няма наличен за обновяване файл.
колега бях с 3009 ъпдейтнах до 3011 по грозна и мътна картина на този телевизор не бях виждал/37С650/ добре че хората предлагат 0000 и успях да го върна на 3009 поне при мен е така и повече не смятам да го ъпдейтвам
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРАТИ ПОКАНА ЗА 3Д ТОРЕНТА МОЛЯЯЯЯЯ