Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Този пост е редактиран от pilot; 26-11-13 в 22:47.
Да, най-вероятно е код за грешка, най-добре да го занесеш в сервиз.
- - - - - - - - - -
Така или иначе аз им вярвам, защото правят добри продукти, със сигурност това е причина за тази актуализация на софтуера и те ще пуснат нова.
- - - - - - - - - -
Четох някъде, че вече са наясно с проблема и съвсем скоро ще пуснат нова актуализация. Аз им имам доверие, все пак са Самсунг, а не кои да е.
- - - - - - - - - -
Пробвай с пълен ресет, със сигурност ще се оправи.
- - - - - - - - - -
Опитай на HD каналите, там трябва да видиш разликата, ако не провери го в сервиз.
Здравейте! В момента съм с firmware 1105 Samsung UEF6500, гледам че тук се коментира за излезнал 1116, аз за моя модел има само 1111, въпроса е да ъпдейтвам ли към 1111?
Благодаря!
Нищо лично , колега , но става с четене и после с проба .
на LG съм го направил, но на самсунг не ми става. За това питам и за това е форума.
Първоначално публикувано от KING-T
Здравейте.Сложих новия firmware 1114.1 на моя Samsung UE-32F5500 и веднага намерих един проблем.Той е следния:
-като се влезе в менюто "Социални" на Smart Hub-a по средата,където е правоъгълника за вписване на акаунта за Skype,от тази позиция като се даде наляво или надясно телевизора замръзва и след 4-5 сек. се рестартира.Само от тази позиция се получава това нещо.Ще помоля ,който е с този фирм да пробва дали и при него го има този проблем и да сподели после какъв е резултата.
Снимах клип за да видите за какво става въпрос - 20131123_082920.mp4 - YouTube
Пробвай с пълен ресет, със сигурност ще се оправи.
Колега ,какво значи пълен ресет.Пробвал съм нулиране на Smart Hub и връщане на фабрични настройки от менюто "Поддръжка"=>"Самодиагностика"=>"Нулиране".Няма никакъв ефект от това.
Вадиш и ел. контакта , колега , за 5 мин .
Малий, бях го включил на слушалките![]()
Dominator,не знам къде гледаш,но в сайта на Самсунг има и за теб 1116 :
UE40F6500SS - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG