Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 104 от 107 ПърваПърва ... 5494102103104105106 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,546 до 1,560 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от emog Виж публикацията
    Здравейте,искам да попитам има ли възможност за поставяне на CAM модул на тв samsung ue40f6670?
    2013г. сме...:rolleyes:
    Този пост е редактиран от pilot; 26-11-13 в 22:47.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от emog Виж публикацията
    Здравейте,искам да попитам има ли възможност за поставяне на CAM модул на тв samsung ue40f6670?
    Има и е за предпочитане пред външен декодер . Но дали е за кабелна или сателит , само ти си знаеш .

4. Тук е от
    Jul 2013

Цитат Първоначално публикувано от bobi20 Виж публикацията
    Здравейте! Имам телевизор Samsung UE55D6530.От скоро се рестартира през определено време сам. Тоест изключва и включва. Но след няколко часа се оправя и вече няма този проблем. И така пак на следващия ден. При спиране, светодиодната лампа долу премигва 5 пъти. Това някакъв код за грешка ли е? За съжаление е купуван в чужбина и не мога да го мина по гаранция. Ако друг се е сблъсквал с проблема, моля напишете..

Да, най-вероятно е код за грешка, най-добре да го занесеш в сервиз.

- - - - - - - - - -

Така или иначе аз им вярвам, защото правят добри продукти, със сигурност това е причина за тази актуализация на софтуера и те ще пуснат нова.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Lokoto Виж публикацията
    ВАЖНО!!! Не си и помисляйте да си слагате новата актуализация T-MST10PDEUC-1041.0. Страшно е бъгава. Да се надяваме бързо да пуснат нова, че бая народ е изгорял...
    Четох някъде, че вече са наясно с проблема и съвсем скоро ще пуснат нова актуализация. Аз им имам доверие, все пак са Самсунг, а не кои да е.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от KING-T Виж публикацията
    Здравейте.Сложих новия firmware 1114.1 на моя Samsung UE-32F5500 и веднага намерих един проблем.Той е следния:

-като се влезе в менюто "Социални" на Smart Hub-a по средата,където е правоъгълника за вписване на акаунта за Skype,от тази позиция като се даде наляво или надясно телевизора замръзва и след 4-5 сек. се рестартира.Само от тази позиция се получава това нещо.Ще помоля ,който е с този фирм да пробва дали и при него го има този проблем и да сподели после какъв е резултата.

Снимах клип за да видите за какво става въпрос - https://www.youtube.com/watch?v=sUHEoQVY-Fs

Пробвай с пълен ресет, със сигурност ще се оправи.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от yoyo1 Виж публикацията
    Здравейте,
    миналата седмица купих Samsung 40f6400, но картината някак ми бледнее. Пробвах два-три вида настройки, но резултата е един и същ. Ползвам Булсат и на двата телевизора /Samsung 40c6000 / и там си е по-тъмна. Възможно ли е старият да е по-добър / има ли значение на кой хдми е свързан приемника, аз разлика не видях/.
    пп звука от телевизора с чинчове може ли да се изкара или само дигитал / книжката е пълен майтап/

Опитай на HD каналите, там трябва да видиш разликата, ако не провери го в сервиз.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Здравейте! В момента съм с firmware 1105 Samsung UEF6500, гледам че тук се коментира за излезнал 1116, аз за моя модел има само 1111, въпроса е да ъпдейтвам ли към 1111?

Благодаря!

6. Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo Виж публикацията
    Samsung също управлява STB на Bulsatcom. Стига да имаш в коплекта нужното устройство.
    Как става номера, че ми писна с хиляда дистационни.

7. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Нищо лично , колега , но става с четене и после с проба .

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2006

на LG съм го направил, но на самсунг не ми става. За това питам и за това е форума.

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Deyan Stoykov одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Първоначално публикувано от KING-T
    Здравейте.Сложих новия firmware 1114.1 на моя Samsung UE-32F5500 и веднага намерих един проблем.Той е следния:

-като се влезе в менюто "Социални" на Smart Hub-a по средата,където е правоъгълника за вписване на акаунта за Skype,от тази позиция като се даде наляво или надясно телевизора замръзва и след 4-5 сек. се рестартира.Само от тази позиция се получава това нещо.Ще помоля ,който е с този фирм да пробва дали и при него го има този проблем и да сподели после какъв е резултата.

Снимах клип за да видите за какво става въпрос - 20131123_082920.mp4 - YouTube

Пробвай с пълен ресет, със сигурност ще се оправи.

Колега ,какво значи пълен ресет.Пробвал съм нулиране на Smart Hub и връщане на фабрични настройки от менюто "Поддръжка"=>"Самодиагностика"=>"Нулиране".Няма никакъв ефект от това.

12. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Вадиш и ел. контакта , колега , за 5 мин .

13. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    IR сензора е включен в комплекта. Ако го няма скачайте на бой!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2006

Малий, бях го включил на слушалките

16. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Вадиш и ел. контакта , колега , за 5 мин .
    Еее,колега само това не бях се сетил да направя.Проблема е решен.Благодаря много .А тези от Samsung ми препоръчаха да го нося в сервиз

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Здравейте! В момента съм с firmware 1105 Samsung UEF6500, гледам че тук се коментира за излезнал 1116, аз за моя модел има само 1111, въпроса е да ъпдейтвам ли към 1111?

Благодаря!

????

18. Тук е от
    Aug 2010

Dominator,не знам къде гледаш,но в сайта на Самсунг има и за теб 1116 :

UE40F6500SS - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе